2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öylemi kısmetim bende sanıyorum taktıkları serumlar bu kadar çiş getiriyor
amiiin kızlar amiiin.
Allahım sizlerede benim kadar kolay doğum nasip etsin.
sezeryan oldu ama kolay oldu şimdi turp gibiyim hatta şu an sandaliyenin üstünde bağdaş kurmuş oturuyorum kırolar gibi :roflol::roflol:

Rüzgarımda yakında benle olacak işte o zaman daha bir keyifleneceğim...

he bu arada güncellemeleri yapayım ben sadoşum...saltanatım isimleri ekliyorum listeye...

aak canım bende karşıyım büyüklerin isimlerinin konmasını.
vede isimlere karışılmasını.
aras harika isim bende üzülürdüm böyle bişey olsaydı
aa olsun Can da güzel hatta daha candan şöyl içinden kopa kopa Can dersin oğluna canımmmmm....
bak ne kadar hoş geliyor kulağa :)
sağlıkla gelsin inaşşallah...

inanmıyorum
peki biliyormuydu senin aras ismini bu kadar çok koymak istediğini??
benim kuzenlerin 1 gün arayla oğulları oldu
biri cengiz ertesi gün doğan cengizhan koydu
sen de çok istiyorsan arascan koyarsın :)))

bu arada kadir can nasıl çok mu klişe
herşeyin arkasına can koyuyor ya bazılar yada Kadirhan tek isim??

setup en cok basakla anlasiyorum oglak burcuyum tipik oglak,,

sonbahar da en guzel renkler var agaclarda en guzel renkler gok yuznde o yuzden sveiyorum bende kisi burda kar 9,ayin ortasinda basliyor bazen sonunda ama 15gun sonra yapraklar kimi sari kimi soluk vs,rengini alir iste ozaman cok mutlu oluyorum,
cok isterim yavrumu 9.ayda sirf buy uzden dogurayim eylul,,basak oluyor,,

aaa benim listeden falan haberim yok nerde o liste? benim bebişin ismi efe beni de ekleyiiiiiin...

ya lila benim turgi acıbademe geçecekmiş ya bende ümitteki tanser beyi düşünüyodum ne deyip gitsem adama?demezmi hanım hanımmmmm şu saate kadar nerdeydin diye?bide ümitte doğum masrafı ne kadar?

haklısın canım, kesinlikle giydirmem zatenalkisalkisalkis

pembeharacım bana öyle bişey olduğunda hastaneye danıştım ya da doktoruma sordum felan diyorum. benim görünmcemde battaniye almış. bana gömsterdi. o çok iyi ya dedim hem yıkayacaklarla yıkarım hem dedim, nasıl yani ben vermiycem ki şimdi sonra getircem dedi. sonra istersen hiç getirme önemli değil dedim. sonra çok ilginçsin sen şimdi sana hediye getirenlerin herşeyini yıkayacak mısın evet dedim yıkayacam ne var.

yani böle şeyler hep oluyo hiç sıkma canını sen bir büyük bir küçük hastane çıkışı hazırla. gerekirse hastanede hemşireyi ayarla söylesin.

Allahım sağlıkla getirsin bebişini bi de evet başak olsun inşallaaaaah ayın 23ünü atlattım mı tamamdır:):)

aak cok guldum vallahi k.valideler illede pruz yapmasa canlari sikilir:=))hahaha

bosver arkadasim 9ay tasiyan sen dogum acisinda ciglikla kalan sensin bu bir yerde senden baska kimseyi enterese etmez:=))
can guzel bir isim aras da guzel bir isim,saglikli olsun yeterli,,
benm bebisin adi da deniz can:=))aslinda deniz taylan istiyordum ama can olsun dedim,:=))

ilk çocuklarının adı arda. eltimin adı arzu
soyadımız da akarsu.
uyum için koydular yani. kötü niyet yok allah için.
ama yalvardım koymayın tuna koyun diye
ARDA-TUNA hoş olur diye.
ama yok vazgeçmediler. kaynım kırmazdı beni ama eltim inadına aras koydurdu.

sonra can dedik bebişe.
eşim bir gece durup dururken can olmasın ısınamadım diyiverdi..
sonra eşimle kaynanam olsun buna da aras koy bişey olmaz dediler.
hatta eşim üzülüyorum diye aras diye sevdi karnımı.
ama sonra çok kızdım eşime çünkü kaynanam bizdeyken sanki ben tutturmuşum gibi davrandı.
dellendim ben de.
bunun için baya kavga ettik aramızda.
şimdi cancan diye seviyoruz
bakalım

ayy ne anlattım yaaaaa

dolmuş muyum neeeeeee
aslında iş younluğu olmasa en baştan girebilmiş olsam şu foruma ne kadar rahat bi hamilelik geçirirdim kimbilir.

artık iznim başlayınca öyle olur inş.

kaynanana da anlat.
ya da anlatma o kendi giysin pis pis sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

benim kayın valiemde yıkama zaten kutulu onlar dedi bend ededim yıkanmazmı ya elli tane kişi elli yor yere düşürüyor okadar da titiz olma mikrobada ihtiyacı var dedi dedim ben yıkarım ütülerim .... önemli bunlar dedim ... sonra dedim bebek deterjanı almam gerek sende kendine masraf arıyon dedi at çamaşırla yıkanırken tamam deid dedim öğle şeymi olurmuş ne kadar has has onların ciltleri şimdi biz yıkadık ya bişey olmadı diyoo seninin zamnından bun zamaana 30 sen geçmiş dedim sesini çıkaramdı iş arıyormuşum kendime küçük küçük şeyler ütü istmezmiş benide çıldırtmıştıııı ama yıkayıp ütüleyince sesini bile çıkaramdı ona soracak değilim herhaldeeee.... sinir olmuştum klava:

Yaa benim kızım ASLAN olmasın yaaaa, eğer aramızda aslan burcu varsa lütfen alınmasın. Ama aslan çok dominant oluyor, gerçi BAŞAK burcunu fazla bilmiyorum ki. İyi huylu olsun prensesim :))

lilacım geçmiş olsun ve gözünüz aydın. çabucak kurtuldun canım. ben geçmişi okuyamadım kusura bakma kaç kilo doğdu ve kaç haftalık doğdu

kizlar ben cok iyiyimde agrim varsa huysuz oluyorum ilk hamilelik ayimda sancim var yan odadada zavalli bir zenci kadin ama karni burnunda bebek geliyor yani bir gun sorna dogrucakti kadini makineye bagliyorlar kalp sesleri odama geliyor tap tap tap tap sesi duydukca soylenip duruyordum yani kaidn ne yapsin bak bak yine makineye bagladilar bak bu ses deli ediyo beni nintendomu getir bende ses yapicam demsitim ulan ne hysuz gicik bir seyim simdi anliyorum o makinenin ne ise yaradigini :)

ben senin yerinde olsam aras koyardım canım,
ne olmuş bebeğin amcasının oğlunun adı aras ise?
bence vazgeçme benimsemişken bu kadar bu ismi

can ismi güzel ama kısa öz ve anlamlı kualağada sevimlilik ifadesi uyandırıyor bide böyel sevimli yaramaz erkek çocuğu aklıma geliyor topaç gibi böyle delikafadulden

melek basak benim hic tavsiye etmem titiz ama daginik olur birde patavatsiz olur dilini tutamaz ama hizmeti yardimi cok sever hafifte delidir bendeki gosterdigi ozellikle bunlar baskasini bilmem..

ya lila benim turgi acıbademe geçecekmiş ya bende ümitteki tanser beyi düşünüyodum ne deyip gitsem adama?demezmi hanım hanımmmmm şu saate kadar nerdeydin diye?bide ümitte doğum masrafı ne kadar?

madecim sana şu an tüm kalbimle yazıyorum canım!!!!
bırak herşeyi heryeri bırak Özel ümite git !
doğum hikayemi yazdım okumuşsundur Allah tüm hastane çalışanlarından Razı olsun doktorundan hizmetlisine kadar insana nasıl bir saygı var nasıl bir ilgi var anlatamam...

biliyorsun nasıl tepindim tıp tıp diye Allaha şükürler olsun iyiki ümitte yapmışım.
yahu odana her gelen bir güler yüzlü bir ilgili.
sezeryana giriyorum yüzümü okşayarak bayıltıyorlar bei.
ayılıyorum üzerimde sıcacık battaniye saçlarımı topluyor bir hemşire.
doktorum elimden tutarak taburcu edip uğurluyor beni.

ben son dakika gittim oraya biliyrsun 3 gün yattım ve şükürler ederek hayran kalarak ayrıldım ...

git canım inan pişman olmayacaksın.
şu an eskişehirdeki en iyi yenidoğan ünitesi ümitte.
bunu bana tıptaki asistanlar söylediler oraya geçerken.

benim doktorum Abdurrahman Akçay.
ilk görüşte güendim ısındım bundan sonra asla değiştirmem.
şimdi kırkım çıksın kontrole gideceğim elimde kocaman bir çiçekle.
ona az bile....

sen bilirsin madecem ama diyorum ya harika bir doğum yaşadım.
taburcu olurken sadece 145 tl vermiş eşim sigorta % 70ini karşılıyormuş zaten...

sana hiç kimse neden geldin demez ! ben oradayken doktoruyla kavga edip gelen bir anne vardı direk gelmiş doğumumu burada yapıcam demiş ve yapmış...
hiç düşünme derim git ümite rahat rahat doğum yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…