2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
setup oglak burcunun yukselen burcu basak:=))

canim sende face eklimisin? ben actim dun merak etti isim aynimi ekliysen:=))

aras cok guzel isim valla bayildim sakin vazgecme cok cok hos isim klasik siradan isim degil en azindan az bulunur ozel bir isim cok hos..

canım uras nasıl hem benziyor aras'a??
olsun canım bazen insan doluyor ii geliyor içini boşaltmak :))

bizde tuğra emir diyoruz ama şuaralar sadece emir mi koysak diyoruz çift isim olduğunda oğlumzu sıkıntı yaşarmı diye düşünüyoruzzz sizce tuğra emir mi yoksa emirmi

lila biz burda yok saicmizmi dagilicak yok hafif makyaj tartismasi yapiyoduk doguma gitmeden deli gibi b ir ay once zaman yaklastikca anladik gercekleri o gun gozumuz bunalri gorucekmis acaba sac bas :)

Lilacım zahmet olmazsa benide eklermisin listeye, oğluşumun adı kaan olacak hayırlısıyla.
Yaşım 27 sat:15 aralık Tahmini doğum tarihi:10 eylül Kilo :75le başladım.

hro canım çok sağol Allah razı olsun.
34+1 de doğdu erken doğum oldu aşırı kanamayla gittim meğer açılmam varmış doğdu Rüzgar.
1900 kilo doğdu şu an küvozde 1 hafta olacak.
ama iyiz şükür yok bir sıkıntımız biraz büyütüp verecekler sanırım bana :)

bizde tuğra emir diyoruz ama şuaralar sadece emir mi koysak diyoruz çift isim olduğunda oğlumzu sıkıntı yaşarmı diye düşünüyoruzzz sizce tuğra emir mi yoksa emirmi

iki isimde cok hos benim fikrim ikisinide koyun neden sorun yasasin istedigini kullanir isterse ikisinide kullanir ilerde cokta hos olur hayirli olsun canim..

ya tamam sen de izole yetiştirecem demiyorsun ki bu çocuğu.
mikroba ihtiyacı var ama doğar doğmaz değil. böyle bir mikroba hiç değil
valla o kaynana ben de olacaktı ki..
derdim ki helal olsun sana o kadar doktor, dermotolog, tecrübeli anne,tekstilci vs var. ama sen hepsinden çok biliyorsunn!!!!!

tekrar ediyorum yıkamadan giymeyin giydirmeyin.
hamile hamile tiksinmeyin diye iyi kısmını anlatıyorum sizesempatiksalakcinni

Yaa benim kızım ASLAN olmasın yaaaa, eğer aramızda aslan burcu varsa lütfen alınmasın. Ama aslan çok dominant oluyor, gerçi BAŞAK burcunu fazla bilmiyorum ki. İyi huylu olsun prensesim :))

Canım iki ayrıntı atlanırsa hayatından, sen başağın dominantlığını bir gör... Ama allah için başak aynı zamanda da mülayim olmasını da bilir. yerine ve kişisine göre... çook ince eler sık dokur. sevdiğini de tam sever... en berbat özelliği mükemmeli aramasıdır... Bir tek bu ona zarar verir...

Allahtan yakın değiller k.validemler.Gerçi huyunu çok bilmiyorum karışmaz gibi geliyor bana ama.Çok takmayın sizde kızlar.He deyin geçin.Bildiğinizi yapın
Yaa benim kızım ASLAN olmasın yaaaa, eğer aramızda aslan burcu varsa lütfen alınmasın. Ama aslan çok dominant oluyor, gerçi BAŞAK burcunu fazla bilmiyorum ki. İyi huylu olsun prensesim :))

Bende kızımın başak olmasını istiyorum.Anne-baba akrep kızım biraz uyumlu olsun.

benim tek ismim var pekte sevmiyorum acickasi saadet turk filmlerinde kotu mahalle teyzesi ismi keske iki isim koysaydi annem en aizndan secim yapma hakkim olurdu bu isme mahkum kalmazdim

hmmm aak canım soyad da aynı oluyor değil mi amcasının oğluyla bebeğinin? bunu düşünemedim, bu olmadı işte ya:çok üzgünüm:
en iyisi iki isim koy içinde aras olan ya da içine sinen başka isim bul, dilerim gönlüne göre olur canım

melek basak benim hic tavsiye etmem titiz ama daginik olur birde patavatsiz olur dilini tutamaz ama hizmeti yardimi cok sever hafifte delidir bendeki gosterdigi ozellikle bunlar baskasini bilmem..

saadet canim ben en cok basakla uzlasiyorum,,yukselenim basak
kendim oglak asiri titizim ve tertipliligi severim evdede oyleyim daginik lik mumkunumu var kiyamet koyar:=))
cok duygusalim inadim var herkezle uzlasirim sempatigim hahah bendede bunlar var ama basak bir baska guzel yaa,,
basak seviyorum cunki dobra cekinmez titiz daginiklik gormedim basaklarda,,

ablam aslan pekte anlasamam onunla goruslerim felsefem farkli,,
seneye bri kiz doguramda adini basak koyayim ahahadelikafadulden

bende oyleyim cogu zaman deli oslamda bazen agzimi acmam cok ciddi olurum mukemmeli aradigim icinde ikinci kocamdayim yoksa birincininde cok ama cok kotu yani yoktu hani kiskancligi disinda

kızlar biz gidiyormuşuz Rüzgara...
acil çıkıyorum setup- mavi canlarım ben özel mesaj atıp sizden bilgileri alırım listeye eklerim unuttum sanmayın şimdi çıkamalıyım nolur kusura bakmayın...

hepinizi çooooooooooooooooook öpüyorummmmmmmmmmmmmmm.....
hayırlı haberlerle gelirim inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…