ilk çocuklarının adı arda. eltimin adı arzu
soyadımız da akarsu.
uyum için koydular yani. kötü niyet yok allah için.
ama yalvardım koymayın tuna koyun diye
ARDA-TUNA hoş olur diye.
ama yok vazgeçmediler. kaynım kırmazdı beni ama eltim inadına aras koydurdu.
sonra can dedik bebişe.
eşim bir gece durup dururken can olmasın ısınamadım diyiverdi..
sonra eşimle kaynanam olsun buna da aras koy bişey olmaz dediler.
hatta eşim üzülüyorum diye aras diye sevdi karnımı.
ama sonra çok kızdım eşime çünkü kaynanam bizdeyken sanki ben tutturmuşum gibi davrandı.
dellendim ben de.
bunun için baya kavga ettik aramızda.
şimdi cancan diye seviyoruz
bakalım
ayy ne anlattım yaaaaa
dolmuş muyum neeeeeee
aslında iş younluğu olmasa en baştan girebilmiş olsam şu foruma ne kadar rahat bi hamilelik geçirirdim kimbilir.
artık iznim başlayınca öyle olur inş.
bizde tuğra emir diyoruz ama şuaralar sadece emir mi koysak diyoruz çift isim olduğunda oğlumzu sıkıntı yaşarmı diye düşünüyoruzzz sizce tuğra emir mi yoksa emirmi
benim kayın valiemde yıkama zaten kutulu onlar dedi bend ededim yıkanmazmı ya elli tane kişi elli yor yere düşürüyor okadar da titiz olma mikrobada ihtiyacı var dedi dedim ben yıkarım ütülerim .... önemli bunlar dedim ... sonra dedim bebek deterjanı almam gerek sende kendine masraf arıyon dedi at çamaşırla yıkanırken tamam deid dedim öğle şeymi olurmuş ne kadar has has onların ciltleri şimdi biz yıkadık ya bişey olmadı diyoo seninin zamnından bun zamaana 30 sen geçmiş dedim sesini çıkaramdı iş arıyormuşum kendime küçük küçük şeyler ütü istmezmiş benide çıldırtmıştıııı ama yıkayıp ütüleyince sesini bile çıkaramdı ona soracak değilim herhaldeeee.... sinir olmuştumklava:
Yaa benim kızım ASLAN olmasın yaaaa, eğer aramızda aslan burcu varsa lütfen alınmasın. Ama aslan çok dominant oluyor, gerçi BAŞAK burcunu fazla bilmiyorum ki. İyi huylu olsun prensesim :))
Allahtan yakın değiller k.validemler.Gerçi huyunu çok bilmiyorum karışmaz gibi geliyor bana ama.Çok takmayın sizde kızlar.He deyin geçin.Bildiğinizi yapınbenim kayın valiemde yıkama zaten kutulu onlar dedi bend ededim yıkanmazmı ya elli tane kişi elli yor yere düşürüyor okadar da titiz olma mikrobada ihtiyacı var dedi dedim ben yıkarım ütülerim .... önemli bunlar dedim ... sonra dedim bebek deterjanı almam gerek sende kendine masraf arıyon dedi at çamaşırla yıkanırken tamam deid dedim öğle şeymi olurmuş ne kadar has has onların ciltleri şimdi biz yıkadık ya bişey olmadı diyoo seninin zamnından bun zamaana 30 sen geçmiş dedim sesini çıkaramdı iş arıyormuşum kendime küçük küçük şeyler ütü istmezmiş benide çıldırtmıştıııı ama yıkayıp ütüleyince sesini bile çıkaramdı ona soracak değilim herhaldeeee.... sinir olmuştumklava:
Yaa benim kızım ASLAN olmasın yaaaa, eğer aramızda aslan burcu varsa lütfen alınmasın. Ama aslan çok dominant oluyor, gerçi BAŞAK burcunu fazla bilmiyorum ki. İyi huylu olsun prensesim :))
melek basak benim hic tavsiye etmem titiz ama daginik olur birde patavatsiz olur dilini tutamaz ama hizmeti yardimi cok sever hafifte delidir bendeki gosterdigi ozellikle bunlar baskasini bilmem..
Canım iki ayrıntı atlanırsa hayatından, sen başağın dominantlığını bir gör... Ama allah için başak aynı zamanda da mülayim olmasını da bilir. yerine ve kişisine göre... çook ince eler sık dokur. sevdiğini de tam sever... en berbat özelliği mükemmeli aramasıdır... Bir tek bu ona zarar verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?