setup oglak burcunun yukselen burcu basak:=))
canim sende face eklimisin? ben actim dun merak etti isim aynimi ekliysen:=))
madecim sana şu an tüm kalbimle yazıyorum canım!!!!
bırak herşeyi heryeri bırak Özel ümite git !
doğum hikayemi yazdım okumuşsundur Allah tüm hastane çalışanlarından Razı olsun doktorundan hizmetlisine kadar insana nasıl bir saygı var nasıl bir ilgi var anlatamam...
biliyorsun nasıl tepindim tıp tıp diye Allaha şükürler olsun iyiki ümitte yapmışım.
yahu odana her gelen bir güler yüzlü bir ilgili.
sezeryana giriyorum yüzümü okşayarak bayıltıyorlar bei.
ayılıyorum üzerimde sıcacık battaniye saçlarımı topluyor bir hemşire.
doktorum elimden tutarak taburcu edip uğurluyor beni.
ben son dakika gittim oraya biliyrsun 3 gün yattım ve şükürler ederek hayran kalarak ayrıldım ...
git canım inan pişman olmayacaksın.
şu an eskişehirdeki en iyi yenidoğan ünitesi ümitte.
bunu bana tıptaki asistanlar söylediler oraya geçerken.
benim doktorum Abdurrahman Akçay.
ilk görüşte güendim ısındım bundan sonra asla değiştirmem.
şimdi kırkım çıksın kontrole gideceğim elimde kocaman bir çiçekle.
ona az bile....
sen bilirsin madecem ama diyorum ya harika bir doğum yaşadım.
taburcu olurken sadece 145 tl vermiş eşim sigorta % 70ini karşılıyormuş zaten...
sana hiç kimse neden geldin demez ! ben oradayken doktoruyla kavga edip gelen bir anne vardı direk gelmiş doğumumu burada yapıcam demiş ve yapmış...
hiç düşünme derim git ümite rahat rahat doğum yap...
hro canım çok sağol Allah razı olsun.
34+1 de doğdu erken doğum oldu aşırı kanamayla gittim meğer açılmam varmış doğdu Rüzgar.
1900 kilo doğdu şu an küvozde 1 hafta olacak.
ama iyiz şükür yok bir sıkıntımız biraz büyütüp verecekler sanırım bana :)
canım okumuştum hikayeni o yüzden sordum zaten,bizim cumartesi kontrolümüz var eğer turgay bey hala ben acıbademdeyim derse kendisine teşekkür edip,özel ümitten randevu alıcam...
bende oyleyim cogu zaman deli oslamda bazen agzimi acmam cok ciddi olurum mukemmeli aradigim icinde ikinci kocamdayim yoksa birincininde cok ama cok kotu yani yoktu hani kiskancligi disinda
özel ümitin başhemşiresi annemin çook yakın bi arkadaşı,benim annemde hemşire bu arada,evim eskişehirde ve ben kütahyada doğurup oraya gitmek istemiyorummecbur kalırsam ayrı tabide..ümitteki doktor ne geldin demezse sorun yok ve benim için süper olur aslında
canım benim hiç bir doktor öyle demez. merak etme hele de dedikleri gibi iyi bir hastanede hiç bişe olmaz. tanıdığınız varsada çok güzel. bne senin yerinde olsam eskişehirde yaparım doğumu
ay inşallah canım benim yaaa,kafam karışık açıkçası...
canım benim hiç kafan karışmasın. ben kütahyadaydım. annemin yanında dopum yapıcam ve ben geldim doktor bey ...
bu kadar basşit ya. canım benim ailem samsunda, istda yaşıyorum. şimdi büyük bir yerden küçük bir yere gitmek akıl karı değil. birde kayınvalidemler burda. birşey olsa samsunda, orada doğum yapılmaz denebilir. o yüzden düşünmüyorum ama senin durumun farklı canım hiç düşünme eğer eşinde destekliyorsa
oyy kizlar hiziniza yetismek mumkun degil valla ! ben k.validem gelcek diye 1 haftalik isimi 1 gunde yaptim guye o bana yardim etmeye gelyordu tersine is cikartyo insana.. yerimseniben ama onun disinda zarari yok ya zavallinin
canım kaynanatörler bunun için yaratılmışlardır,sorun çıkarmak ve iş çıkarmak için:)
hay Allahım taaa lisede çıktığım çocuk faceye eklemiş beni, ortak arkadaş profilinden baktım evliymiş karısı da hamileymiş..
karısı hamile çocuk facede eskileri ekliyo arlanmazklava:
eşime desem kan çıkar:tomato: şaka tabi kan çıkmaz güler geçer, cevap vermeyeceğimi bilir...
millet kafayı yemişklava:
kızlar, hamile eşleri böyle mi yapıyo yoksam, benim kocam da mı böyle yaptı yoksa ama facesi yok, gerçekte mi yaptı yoksamafoldumben
Al işte bastın damarıma; aklıma takıldı bir kılçık zaten en hassas noktamız kız bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?