2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım okumuştum hikayeni o yüzden sordum zaten,bizim cumartesi kontrolümüz var eğer turgay bey hala ben acıbademdeyim derse kendisine teşekkür edip,özel ümitten randevu alıcam...

canım benim ya sen eylül annelerinin başını çekiyordun
forum sahibiydin yani
şimdi temmuz annesi mi oldun?
yanlış hatırlamadıysam 31.07 ya da 01.08 de doğmuş olmalı jet bebişgamyoncuiremsu

canım okumuştum hikayeni o yüzden sordum zaten,bizim cumartesi kontrolümüz var eğer turgay bey hala ben acıbademdeyim derse kendisine teşekkür edip,özel ümitten randevu alıcam...

benim eşim eskişehirde okumuş üniversiteyi.
lilanın hikayeyi anlattım. ümit diye bir yere yollamışlar kızcağızı falan dedim..
ümit için o da iyi diyor.

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum, canım sıkkın. Ufff hava da bastı. Bişeyler yemek lazım, acıktık kızımla...

bende oyleyim cogu zaman deli oslamda bazen agzimi acmam cok ciddi olurum mukemmeli aradigim icinde ikinci kocamdayim yoksa birincininde cok ama cok kotu yani yoktu hani kiskancligi disinda

Ama engel olunamıyor bu huyumuza da biz değişmek istesekte yıldız çok etkiliyor...

özel ümitin başhemşiresi annemin çook yakın bi arkadaşı,benim annemde hemşire bu arada,evim eskişehirde ve ben kütahyada doğurup oraya gitmek istemiyorummecbur kalırsam ayrı tabide..ümitteki doktor ne geldin demezse sorun yok ve benim için süper olur aslında

canım benim hiç bir doktor öyle demez. merak etme hele de dedikleri gibi iyi bir hastanede hiç bişe olmaz. tanıdığınız varsada çok güzel. bne senin yerinde olsam eskişehirde yaparım doğumu

canım benim hiç bir doktor öyle demez. merak etme hele de dedikleri gibi iyi bir hastanede hiç bişe olmaz. tanıdığınız varsada çok güzel. bne senin yerinde olsam eskişehirde yaparım doğumu

ay inşallah canım benim yaaa,kafam karışık açıkçası...

ay inşallah canım benim yaaa,kafam karışık açıkçası...

canım benim hiç kafan karışmasın. ben kütahyadaydım. annemin yanında dopum yapıcam ve ben geldim doktor bey ...
bu kadar basşit ya. canım benim ailem samsunda, istda yaşıyorum. şimdi büyük bir yerden küçük bir yere gitmek akıl karı değil. birde kayınvalidemler burda. birşey olsa samsunda, orada doğum yapılmaz denebilir. o yüzden düşünmüyorum ama senin durumun farklı canım hiç düşünme eğer eşinde destekliyorsa

oyy kizlar hiziniza yetismek mumkun degil valla ! ben k.validem gelcek diye 1 haftalik isimi 1 gunde yaptim guye o bana yardim etmeye gelyordu tersine is cikartyo insana.. yerimseniben ama onun disinda zarari yok ya zavallinin

haklısın aslında,eşim bu konuda bana bırakıyo bişey demiyo...saol canım görüşürüz

hay Allahım taaa lisede çıktığım çocuk faceye eklemiş beni, ortak arkadaş profilinden baktım evliymiş karısı da hamileymiş..
karısı hamile çocuk facede eskileri ekliyo arlanmazklava:
eşime desem kan çıkar:tomato: şaka tabi kan çıkmaz güler geçer, cevap vermeyeceğimi bilir...
millet kafayı yemişklava:
kızlar, hamile eşleri böyle mi yapıyo yoksam, benim kocam da mı böyle yaptı yoksa ama facesi yok, gerçekte mi yaptı yoksamafoldumben

oyy kizlar hiziniza yetismek mumkun degil valla ! ben k.validem gelcek diye 1 haftalik isimi 1 gunde yaptim guye o bana yardim etmeye gelyordu tersine is cikartyo insana.. yerimseniben ama onun disinda zarari yok ya zavallinin

canım kaynanatörler bunun için yaratılmışlardır,sorun çıkarmak ve iş çıkarmak için:)

Al işte bastın damarıma; aklıma takıldı bir kılçık zaten en hassas noktamız kız bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…