şahsen eşimin facesi olsa ve çocuklukta kalmış dahi olsa ben hamileyken eski flörtünü eklese yakarım bu gezegeni yakarımkötükedihüso
saadetcim facedeki videona bittim vallahi....süpersin canım:))
kedilerde şaşkın şaşkın sana bakmıyormu valla neşelendim...maşşallah sana ve bebişine:)
gelınım ekınım nasıl...
Dr.a gıttım kızlar 2.500gr 46cm herşey yolunda gelişimine göre 35 haftalık çıktı dudaklarını büzmüştü sıpam..Eylülün ilk haftası sezeryan dedi Teyzesi dualar edıyor erken gelsın bıraz dıye:))Hakkımızda hayırlısı
sıcaklardan ötürü maden suyu iç dedi
gelınım ekınım nasıl...
Dr.a gıttım kızlar 2.500gr 46cm herşey yolunda gelişimine göre 35 haftalık çıktı dudaklarını büzmüştü sıpam..Eylülün ilk haftası sezeryan dedi Teyzesi dualar edıyor erken gelsın bıraz dıye:))Hakkımızda hayırlısı
gelınım ekınım nasıl...
Eşimin face var ben kendim açtım ona... ama yaparsa önce onu sonra yapanları sonra o eskileri yakarım..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldırdım şimdi
eskilerin ne suçu var sen de-tatlicadiarzu-
çocuk eklemiş beni naaptım ki ben, prensip olarak eski flörtlerimle asla görüşmem, telefon numaram da her ayrılıkta yenilenmiştir.
haa eşim yapsa onun eskisini ben de yolabilirim suçu olsun olmasın bu konuda hassasım-tatlicadiarzu-
karısını aldatan, beynen ve bedenen aldatma teşebbüsünde bulunan tüm erkekleri mevlaya havale ediyorum...
benım rısklı hamılelık ve 3 sene sonra oldu canım o yuzden dr.um rıske atmak istemıyor bırde şeker var doğum esnasında zorlanmayayım dıye...
kaçıncı haftanda doğum yapmış olacaksın ceylan...
37.haftada canım.. tabıı uras bey o vakte kadar sabrederse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?