2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saadetcim facedeki videona bittim vallahi....süpersin canım:))
kedilerde şaşkın şaşkın sana bakmıyormu valla neşelendim...maşşallah sana ve bebişine:)

şahsen eşimin facesi olsa ve çocuklukta kalmış dahi olsa ben hamileyken eski flörtünü eklese yakarım bu gezegeni yakarımkötükedihüso

Eşimin face var ben kendim açtım ona... ama yaparsa önce onu sonra yapanları sonra o eskileri yakarım..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldırdım şimdi

hadi gözünaydın, maşallah bebişine
ben de içiyorum sık sık maden suyu

Maşallah bebişimize gününü de almış; kilosu da güzel boyu da uzun olacak maşallaaaaaaaaaaah...

maden suyu midemizi yakmaz mı ben cesaret edemiyorum içmeye...

Maşallah bebişine ceylancım.Neden sezeryana karar verdiniz.Sen mi istedin yoksa dr mu

Eşimin face var ben kendim açtım ona... ama yaparsa önce onu sonra yapanları sonra o eskileri yakarım..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldırdım şimdi

eskilerin ne suçu var sen de-tatlicadiarzu-
çocuk eklemiş beni naaptım ki ben, prensip olarak eski flörtlerimle asla görüşmem, telefon numaram da her ayrılıkta yenilenmiştir.
haa eşim yapsa onun eskisini ben de yolabilirim suçu olsun olmasın bu konuda hassasım-tatlicadiarzu-

zaten ben bizim için demiyorum kiiii biz irademizi kullanırız da erkeklere güvenmiyorum irade konusunda...

benım rısklı hamılelık ve 3 sene sonra oldu canım o yuzden dr.um rıske atmak istemıyor bırde şeker var doğum esnasında zorlanmayayım dıye...

çok saolun kızlar inşallah sağlıklı gelsınde bu arada enfeksıyona ilaç vermıyor artık erkende gelse gelişimi iyi dıyor

bişey soracağım benim göbeğimin alt tarafında yani kasıklarımda bir kaç saattir geçmeyen bir sancı var adet olacağım gibi.... Bu ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…