işte tatlım doğumumdan 1 gün önce söylediğim sözler aynen şunlardı....
offf sıkıldım hamilelikten....
ben doğurmak istiyoooom....
bi doğsa artıkk.
bu sıcaklardada hamilelik hiç çekilmiyo....
saatinemi geldi ne.
pişman oldum düşünüp düşünüp sonra ne büyük laflar etmişim diye...
o gece sancılanıp sabahına doğurdum.
ama bişiy diyim mi doyamamışım ben çok özlüyorum hamileliğimi...
Bir an kendimi yapayalnız hissettim herkes bir anda gitti....
ya benim kasıklarımdaki geçmeyen sancı ne diye sormuştum...
Canım sana yazıyodum, annem içerden çağırdı. O sıra laptopun kablosuna takıldım. Pc'yi yeniden açtım falanakannehir Sen hiç kötüye yorma canım, dinlen iyice kalkma. Ha bi saate geçmezse doktora bildir bakalım. Öptüm güzel anne :))
kızlar slmmmbenim moral bozukk salı günü hastanede kan testi vermiştim demir için çooookkk yüksek çıktı 558 çıktı druma söledim şaşırdı hemen dışarda özel labaratuarda demir testi yaptırdım (ve bunun için 50 tl ödedim ) orda sonucum normal çıktı dr uma söledim heralde bizim labaratuvar hata yapmış dedi geçen aylarda yine böle bi hata yapmışlardı doktorum doktor olarak çok ii yani işini ii yapıo ama 2 defa böle hata yapmalarına rağmen çok soğuk kanlı hiiç bişi yokmuş gibi kan ilaçlarına devam et dedi sinir oldum şimdi hastane ve drumu değiştirmeyi düşünüyorum bu saatten sonra değiştirmek de yanlış olurmu acaba ?? öfekyle kalkıp zaararla oturmak istemiyorum
Ben buzdolabını sildim biraz, nasıl nefes nefese kaldım görmeyin. Kapağına yaş maya erimiş iğrençti. Anneme desem surat yapar şimdi. Hiçbirşey demeden sildim. Şimdi oturmuş surat bi karış börek yapıyor. Yarın gidicek zaten, böyle yapmasa nolur sanki. Amaaan ufff, bian evvel doğum yapıp ayakta gezebilir hale gelsem. Böyle zor yaa her iş kalıyor....
kızlar ilk kez bebşim 3-4 kez sanırım eliyle vurarak canımı acıtmayı başardı kızım güçleniyor sanırımalkisalkisalkis
gamze kelebek canim gecmis olsun uzme kendini rahat ol doguma az kaldi ama benim fikrim degsitirme derim sen bilirsin yabi ama yeni hastanenin daha iyi olcuaginin garantisi varmi en aizndan buraya alistin burda dosyan var son adimda acemilik cekme sen bilirsin yine tabi gecmis olsun..
tatlım anne seninkimi eşinin annesimi ?
kızlar slmmmbenim moral bozukk salı günü hastanede kan testi vermiştim demir için çooookkk yüksek çıktı 558 çıktı druma söledim şaşırdı hemen dışarda özel labaratuarda demir testi yaptırdım (ve bunun için 50 tl ödedim ) orda sonucum normal çıktı dr uma söledim heralde bizim labaratuvar hata yapmış dedi geçen aylarda yine böle bi hata yapmışlardı doktorum doktor olarak çok ii yani işini ii yapıo ama 2 defa böle hata yapmalarına rağmen çok soğuk kanlı hiiç bişi yokmuş gibi kan ilaçlarına devam et dedi sinir oldum şimdi hastane ve drumu değiştirmeyi düşünüyorum bu saatten sonra değiştirmek de yanlış olurmu acaba ?? öfekyle kalkıp zaararla oturmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?