2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim ne konulara girilmis eism eski kiz arkadasini eklese onu yerim bende eskiden kismeyi eklemem facebok sayfama ama ben eski esimle hala telefonda gorusurm esimde bilir ama sesini cikarmaz ben ona aciklamasini yaptim cunku 1-benim eski esim benim evlenmeden once 10 yillik arkadasimdi iliski bile yoktu aramizda ama dostumdu 2-su an basim sikissa bana ilk kosucak insanalrdan biridir ne kadar a yrilirken hos olmayan seyler yasaniyo tabia ma biz kavgali girultulu ayrilmadik 3- haytta inisler cikislar var yillarca ortak seyelri paylastigin insana bitti snei cope attim dyemezsin hioc bir zaman iyi yasananalrin da hatri var4-bitmis bitmistir mutlu olsam onal kalirdim dmekki mutlu degilmisim bosanmisim dusman olmam gerekmiyo diye dusnurum esimde ayni mantikla yaklasir amaaaaaaaaaa dengeyi saglarim esim eski kiz arkadasi ile beni bir kere karsi akrsiya getirmisti dengeyi sagliyamadi esim gorusemez merhaba demesi biel yasak :)

mopshy sagolc anim yuse sarki godnerid bende kalktim sallandim cok komikti ev haliyle gulsun arkadaslar diye ekledim eismde guldu durdu zaten :) sagoluna rkadaslar simdilik sildim ama isteyene ekelrim yine..

Ben buzdolabını sildim biraz, nasıl nefes nefese kaldım görmeyin. Kapağına yaş maya erimiş iğrençti. Anneme desem surat yapar şimdi. Hiçbirşey demeden sildim. Şimdi oturmuş surat bi karış börek yapıyor. Yarın gidicek zaten, böyle yapmasa nolur sanki. Amaaan ufff, bian evvel doğum yapıp ayakta gezebilir hale gelsem. Böyle zor yaa her iş kalıyor....

melek iyi yapmissin hareet olur sanada iyi gelir annen borekmi yapiyo ufffffffff canim cekti bak dur ona yakin bir sey yapiyimda yiyim valla ne sanslisiniz ananiz yakin :)

Bir an kendimi yapayalnız hissettim herkes bir anda gitti....
ya benim kasıklarımdaki geçmeyen sancı ne diye sormuştum...

aynen canım ya hergün yakındığımız şeyler bunlar.
ama senin o kara saçlı bebeğin:) kocaman olacak kucağınızda evinizde olcak yakında nasılsa güvenli ellerde canım.ALlaha emanet olun.
demek hamilelikte özleniyor ha:))

kızlar ilk kez bebşim 3-4 kez sanırım eliyle vurarak canımı acıtmayı başardı kızım güçleniyor sanırım alkisalkisalkis

kızlar slmmm benim moral bozukk salı günü hastanede kan testi vermiştim demir için çooookkk yüksek çıktı 558 çıktı druma söledim şaşırdı hemen dışarda özel labaratuarda demir testi yaptırdım (ve bunun için 50 tl ödedim ) orda sonucum normal çıktı dr uma söledim heralde bizim labaratuvar hata yapmış dedi geçen aylarda yine böle bi hata yapmışlardı doktorum doktor olarak çok ii yani işini ii yapıo ama 2 defa böle hata yapmalarına rağmen çok soğuk kanlı hiiç bişi yokmuş gibi kan ilaçlarına devam et dedi sinir oldum şimdi hastane ve drumu değiştirmeyi düşünüyorum bu saatten sonra değiştirmek de yanlış olurmu acaba ?? öfekyle kalkıp zaararla oturmak istemiyorum

Bir an kendimi yapayalnız hissettim herkes bir anda gitti....
ya benim kasıklarımdaki geçmeyen sancı ne diye sormuştum...

Canım sana yazıyodum, annem içerden çağırdı. O sıra laptopun kablosuna takıldım. Pc'yi yeniden açtım falanakannehir Sen hiç kötüye yorma canım, dinlen iyice kalkma. Ha bi saate geçmezse doktora bildir bakalım. Öptüm güzel anne :))

gamze kelebek canim gecmis olsun uzme kendini rahat ol doguma az kaldi ama benim fikrim degsitirme derim sen bilirsin yabi ama yeni hastanenin daha iyi olcuaginin garantisi varmi en aizndan buraya alistin burda dosyan var son adimda acemilik cekme sen bilirsin yine tabi gecmis olsun..

Hiiiiiiiiiii aman allahım dikkat et bastığın yerlere,allah korusun... 2- 3 saattir var da önemsemiyordum bi sorayım dedim... sensin güzel anne mucuuuukkk...

Aman canım şu devrede doktor değiştirmek de pek sağlıklı olmaz. Gelişiminizi o takip etti ama tabii sinirlenmekte haklısın. Tepkini sert bi dille belirt ama değiştirme doktorunu canım...

tatlım anne seninkimi eşinin annesimi ?

normalde de çok pimpirikliyim şimdi içime kurt düştü hadi bi hata da doğumda yaparlarsa ?? ne bilim işte ağladımağlıcam zaten gelmişim son dakikaya böle şeyler gelio başıma kocişime anlatsam bi daha o hastanenin sokağından bile geçmez çok sinirlenir kesin kendi içiimde çözmeye çalışıorum oda çok moraliimi bozuyooo

canım bencede değiştirme derimm son zamana geldik artık bu saatten sonra bulacağın dr seninle ilgilenmez çok fazlaa... ama dr una bu konudan rahatsız olduğunu dile getir mutlaka .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…