Benim annem de cinleri tepesinde, kaynanadan beter yerimseniben Soru çok yerinde olmuş yani aklinialirimsmile
bu ara yoğunum çok takılamaıyorum öğlende biraz baktım çamaşırcıda bi kaç olay olmuş bi de bunu okuyunca sormak istedimm...olur yaa arada annelerimiz yapar böleee benimkide ablamla ona kızıp üstüne gittiğimizde hemen alınıp küserr sonra bizde gönlünü almak için şaklabanlık yaparızzalkisalkisalkis bizde anne olcazz bizim bebelerde bizi üzünce eminimm bizde aynı sitemi gösteririzz..
Aman canım şu devrede doktor değiştirmek de pek sağlıklı olmaz. Gelişiminizi o takip etti ama tabii sinirlenmekte haklısın. Tepkini sert bi dille belirt ama değiştirme doktorunu canım...
canım bencede değiştirme derimm son zamana geldik artık bu saatten sonra bulacağın dr seninle ilgilenmez çok fazlaa... ama dr una bu konudan rahatsız olduğunu dile getir mutlaka .
İkinci bebeği olanları ayrıca tebrik ediyorum. ben bi evi kocayı idare edemiyorum. Onlara iki kat kuvvet versin Allah :)) Çikolata, Meloş, Kısmet, Mihri.... Alkışlıyorum aklıma gelmeyenlerde var tabi..
Gamze hiç psikolojini bozacak zaman değil, sakın. Hemen çık depresyondan. Herşey akışında gidecek ne yaparsak yapalım...
İkinci bebeği olanları ayrıca tebrik ediyorum. ben bi evi kocayı idare edemiyorum. Onlara iki kat kuvvet versin Allah :)) Çikolata, Meloş, Kısmet, Mihri.... Alkışlıyorum aklıma gelmeyenlerde var tabi..
herkese merhabe giremedim, haber de veremedim 1 haftadır hastanede yatıyorum doktor dün çıkardı, şimdi evdeyim. off hastanede kalmak çok kötü delinmedik yerim kalmadı valla.c.tesi kontrole gitmiştim bebeğin suyu sınırda dedi kontrol için bi ped verip eve gönderdi eve gelince pedteki kağıtta renk değişikliği farkedip tekrar geri döndük, doktor yatışımı yaptı 6 gün yattım, bizimki erken gelmek için uğraşıyor bakalım, şeker de olduğu için erken doğarsa küvezde kalır diyo doktorum,ful yatmak zorundayım.tutabilirsek içerde 21 ağustosa tarih verdi doğum için, şekeri olanlarda son zamanlarda ani şeker düşmesi çok tehlikeliymiş, öyle yani umnarım hepiniz iyisinizdir.girebilirsem arada yazarım yine
Kociş aradı yoldaymış, bu hafta yemek derdim falan olmadı, annecik yaptı. Yarın sabah göndericez annemi. Önümüzdeki hafta ne yapıcam kara kara düşünüyorum. Bi de ramazan başlıyor... Doğuma kadar işim zor, basit şeylerle de geçiştirmek olmaz. Çünkü RAMAZAN ayı giriyor. Allah tutabilenlere sabır versin, ve kabul etsin herkesin ibadetini...
herkese merhabe giremedim, haber de veremedim 1 haftadır hastanede yatıyorum doktor dün çıkardı, şimdi evdeyim. off hastanede kalmak çok kötü delinmedik yerim kalmadı valla.c.tesi kontrole gitmiştim bebeğin suyu sınırda dedi kontrol için bi ped verip eve gönderdi eve gelince pedteki kağıtta renk değişikliği farkedip tekrar geri döndük, doktor yatışımı yaptı 6 gün yattım, bizimki erken gelmek için uğraşıyor bakalım, şeker de olduğu için erken doğarsa küvezde kalır diyo doktorum,ful yatmak zorundayım.tutabilirsek içerde 21 ağustosa tarih verdi doğum için, şekeri olanlarda son zamanlarda ani şeker düşmesi çok tehlikeliymiş, öyle yani umnarım hepiniz iyisinizdir.girebilirsem arada yazarım yine
geçmiş olsun canım..Suyun sızıntı halinde geliyorsa idare edersin, CRP değerine bakıldı mı? Amniyon sıvında enfeksiyona rastlandı mı? Rastlanmadıysa 21'ine kadar idare eder bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?