2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktor değiştirmekmirmirmirmir
kızlar ben hala kendime bir doktor bulmadım ki bu konuda fikrim yok.
her muayenede farklı doktora gidiyorum, muayene günlerini kafama göre belirliyorum:tomato:
ama hastanemi belirledim:hooray:

Benim annem de cinleri tepesinde, kaynanadan beter yerimseniben Soru çok yerinde olmuş yani aklinialirimsmile

bu ara yoğunum çok takılamaıyorum öğlende biraz baktım çamaşırcıda bi kaç olay olmuş bi de bunu okuyunca sormak istedimm...olur yaa arada annelerimiz yapar böleee benimkide ablamla ona kızıp üstüne gittiğimizde hemen alınıp küserr sonra bizde gönlünü almak için şaklabanlık yaparızzalkisalkisalkis bizde anne olcazz bizim bebelerde bizi üzünce eminimm bizde aynı sitemi gösteririzz..

gamzecim bencede değiştirme doktorunu

ben çıkıyorum kızlar, eve gidicem ordan anneme geçip kızımı alıcaz çokk özledim minnoşumu :) yarında 12:15 te randevum var sonrasında son alışverişimizi yapıcaz akşama gelir detayları yazarım size,

iyi akşamlar

Ya çok çekingen, benim evime candan yürekten yapışamıyor. Hep bi tuhaf hallerde. Kendi evindeki rahatlığı yok burda. Söylenen şeye de yabancıymış gibi alınıyor falan. Çok alıngan bi kadın...

Aman canım şu devrede doktor değiştirmek de pek sağlıklı olmaz. Gelişiminizi o takip etti ama tabii sinirlenmekte haklısın. Tepkini sert bi dille belirt ama değiştirme doktorunu canım...

canım bencede değiştirme derimm son zamana geldik artık bu saatten sonra bulacağın dr seninle ilgilenmez çok fazlaa... ama dr una bu konudan rahatsız olduğunu dile getir mutlaka .

ooooooooffffff offf kızlarrr varya böle sinir şeyler de hep benim başıma gelir hayırlısıyla sağlıklı sıhattli doğumumuzu yaparız inşallah bugüne kadar çok korkmuyordum doğumdan ama bugünden sonra başıma herşey gelebilir korkusu sardı beniiiii ii ce doğum korkusu aldı beniii psikolojim bozulmaz inşallah doğuma kadar

İkinci bebeği olanları ayrıca tebrik ediyorum. ben bi evi kocayı idare edemiyorum. Onlara iki kat kuvvet versin Allah :)) Çikolata, Meloş, Kısmet, Mihri.... Alkışlıyorum aklıma gelmeyenlerde var tabi..

Gamze hiç psikolojini bozacak zaman değil, sakın. Hemen çık depresyondan. Herşey akışında gidecek ne yaparsak yapalım...

İkinci bebeği olanları ayrıca tebrik ediyorum. ben bi evi kocayı idare edemiyorum. Onlara iki kat kuvvet versin Allah :)) Çikolata, Meloş, Kısmet, Mihri.... Alkışlıyorum aklıma gelmeyenlerde var tabi..

ayyy beni unuttun melekçim yakında bir anda iki bebek birden gelio allahımmmm!!!!!!!!!:):):) kocama şimdiden diypruö bana destek olmazsan çocuklarımı alır giderim diye :):):) valla ben de 1 ev ve 1 kocayı zor idare ediyordum bebeklerden sonra nolcak bilmiorumm:):):)

Gamze hiç psikolojini bozacak zaman değil, sakın. Hemen çık depresyondan. Herşey akışında gidecek ne yaparsak yapalım...

inşallah tek temennim hepimizin sağlıklı hayırlı doğum yapmamız:):) iki kişiden mutlu haber aldık darısı da bizim başımıza diyorum hep:):):)

Valla ben de tebrik ediyorum ben artık ikinci çocuk istemiyorum... Başlarda bunun arkasından bi tane daha diyordum ama yok artık.

Gamze Allah yardımcın olsun, seni biliyorum ama hamilelikte bi çocuğa bakıp onun da sorumluluğunu üstlenenleri demiştim. Offf zor valla hepimizin işi (

Kociş aradı yoldaymış, bu hafta yemek derdim falan olmadı, annecik yaptı. Yarın sabah göndericez annemi. Önümüzdeki hafta ne yapıcam kara kara düşünüyorum. Bi de ramazan başlıyor... Doğuma kadar işim zor, basit şeylerle de geçiştirmek olmaz. Çünkü RAMAZAN ayı giriyor. Allah tutabilenlere sabır versin, ve kabul etsin herkesin ibadetini...

herkese merhabe giremedim, haber de veremedim 1 haftadır hastanede yatıyorum doktor dün çıkardı, şimdi evdeyim. off hastanede kalmak çok kötü delinmedik yerim kalmadı valla.c.tesi kontrole gitmiştim bebeğin suyu sınırda dedi kontrol için bi ped verip eve gönderdi eve gelince pedteki kağıtta renk değişikliği farkedip tekrar geri döndük, doktor yatışımı yaptı 6 gün yattım, bizimki erken gelmek için uğraşıyor bakalım, şeker de olduğu için erken doğarsa küvezde kalır diyo doktorum,ful yatmak zorundayım.tutabilirsek içerde 21 ağustosa tarih verdi doğum için, şekeri olanlarda son zamanlarda ani şeker düşmesi çok tehlikeliymiş, öyle yani umnarım hepiniz iyisinizdir.girebilirsem arada yazarım yine

geçmiş olsun canım..Suyun sızıntı halinde geliyorsa idare edersin, CRP değerine bakıldı mı? Amniyon sıvında enfeksiyona rastlandı mı? Rastlanmadıysa 21'ine kadar idare eder bence.

haklısın..ben annemin yanındayım ama herkes oruç tutarken oturup yemek yiyemem ki tek başıma atıştırırım ancak bakalım napcaz..

geceleri forumdaki doğum hikayelerini okuyup yatıyorum birkaç gündür tuhaf tuhaf rüyalar görmeye başladım..Dün fışş diye suyum gelmesin mi rüyamda benim göz hemen açıldı baktım rüyaymış..Bugün de hamile hamile adet görüyorum parça parça kanlar geliyor..Hayırdır inş..Erken doğum haberleri psikolojimi bozdu galiba..

çok geçmiş olsun inş. biraz daha sabreder meleğin canım

geçmiş olsun canım..Suyun sızıntı halinde geliyorsa idare edersin, CRP değerine bakıldı mı? Amniyon sıvında enfeksiyona rastlandı mı? Rastlanmadıysa 21'ine kadar idare eder bence.

aslında doktor şu anda sızıntı yok dedi ama bilmiyorum ıslaklık oluyor, ilk yatırdıkları gün bi sürü test yaptılar iltihap çıkmış, ne kadar olduğunu bana söylemedi ama oldukça fazla antibiyotik verdiler, bir o kadar da serum,bi de kasılma önleyici bir hap kullanıyorum günde 6 kere..hastaneden çıkarken iltihap değerlerin düştü dedi.moralin çok bozuk olmasa çıkarmam ama böyle olunca bebeğe daha çok zararı olur dedi, evde daha rahatım ama tabi bişey oldu mu olucak mı diye diken üstündeyim,zaten 21 i durmasını istediği tarih olmazsa 8 gün sonra sezeryana alıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…