geçmiş olsun canım umarım bebeklerimiz zamanında gelir :ecrin_bebek:herkese merhabe giremedim, haber de veremedim 1 haftadır hastanede yatıyorum doktor dün çıkardı, şimdi evdeyim. off hastanede kalmak çok kötü delinmedik yerim kalmadı valla.c.tesi kontrole gitmiştim bebeğin suyu sınırda dedi kontrol için bi ped verip eve gönderdi eve gelince pedteki kağıtta renk değişikliği farkedip tekrar geri döndük, doktor yatışımı yaptı 6 gün yattım, bizimki erken gelmek için uğraşıyor bakalım, şeker de olduğu için erken doğarsa küvezde kalır diyo doktorum,ful yatmak zorundayım.tutabilirsek içerde 21 ağustosa tarih verdi doğum için, şekeri olanlarda son zamanlarda ani şeker düşmesi çok tehlikeliymiş, öyle yani umnarım hepiniz iyisinizdir.girebilirsem arada yazarım yine
bende öyle diyorum ilk hamileliğimdeValla ben de tebrik ediyorum ben artık ikinci çocuk istemiyorum... Başlarda bunun arkasından bi tane daha diyordum ama yok artık.
Kızlar hasta bezini kimler kullanır bilen var mı? Normal
doğumda da gerek oluyor mu? Ya direk sorayım tuvaleti beze mi yapılıyor doğumdan sonra. Ufff ne hallere düşeceğiz Allahım yaa(
Pembehera...sakın o kız aramızdan biri olmasın eyvahedigeldismile :roflol: :tomato:hay Allahım taaa lisede çıktığım çocuk faceye eklemiş beni, ortak arkadaş profilinden baktım evliymiş karısı da hamileymiş..
karısı hamile çocuk facede eskileri ekliyo arlanmazklava:
eşime desem kan çıkar:tomato: şaka tabi kan çıkmaz güler geçer, cevap vermeyeceğimi bilir...
millet kafayı yemişklava:
kızlar, hamile eşleri böyle mi yapıyo yoksam, benim kocam da mı böyle yaptı yoksa ama facesi yok, gerçekte mi yaptı yoksamafoldumben
arkadaşlar merhaba, ben de etlül annesi olacağım inşallah. aylardır yazılarınızı kuyorum ama yazmıyordum. doğum yaklaştıkça korkularım arttı sizinle konuşursam kendime gelirim dedim.hormonlardan mı bilmem ama kendimi yalnız hissediyorum
Slm kızlarrrrrr...Biz geldik
Hoşgeldinnnkaydirigubbakcemile2
Melek senin evin sarı güllük..ibrahimli..nerde?
üstelik gecelik falan hiçbir şey almadım sizler neler hazlırladınız kendiniz ve bebişiniz için
desenize ben bu hafta sonu da çalışacağım, bari hafta sonu gidip geceliğimi ,terliğimi alayım. bebeşinkileri aldım ama kendime hiçbir şey almadım.çok ödemim var çok zorlanıyorum ama olsun. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Bu hafta birden 1 kilo aldım şaşırdım, ödemden mi yoksa ben mi alıyorum anlamadım. sizde durum ne.
Kusura bakmayın çok soruyorum ama aynı anda aynı şeyi hisseden insanlar birbirini anlıyor ondan
her şey yolunda giderse epidralli normal doğum hayal ediyorum, sezeryandan sonra anne çok fazla bakım istiyor, bebeği bile gözleri görmüyor. sen de mi normal düşünüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?