2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canım umarım bebeklerimiz zamanında gelir :ecrin_bebek:

ayyy kızlar bu akşamki halimi görseydiniz gülerdiniz
yemek yiyorduk eşim taklidimi yapmaya başladı gece neler yapıyormuşum ben hiç hatırlamıyorum yatağ oturuyormuşum offf çok sıcak diye söyleniyormuşum
beni dedli gibi gülme tuttu karnıma ağrılar girdi gözlerimden yaş geliyor sonra bi başladım ağlama sonra oturdum halime güldüm eşim diyor sen kafayı yedin

Kızlar hasta bezini kimler kullanır bilen var mı? Normal doğumda da gerek oluyor mu? Ya direk sorayım tuvaleti beze mi yapılıyor doğumdan sonra. Ufff ne hallere düşeceğiz Allahım yaa (

Bozom bana da olmuştu gülerken ağlamak, eşim diyor Türk filmi sahnesi gibi oldu :))) Bu hormonlar bizi ne hallere düşürdü :)

Slm kızlarrrrrr...Biz geldik

Kızlar hasta bezini kimler kullanır bilen var mı? Normal
doğumda da gerek oluyor mu? Ya direk sorayım tuvaleti beze mi yapılıyor doğumdan sonra. Ufff ne hallere düşeceğiz Allahım yaa (

Melek senin evin sarı güllük..ibrahimli..nerde?

Pembehera...sakın o kız aramızdan biri olmasın eyvahedigeldismile :roflol: :tomato:

arkadaşlar merhaba, ben de etlül annesi olacağım inşallah. aylardır yazılarınızı kuyorum ama yazmıyordum. doğum yaklaştıkça korkularım arttı sizinle konuşursam kendime gelirim dedim.hormonlardan mı bilmem ama kendimi yalnız hissediyorum

ben daha hasta bezi almadım annem gelsin alıcaz bi çamaşır gibi giymeli var bide bebek bezi gibi bağlamalı var
melek ciğim normal doğumda hasta bezine gerek olmaz bence sen dr sor yinede

üstelik gecelik falan hiçbir şey almadım sizler neler hazlırladınız kendiniz ve bebişiniz için

hg
hayırlı olsun bebeğin
takıl bize yanlız hissetmezsin kendini

Size takılmak kesinlikle daha keyifli, ha bire tahinli çörek yiyip kendimce iş yapmaya çalışıyorum, yorgunluktan baygın düşüyor yatıyorum. gelecek hafta ben de anemiden dolayı hastaneye yatacağım. ilaç kullanamadığım için değerlerim her gün düşüyor. sizde durum nedir

üstelik gecelik falan hiçbir şey almadım sizler neler hazlırladınız kendiniz ve bebişiniz için

çantamı yarım yaptım gecelik koydum
hastaneden çıkarken giymek için eşoftman takımı
çamaşır
atlet emzirme sütyeni terlik göğüs pedi milupanın anneler için bi çayı var onu koydum
şimdilik bunları koydum ped felan alıncak onlar kaldı
bebek içinde hastane çıkışını koydum ayrıca bi zıbın takımı daha koydum
emziği biberonu kaynatılcak onları koymadım daha bide bebek bezi koyulcak

desenize ben bu hafta sonu da çalışacağım, bari hafta sonu gidip geceliğimi ,terliğimi alayım. bebeşinkileri aldım ama kendime hiçbir şey almadım.çok ödemim var çok zorlanıyorum ama olsun. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Bu hafta birden 1 kilo aldım şaşırdım, ödemden mi yoksa ben mi alıyorum anlamadım. sizde durum ne.
Kusura bakmayın çok soruyorum ama aynı anda aynı şeyi hisseden insanlar birbirini anlıyor ondan

son zamanlarımız artık hızlı kilo almamız normal
normal doğum mu düşünüyorsunu?

her şey yolunda giderse epidralli normal doğum hayal ediyorum, sezeryandan sonra anne çok fazla bakım istiyor, bebeği bile gözleri görmüyor. sen de mi normal düşünüyorsun.

her şey yolunda giderse epidralli normal doğum hayal ediyorum, sezeryandan sonra anne çok fazla bakım istiyor, bebeği bile gözleri görmüyor. sen de mi normal düşünüyorsun.

yok ben 31 temmuzda epidural sezeryan olucam
çok korkuyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…