2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk canım facebooktan züleyhayı okudum da lilaya çok şaşırdım ne zaman doğurdu,,sağlıkları iyi değil mi?

hepsi gayet iyi lila evde şuanda rüzgar küvezde gayet sağlıklı az kaldı kavuşcak annesine
31 temmuzda sezeryanla doğumu oldu
facebookta tartışmalar da lila nın doğum hikayesi var

bozo ben ekmek yiyorum ama pek yatmiyorum oturmuyorum hep aklima bir sey geliyor mutfaga gidiyorum olmadi banyoya elime bez aliyorum olmadi hafif oynuyorum alisverise gidiyoruz aksam keci gibi oluyorum heleki alisveriste heleki ucuz bir sey bulursan allah havuzada gitsme iyi olucak bi ona useniuyorum vallahi

bu gun kate moss vucut kremelrini buldum parfumlu 19 eurodan 2 euroya inmis hepsini aldim zaten eski fiyatina bir tane alirdim simdi bir cok oldu :)

bozo iyiymis bir sene adet olmucaz yani yine insallah olmam ben 40 gun sandimda ok korktum 40 gun cok ya damarlairmda kan kalmaz valla

herkeste farklı oluyor canım
benim teyzemtam 1 yıl sonra regli oldu kuzenimi doğurduğu gün
eltim 4. ayında oldu değişiyor yani
ama ben regli olmayı unuttum rahattık böyle

sen çok kolay zayıflarsın doğumdan sonra
çok hareketlisin maşallahhhh

insallah bozo ya veririm kilolari bunun icin her gun alisveris merkezine gidiyim alsamda almasamda o zaman cok enerjik oluyorum katalri bir cirpida geziveriyorum bebekte arabada iter giderim :) ama ben sikildim artik ya zaman gecsede dogursama rtik haftaya dogurmam insallah haftaua cuma eism evde yok yanlizim terslik ya o gun dogururum bu arada benim hala bebek sekerimde yok

ama regli olmakta rahatlatıyor sancısı olmasa daha iyi olur tabi

benim hic sancim olmazdi hic olmadi hayatimda bazen tuvalette analrdim birde gununu bildigim icin sasmazdi ama kizkardesim allah surunur resmen sancidan iki gun yatar bazen aglar birde cok olur ben 4 orkidle bitiririm o iki paket kullanir hala pjamasina falan cikardi birde kansiz zayif bir sey 36 beden 1.74 dusun incecik o kadar sey nerden geliyor anlamiyordum kanlic anli sisko olan benim aslinda :)

tamam 20 gun sorna doguriyim su bebeks ekeri porblemim cozulse postaya verilse 20 gun suruyo posta aten asagi yukari tabi sorun cozulurse burdaki banka para gitti diyo dekont var elimizde garantoi bizde para yok diye nerdeyse kul oldu gitti sanbki garanti dlei ediyo beni

bilirim o adet sancısını saadet ölüyordum Allah a yalvarıyordum ne olur 1 sn dursun sancılar diye
benim de kanamam çok olur
evlendikten sonra biraz azaldı ağrı ama yine var

keşke istanbul dan kardeşin felan alıp yollasaydı sana çoktan gelirdi

kocamda alem sakin tip gidiyo geliyo bankaya cozum diyorum hallolcak aricakalrmis diyo gecen bir kizdim bosa gidip geliyosun param nerde diceksin yakalarina yapiscaksin ortayi inleticeksin beni gotur bankaya pisirik senin yapicagin couzcegin yok bu isi seker falanda hayal olucak dedim adamda saadet ben ne yapiyim gidoyorum arastiriyoruz diyolar diyo

keşke istanbul dan kardeşin felan alıp yollasaydı sana çoktan gelirdi

evet ya bende dimki kimseye yuk olmiyim kendi isimi kendim hallediyim birde gecen dogum gunu vardi akrt attim icindede para vardi hani dogum gunu diye karti acmislar yarisini alip kapatmislar yine postaneden turkiyeyele is yapma bir sey godnermek almakta sorun yine insafli cikmis hepsini almamis birseyde diyemiyorsun kac kere calinan seyelr icin sikayet ettim arastiriliyor yok takipteyiz hepsi hayal masal oldu tik yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…