2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar biz geldikkkk

ya aklima saadet guzeli takildi hastaneye gidecekti nerde kaldi:=))
face dede yok msn dede burada da yok INSALLAH IYIDIR

bozo cugum canim merhaba
hic korkma bir cirpida olur biter sekerim,,saglikli dogumlar ins,,,
eh haliyle teyze olacam o tarihta hahaha:=))))guzel haber bekleriz ins,,,

melek boz melos sekeri nasilsiniz yauu hic ses yok,,
cimcimem nasil kipir kipir mi yine:=) masallahhh bacim bend eher girdimde bakiyorum aha haberi gelecek aha soyle olcak hadi zamanli dogum ins,az kaldi,,
teyzeminde ellerinden operim cok slm ederim fazla yorma kadin cazi,,

kizlar sesim geliyor mu aluu:=)) kurban orasi neresi:=))
bugun giciklik olsun diye turku bar gidem diyorum yada disco ama hic halim yokk
sanki ev cok rahatmis gibi ayrilmak istemiyorum ciksam disari iyi gelir ama bakayim zaten daha erken hayat gece basliyor:=))

kizlar bende kactim sanirsma pc basinda deilsiniz sevgilerle esen kalin:=)) ilerleyen sate yine girerim;=)

bozo cugum canim merhaba
hic korkma bir cirpida olur biter sekerim,,saglikli dogumlar ins,,,
eh haliyle teyze olacam o tarihta hahaha:=))))guzel haber bekleriz ins,,,

merhaba canım dizi izliyordum dalmışım
doğum sahnesi vardı çok duygulandım
bebeğin babası ben kucağıma alamam dedi benim kocada aynısını der kesin çok küçük kucağıma alamam der

Korma canım Allah güç verir, hem hiçbir şey hissetmeyeceksin hem de her şeyi yaşayacaksın. kız kardeşim doktor kesinlikle epiduralli doğum diyor. doğumdan sonra da her şey daha kolay bebeşin kucağında olacak ya ondan.bu kadarına dayandın onu da atlatırsın.
Bak ben bilmediğim halde epidural olacak diye norman doğumu bekleyeceğim:)

Üniversiteye yakınım şekerim, ooo burayı da biliyosun maaşallah. İbrahimliden satın almayı düşünüyoruz mayısta falan...CADIARZU
Bilmemmi..
Kuzenim ve Eşimin ailesi sarı güllükte...
İbrahimli çok güzel..sosyetik yer....alırsınız inşallah...ama sarı güllük daha iyi-yüksekte diyolar...
annen 1gün daha kalsında pazar günü sosyeteye götür.. sırnaşık şey

Evin altında mağaza var deyince merak ettim..nerde oturduğunu..
Eşimde az önce geldi...hazırlanda antebe gidelim dedi.. Şimdide vazgeçtik...
Gelseydim görüşelim dicektim ....

yok gitmedim alisverise gittim geldim yiyicek falan bir seyelr aldim semsiyem kirilmisti semsiye aldim eve dondum ama yarin gidicem agrimm var dicem baksin bana ultrasonla bebekde zaten o kadar oynuyoki bebedneiyle donuyo icidme sanki tuhaf oluyorum

bozo gecmisi okuyorumda kilo almak demissiniz ben son 1 aydir ayni kilodayim tuhafmi acaba ? ama formlarda vucut kendini doguma hazirladigi icin 8.aydan itibaren kilo alinmaz diyo anlamaidmki simdi bu normalmi acaba tam beslenmiyormuyum ?

birde hasta bezi denilmis ben mother careden ped aldim dogumdan sonra yaziyo gece pedi gibi biraz\ buyuk ama ahsta bezidede gil poed yani yetemzmi azmi gelir acaba huicte hasta bezi satan yer gormedim burda ne guzel derdi yoktu yine abslicak hemde 40 gun ya

bende 1-2 haftadır aynı kilodayım ekmeği kestim
sen okadar haeketlisin ki normal
ben alıcam galiba habire yatıyorum
yürüyüşüde bıraktım kasıklarım ağrıyor korkuyorum da kanala yerleşti artık
dr gidince sor sende doğum pozisyonu almış mı diye

40 gün değil 10 gün felan olur
sonra yine uzun süre adet olmıycaz
bünyeye bağlı kimi 1 yıl olmuyor kimi 4. ayda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…