2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilirim o adet sancısını saadet ölüyordum Allah a yalvarıyordum ne olur 1 sn dursun sancılar diye
benim de kanamam çok olur
evlendikten sonra biraz azaldı ağrı ama yine var

allah yardimciniz olsun ya cok zor kardeismden biliyorum agir hasta gibi iki gn yatiyordu simdi ne yapiyo bilmem valla hastada olsa gitmek zorunda is kurallari cok agir hastaysan adam usuttuysen falan savunma istiyormus niye hastalandin niye ucusu terk ettin diye :):)

günaydın kızlar...çookkkkkkkkk sıcak gece hiç uyuyamadımm başım ağrıyooo (

bugün bebek arabası bakmaya gidicez kocişkomla inşallah güzel bişi bulurum

klmasm sen hangi okulda öğretmensin ? ahhh ahhh canım antalyam evlendim geldim yalovaya çok özlüyoum ben orayı

günaydın kızlar...çookkkkkkkkk sıcak gece hiç uyuyamadımm başım ağrıyooo (

bugün bebek arabası bakmaya gidicez kocişkomla inşallah güzel bişi bulurum

günaydın insan uykusunu alamayınca sersem gibi oluyor.

kafanda bi marka yada model varmı bende araştırıyorum bebek arabası

Ben günlerce gecelerce vantilatör karşısındayım valla... Benim de dayanacak gücüm yok. hasta olmadan doğursaydık bi...

ben mutsuzum.uyuyamıyorum.yatsam yatamıyorum.yattığım yerden kalkamıyorum.top gibi oldum top.sen de durumlar nasıl

canım bendede durumlar farksız aynen dediğin gibi bunun yanında bide kasılmalar dogurucam korkusu eklenince durum vahiim oluyo

aklımda hiç bişey yok canım ,bilmiyorum her yeri gezicem artık pierre cardin de görmüştüm bi araba ama bakalım...

Antalyalı değilim canım ama orda okudum büyüdüm güzeloba da evimiz var ailem orda şimdi S.S.K (saime salih konca lisesinde okudum )

Ben günlerce gecelerce vantilatör karşısındayım valla... Benim de dayanacak gücüm yok. hasta olmadan doğursaydık bi...

klimalı odaya hapsoldum bende.eşime diyorum cezaevinde gibiyim.akşamları 1 saat 2 saat dışarı çıkıyoruzda serbest kalıyorum.odada volta atıp duruyorum.şurdan tuvalete bile çıkınca ter su içinde kalıyorum.

Klima çok tehlikeli ama lütfen çok dikkatli ol allah korusun.

aklımda hiç bişey yok canım ,bilmiyorum her yeri gezicem artık pierre cardin de görmüştüm bi araba ama bakalım...

çift taraflı olmasına dikkat et canım.bide bastonlar daha kullanışlı oluyormuş.

bende aslen sakaryalıyım.eşimde yalovada askerlik yaptı.sakin güzel bi yer.ben antalyada yaşamayı sevmiyorum.kışın güzelde.yazın tatile geliceksin sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…