Klima çok tehlikeli ama lütfen çok dikkatli ol allah korusun.
canım bendede durumlar farksız aynen dediğin gibi bunun yanında bide kasılmalar dogurucam korkusu eklenince durum vahiim oluyo
alıştık canım artık ya.içerde oksijen kalmadığını hissedersem havalandırıyorum.baş ağrısı yapıyor tabi biraz.sende vantilatorun karşısında çok kalma canım.aman Allah korusun şu son zamanlarımızda hasta olmayalım
evet canım zaten bizde araba olmadığı için her yere dolmuşla gidip geliyoruz hem hafif hemde güzel bişi olsun istiyorum o yüzden baston tarzı bakıcam kullanımı daha önemli görünümünden)
Bizde artık seneye Allah nasip ederse kızımla gelicez tatile :)))))
ama ben sizlereçok özeniyorum ya.benden 3 hafta öndesin.benim tee eylülün 30unda olcak doğum.daha hiç kasılma felanda hissetmedim.hissetmek istiyorumki yaklaştığını anlayayım.
kızlar ben çıkıyorum benim cimcime içerde benimle savaşıyo resmen :ecrin_bebek: karnı acıktı kızımın kahvaltı yapalım öpüyorum hepinizii
Zaten hapşurmalar başladı, grip olacak gibiyim bu havada iyimiAma gerçekten de dayanılmıyor ki... Acaba biz sıcaktan bunalınca bebişler de içerde sıcaktan bunalıyorlar mıdır çok merak ediyorum valla.
Görünen dağın uzağı olmaz canım sabredecez.
ama ben sizlereçok özeniyorum ya.benden 3 hafta öndesin.benim tee eylülün 30unda olcak doğum.daha hiç kasılma felanda hissetmedim.hissetmek istiyorumki yaklaştığını anlayayım.
bende bayramı geçirmek istiyorum ama malesef doktorumuz en geç 30 agustosa kadar dogmalı dio bakalım ne olucak zamanında gelsinde erken gelmesin zaman yaklaştıkça korkuda artıyo canım ya ama herşeyin hayırlısı
kızlar günaydın giremiyordum iki gündür ayağıma çivi battı tam sürahi nine gibi yürüyorum zaten karnım burnumda bide sakatlandım iyi mi .neyse allahtan tetanoz olmuşuzda ondan yırttım bari
sezeryan olcaksın sanırım.neden beklemiyor eylülü sıkıntımı var.
dağ deyince göbeğime baktım hemen.dağ ki ne dağ :roflol:
yo sezaryan degil normal dogum istiyorum tahminni dogum zamanı 30agustostur dıyor eylüle sarkmaz diyor ben 35 haftamdayım valla anlamadım gitti/COLOR][/QUO
hııımm..o zmn ultrasonda haftası ileri çıkıyor bebeğinin.hayırlısı cnm ya.sağsalim alda kucağına.istediği zmn gelsin bebiş..
kızlar günaydın giremiyordum iki gündür ayağıma çivi battı tam sürahi nine gibi yürüyorum zaten karnım burnumda bide sakatlandım iyi mi .neyse allahtan tetanoz olmuşuzda ondan yırttım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?