2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Klima çok tehlikeli ama lütfen çok dikkatli ol allah korusun.

alıştık canım artık ya.içerde oksijen kalmadığını hissedersem havalandırıyorum.baş ağrısı yapıyor tabi biraz.sende vantilatorun karşısında çok kalma canım.aman Allah korusun şu son zamanlarımızda hasta olmayalım

evet canım zaten bizde araba olmadığı için her yere dolmuşla gidip geliyoruz hem hafif hemde güzel bişi olsun istiyorum o yüzden baston tarzı bakıcam kullanımı daha önemli görünümünden )

Bizde artık seneye Allah nasip ederse kızımla gelicez tatile :)))))

canım bendede durumlar farksız aynen dediğin gibi bunun yanında bide kasılmalar dogurucam korkusu eklenince durum vahiim oluyo

ama ben sizlereçok özeniyorum ya.benden 3 hafta öndesin.benim tee eylülün 30unda olcak doğum.daha hiç kasılma felanda hissetmedim.hissetmek istiyorumki yaklaştığını anlayayım.

Zaten hapşurmalar başladı, grip olacak gibiyim bu havada iyimi Ama gerçekten de dayanılmıyor ki... Acaba biz sıcaktan bunalınca bebişler de içerde sıcaktan bunalıyorlar mıdır çok merak ediyorum valla.

kızlar ben çıkıyorum benim cimcime içerde benimle savaşıyo resmen :ecrin_bebek: karnı acıktı kızımın kahvaltı yapalım öpüyorum hepinizii

ayyyyyyyy minicik ayaklarıyla cup cup oynayacaklar suda:))

bende araba var ama bagajı küçük. fiesta.bende o amaçla küçük kullanışlı bişey istiyorum.aldığın zaman model ve fiyatını söylermiisn bana.

Zaten hapşurmalar başladı, grip olacak gibiyim bu havada iyimi Ama gerçekten de dayanılmıyor ki... Acaba biz sıcaktan bunalınca bebişler de içerde sıcaktan bunalıyorlar mıdır çok merak ediyorum valla.

sanmam onlar bunalmaz da bizdeki sıkıntılar bebğe giden oksijeni belirliyormuş.mesela üzülünce ve ağlarken bebeğe oksijen gitmiyormuş.sıcaktada ksılıyoruz ya o yüzden zaten dikkat etmeli erken doğum riskine karşı.

ticker ın nasıl yapıldığı ilk sayfalarda anlatılıyordu.bende unuttum nasıl yaptım.

ama ben sizlereçok özeniyorum ya.benden 3 hafta öndesin.benim tee eylülün 30unda olcak doğum.daha hiç kasılma felanda hissetmedim.hissetmek istiyorumki yaklaştığını anlayayım.

bende bayramı geçirmek istiyorum ama malesef doktorumuz en geç 30 agustosa kadar dogmalı dio bakalım ne olucak zamanında gelsinde erken gelmesin zaman yaklaştıkça korkuda artıyo canım ya ama herşeyin hayırlısı

sezeryan olcaksın sanırım.neden beklemiyor eylülü sıkıntımı var.

kızlar günaydın giremiyordum iki gündür ayağıma çivi battı tam sürahi nine gibi yürüyorum zaten karnım burnumda bide sakatlandım iyi mi .neyse allahtan tetanoz olmuşuzda ondan yırttım bari

kızlar günaydın giremiyordum iki gündür ayağıma çivi battı tam sürahi nine gibi yürüyorum zaten karnım burnumda bide sakatlandım iyi mi .neyse allahtan tetanoz olmuşuzda ondan yırttım bari

benim dr.um gerek yok demişti ama ben yinede vuruldum nolurnolmaz.iyiki olmuşsun sende aşı.geçmiş olsun..

Canım doğuma yakın zamanlarda sakarlıklar başlıyormuş, vücut dengesi tamamen bozulduğu için.

Günaydın kızlar.Garip rüyalar gördüm yine bu gece hayrolsun.Alıştırıyor kuzular bizi artık.Deliksiz uykuyu unuttum neredeyse.Sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…