2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bakalım bugünden itibaren 20 gün sayalım bakalım o zaman 37. haftada oluyorsun yanılmıyorsam... hayırdır inşallah.

günaydın kızlar iyisniz inş. ağrım yok derken gecenin 5 inde adet sancısıyla uyandım ne kötüymüş unutmuum adet sancısını bile nasıl doğurcam ben iyice korktum yine sezeryanmı olsam direk diye düşünmeye başladımeyvahedigeldismile

Günaydın ya içim ezildi şimdi çok üzüldüm ne olacak şimdi. az önce kahvaltı yaptım hepsi tek tek dizildi şimdi boğazıma... üfffffff yakın olsaydık keşke yardım edebilseydim..

oooyyy marta stewart da turta yapıyor. hain kadın..

patates mi kızartsam ben de ya ağır mı gelir?

günaydın kısmet
gunaydin sekerimm
Günaydın tatlı dilli kısmet
gunaydin guzel arkadasimm,,
masallah bu ne enerji kahvalti bile yapmissinizzz
ben patates haşladım onu yiyorum şimdi.sende tost yap yumurta pişir.patates kızart.üşenmeyin canım aaaaalmaz:

afiyet olsun sekerimm,,
ben yeni uyandim kahve molasi derken kahvalti ama
istahim hic yok oyle moral vs de yok hani ortada birseyde yok ama icimden gelmiyor:=((
boyle pijimamla y,odamda saluzinler kapali oturmak istiyorum:=))
beni duyanda tam depresyonluk der ahhahaa
dun gece bar a gittim kizlarla yorgunum hic halim yok,,amannn ykain olsak kahvaltiya atlar gelirdim yada gelirdiniz:=))

oooyyy marta stewart da turta yapıyor. hain kadın..

patates mi kızartsam ben de ya ağır mı gelir?

ben sabah sabah piliç kroket kızarttım yanına da karpuz bitti kahvaltım. bana ağır gelmedi...

menemen gibi bişeyler yap... bandıra bandıra ye:)

Kısmetçiğim sıkıysan yapma başım fırfır dönüyor... gerçi tokken de dönüyor ama açken daha çok...
mecbur kaldım yemeye...

ben de bazen sancıyla uynaıyorum ama sancım lavaboya gidip idrarımı yapınva geçiyor.
sancım seninki kadar kötü olmasa da sancıyla uyanmak gerçekten kötü.

rüyalar konusundan ben de dertliyim. 2 aydır falan kabus kabuz üstüne.
eşim devamlı geçti geçti diye uyandırıyor. çok bağırıyormuşum malesef.

rüyaların sebebi de salgılanan bir hormon. biyokimyamız biraz bozuk yani. o yüzden çok normal.

hamileliğin bize yaptığına bakın, hem aerodinamiğimiz hem de biyokimyamızı bozmuş sempatiksalakcinni

tabi bunlar daha şimdi konuştuklarımız. daha neler neler var...

gunaydin canim
ay gecmisler olsun cok uzuldum ama ne diyecem normal bu agrilar,,
inanki bende ayagimdaki uyusukluklar uyzunden uyaniyorum
icini ferah tut canim,,,

Bakalım bugünden itibaren 20 gün sayalım bakalım o zaman 37. haftada oluyorsun yanılmıyorsam... hayırdır inşallah.
inş.20 gün sonra 38.haftada oluyorum 37+5..Hayırlısı bakalım.Bebişim o kadar dayansa.İlaç kullandığım halde sabah sancılarım oluyor.

Ben sana isteme demedim mi zeynepcim.Korkma alışırsın bak alışan çok burda sancılarasempatiksalakcinni Hayırlısı bakalım.Artarsa dr gitmeyi ihmal etme

setup canim
ayy karpuz dedinde en iyisi bende peynir karpuz iyi gelir sbaah sabah oyle yapip yiyeyim:=))
bende dayanamyiorum acliga ama bugun canim istemiyorr:=))
yaparim birazdann

Kısmetçiğim sıkıysan yapma başım fırfır dönüyor... gerçi tokken de dönüyor ama açken daha çok...
mecbur kaldım yemeye...

başdönmesi de normal. ama ani hareketler yapmaman gerek.

özellikle yattığın oturduğun yerden kalkarken. gözlerinde şimşekler, kararmalar, çakmalar falan da oluyor mu???

sağolun kızlar hiç demeseydim bende niye ağrı yok oldu işte nasıl doğurcaz kaç kat fazla ağrı olur Alllah yardımcımız olsun kızlar şimdi hiç vakit gelsin istemiyorum

gidip fax yollamam lazim islerimvar ayy icimden gelmiyor soguk neyse arabayla gider gelirim:=)
gunes olsa bisiklete bin piknik alannina git kahvaltini yap sosis kizart hmm,,,ama ne gezer yagmur yagmurr:=(((

neeee baramı gittinlmaz:hamile hamilelmaz:sigarada içiliyodur orda.sen bişi içmedin inş.lmaz:bide her sabah kahve içiyosun gözümden kaçmadılmaz:

başdönmesi de normal. ama ani hareketler yapmaman gerek.

özellikle yattığın oturduğun yerden kalkarken. gözlerinde şimşekler, kararmalar, çakmalar falan da oluyor mu???

yok ani hareketlerim de baş dönmelerim ayrı ama kafamı sağa sola çevirmeden normal tv izliyorum yatarak o an bir baş dönmesi geliyor korkuyorum beyin kanaması geçirecem diye...
şimşek çakmaları da dün farkettim balkonda oturuyordum ileri bakarken şimşek çakmalar da başladı...

preeklamsi olabilir yanlız. bence doktoruna hemen bir danış. bu havalarda çok tehlikeli.

hiç vakit kaybetme derim. tansiyonun nasıl?

Setupcım sende tansiyon problemi mi var sürekli baş dönmesi olmaz.Bir baktır istersen

Sanırım acı gerçek ama tansiyonum olabilir. kociş bugün alacak tansiyon aleti bakalım günlük takip edeyim bari... Çok tehlikeli bir durum. geçtiğimiz kontrolde hemşire tansiyonumu ölçtü üstelik karnım da açtı 14- 9 çıktı... hemşireye dedim ki ama ben açım dedim. hemşire dra söylemeniz gerek dedi. ben de dr bana kısıtlama getirecek diye söylemedim... yaramazlık yapmışım demi..

neeee baramı gittinlmaz:hamile hamilelmaz:sigarada içiliyodur orda.sen bişi içmedin inş.lmaz:bide her sabah kahve içiyosun gözümden kaçmadılmaz:

delikafaduldencanim bara gitmek birsey olmaz oturuyorum hepsi bu aciliyorum pisikolojim degisiyor turku bar da saz calindimi bayiliyorum:=))
kahvede ben eskiden 3ltr yakin icerrdim ama simdik gunde 3,5bazende 3iciyorum fincan olarak:=))ya kizlarr ben cola da iciyorum oyle su yasak bu yasak yapmamam lazim ben oyleyim bana yasak denildimi ille giciklik olsun diye icerim yaparim huyum kurusun:=))
hastaneede 2fincan icerdim kimse icme demedI.:=))
canim vucut istiyor yoks astresslerdeyim,,

setup açıp bir googledan preeklampsi belirtilerini falan oku. bir bak bakalım.

ama sen bence hemen doktoruna görün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…