Şunu söylemeden geçemeyecem.Rüyamda piknik alanı veya düğün gibi bir yerdeyiz neredeyse bütün akrabalrımız var.Uzak yakın.Herkes doğuma ne kadar kaldı diyor.Ben konuşmuyorum daha doğrusu fırsat vermiyorlar.Eşim ya da ablalarım 20 gün kaldı diyorlar.Bende onlara garip garip bakıyorum.Daha fazla der gibi.Hayırlısı bakalım.'0 gün sonra olsa güzel olur aslında.Hayırlısı bakalım
Günaydın ya içim ezildi şimdi çok üzüldüm ne olacak şimdi. az önce kahvaltı yaptım hepsi tek tek dizildi şimdi boğazıma... üfffffff yakın olsaydık keşke yardım edebilseydim..
gunaydin sekerimmgünaydın kısmet
gunaydin guzel arkadasimm,,Günaydın tatlı dilli kısmet
ben patates haşladım onu yiyorum şimdi.sende tost yap yumurta pişir.patates kızart.üşenmeyin canım aaaaalmaz:
oooyyy marta stewart da turta yapıyor. hain kadın..
patates mi kızartsam ben de ya ağır mı gelir?
günaydın kızlar iyisniz inş. ağrım yok derken gecenin 5 inde adet sancısıyla uyandım ne kötüymüş unutmuum adet sancısını bile nasıl doğurcam ben iyice korktum yine sezeryanmı olsam direk diye düşünmeye başladımeyvahedigeldismile
günaydın kızlar iyisniz inş. ağrım yok derken gecenin 5 inde adet sancısıyla uyandım ne kötüymüş unutmuum adet sancısını bile nasıl doğurcam ben iyice korktum yine sezeryanmı olsam direk diye düşünmeye başladımeyvahedigeldismile
inş.20 gün sonra 38.haftada oluyorum 37+5..Hayırlısı bakalım.Bebişim o kadar dayansa.İlaç kullandığım halde sabah sancılarım oluyor.Bakalım bugünden itibaren 20 gün sayalım bakalım o zaman 37. haftada oluyorsun yanılmıyorsam... hayırdır inşallah.
Kısmetçiğim sıkıysan yapma başım fırfır dönüyor... gerçi tokken de dönüyor ama açken daha çok...
mecbur kaldım yemeye...
Kısmetçiğim sıkıysan yapma başım fırfır dönüyor... gerçi tokken de dönüyor ama açken daha çok...
mecbur kaldım yemeye...
gunaydin sekerimm
gunaydin guzel arkadasimm,,
masallah bu ne enerji kahvalti bile yapmissinizzz
afiyet olsun sekerimm,,
ben yeni uyandim kahve molasi derken kahvalti ama
istahim hic yok oyle moral vs de yok hani ortada birseyde yok ama icimden gelmiyor:=((
boyle pijimamla y,odamda saluzinler kapali oturmak istiyorum:=))
beni duyanda tam depresyonluk der ahhahaa
dun gece bar a gittim kizlarla yorgunum hic halim yok,,amannn ykain olsak kahvaltiya atlar gelirdim yada gelirdiniz:=))
başdönmesi de normal. ama ani hareketler yapmaman gerek.
özellikle yattığın oturduğun yerden kalkarken. gözlerinde şimşekler, kararmalar, çakmalar falan da oluyor mu???
yok ani hareketlerim de baş dönmelerim ayrı ama kafamı sağa sola çevirmeden normal tv izliyorum yatarak o an bir baş dönmesi geliyor korkuyorum beyin kanaması geçirecem diye...
şimşek çakmaları da dün farkettim balkonda oturuyordum ileri bakarken şimşek çakmalar da başladı...
Setupcım sende tansiyon problemi mi var sürekli baş dönmesi olmaz.Bir baktır istersen
neeee baramı gittinlmaz:hamile hamile lmaz:sigarada içiliyodur orda.sen bişi içmedin inş. lmaz:bide her sabah kahve içiyosun gözümden kaçmadı lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?