2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yattığınız yerde başınız dönüyor mu sizin de... Ben hiç hareket etmesem de yatarken birden başım dönüyor birkaç saniye sonra geçiyor.

kızlar günaydın giremiyordum iki gündür ayağıma çivi battı tam sürahi nine gibi yürüyorum zaten karnım burnumda bide sakatlandım iyi mi .neyse allahtan tetanoz olmuşuzda ondan yırttım bari

canım çok geçmiş olsun yavrum aman dikkat et

Canım doğuma yakın zamanlarda sakarlıklar başlıyormuş, vücut dengesi tamamen bozulduğu için.

cnm sakarlık bi başka boyutta zaten de bu farklı oldu market dönüşü koca kamyon beni görmeden geri geri gelince inşaat kenarına kaçmak zorunda kaldım ordada ters dönmüş tahtalardan birine bastım ama çok şükür iki tane 10 cm lik çivi yanyana ama ben kanardan basmışım birine etimi sıyırdı biraz derinden nazar diyorum ben ama

günaydın kızlar bende bugece bölük pörçük uyudum kasıklarıma ara ara ağrı girdi sancımıydı yoksa üşüttüm ondanmı ağrı girdi anlamadım yaw biran önce doğursammı yoksa hiç doğurmasammı bebeğime biran önce kavuşmak istiyorum ama doğurmak istemiyorum nasıl olcak bu iş bide siz doğumu düşünüp kendinizi alıştırıyormusunuz yoksa hiç düşünmeyip olucanamı varır diyosunuz ben karar veremedim hangisi daha iyi olur

setup gunaydin canim
bende uyudumda sag ayagim uyusuyor bazen uykudan hisediyorum uyaniyorum:=((ama bas donmesi yok ayy hayirlisiyla bir dogum yapsaydik:=)
insan sikiliyor artik son aylarda;=))

Hayırdır inşallah... Ben daha rüya safhasına gelemedim. ne gördün.
Hiç anlatmamayım canım.Kaç gündür aklıma takılan en ufak şeyi bile garip hallerde görüyorum.Hayırlısı bakalım

Geçmiş olsun canım.Verilmiş sadakan varmış.Ama sen tekrar ver bence.Şu son zamanları hayırlısıyla atlatsak

Sen neden bahsediyorsun yaaaaaaaa geçmiş olsun... o geri zekalı da sağına soluna dikkat etmeden mi geliyor üstüne üstüne... allah allahhh adama sinir oldum şimdi sabah sabah.

herkese günaydınlar..

geşmiş olsun.. valla ben de çok sakarlarştım. vücudun ağırlığı ve ağırlık merkezi değişiyor.
ondan aerodinamiğimiz de bozuluyor tabi. ben de geçen yemekhanenin merdivenlerinden düşüyordumm..
ama neyse ki sendeliyip düşmeden kurtıldum..

bu arada hava çoooookkk sıcak.
buzdolabın da bozuk mafoldumben
evde soğuk su bile yok..
içindeki bozulacak şeyleri yakınlarda oturan teyzemin fazla bir buzdolabı vardı allahtan ona koyduk.
ama şimdi ne yiycem ben???
kociş de yok evde. bu sıcakta dışarı da çıkılmaz.
aç kaldııımm :sinifsinif:

Şunu söylemeden geçemeyecem.Rüyamda piknik alanı veya düğün gibi bir yerdeyiz neredeyse bütün akrabalrımız var.Uzak yakın.Herkes doğuma ne kadar kaldı diyor.Ben konuşmuyorum daha doğrusu fırsat vermiyorlar.Eşim ya da ablalarım 20 gün kaldı diyorlar.Bende onlara garip garip bakıyorum.Daha fazla der gibi.Hayırlısı bakalım.'0 gün sonra olsa güzel olur aslında.Hayırlısı bakalım

Günaydın ya içim ezildi şimdi çok üzüldüm ne olacak şimdi. az önce kahvaltı yaptım hepsi tek tek dizildi şimdi boğazıma... üfffffff yakın olsaydık keşke yardım edebilseydim..

ben patates haşladım onu yiyorum şimdi.sende tost yap yumurta pişir.patates kızart.üşenmeyin canım aaaaalmaz:

yok gitmedim alisverise gittim geldim yiyicek falan bir seyelr aldim semsiyem kirilmisti semsiye aldim eve dondum ama yarin gidicem agrimm var dicem baksin bana ultrasonla bebekde zaten o kadar oynuyoki bebedneiyle donuyo icidme sanki tuhaf oluyorum
saadet gunaydin canimm
ayy bende merak ettim hemen gecmise bakayim dedim gitmemissin? anladi kadariyla neyse hayirlisi olsun,
ins bugun gidersin guzel haberlerle gelirsin
selam kızlar nihayet bilgisayarım oldu,,kavyştum size,,nasılsınız?

pinar canimunaydin uzun zaman gormedim seni damak bilgisayarin bozuktu dogrudur
cok sukur yine burdasin aman iiy i olda onemi yok,,svegilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…