Günaydın kızlar.Garip rüyalar gördüm yine bu gece hayrolsun.Alıştırıyor kuzular bizi artık.Deliksiz uykuyu unuttum neredeyse.Sizler nasılsınız
kızlar günaydın giremiyordum iki gündür ayağıma çivi battı tam sürahi nine gibi yürüyorum zaten karnım burnumda bide sakatlandım iyi mi .neyse allahtan tetanoz olmuşuzda ondan yırttım bari
Canım doğuma yakın zamanlarda sakarlıklar başlıyormuş, vücut dengesi tamamen bozulduğu için.
Günaydın kızlar.Garip rüyalar gördüm yine bu gece hayrolsun.Alıştırıyor kuzular bizi artık.Deliksiz uykuyu unuttum neredeyse.Sizler nasılsınız
Hiç anlatmamayım canım.Kaç gündür aklıma takılan en ufak şeyi bile garip hallerde görüyorum.Hayırlısı bakalımHayırdır inşallah... Ben daha rüya safhasına gelemedim. ne gördün.
cnm sakarlık bi başka boyutta zaten de bu farklı oldu market dönüşü koca kamyon beni görmeden geri geri gelince inşaat kenarına kaçmak zorunda kaldım ordada ters dönmüş tahtalardan birine bastım ama çok şükür iki tane 10 cm lik çivi yanyana ama ben kanardan basmışım birine etimi sıyırdı biraz derinden nazar diyorum ben ama
cnm sakarlık bi başka boyutta zaten de bu farklı oldu market dönüşü koca kamyon beni görmeden geri geri gelince inşaat kenarına kaçmak zorunda kaldım ordada ters dönmüş tahtalardan birine bastım ama çok şükür iki tane 10 cm lik çivi yanyana ama ben kanardan basmışım birine etimi sıyırdı biraz derinden nazar diyorum ben ama
Yok anacım ne videosu..Gerçek hayattakiler yetiyor..hımmmmm.sen çok mu video izliyosun bakayım:))lmaz:
gunaydin kizlar
yeni uyandik oslye bir topige goz atayim dedim:=))
gunaydin kizlar
yeni uyandik oslye bir topige goz atayim dedim:=))
herkese günaydınlar..
geşmiş olsun.. valla ben de çok sakarlarştım. vücudun ağırlığı ve ağırlık merkezi değişiyor.
ondan aerodinamiğimiz de bozuluyor tabi. ben de geçen yemekhanenin merdivenlerinden düşüyordumm..
ama neyse ki sendeliyip düşmeden kurtıldum..
bu arada hava çoooookkk sıcak.
buzdolabın da bozukmafoldumben
evde soğuk su bile yok..
içindeki bozulacak şeyleri yakınlarda oturan teyzemin fazla bir buzdolabı vardı allahtan ona koyduk.
ama şimdi ne yiycem ben???
kociş de yok evde. bu sıcakta dışarı da çıkılmaz.
aç kaldııımm :sinifsinif:
herkese günaydınlar..
geşmiş olsun.. valla ben de çok sakarlarştım. vücudun ağırlığı ve ağırlık merkezi değişiyor.
ondan aerodinamiğimiz de bozuluyor tabi. ben de geçen yemekhanenin merdivenlerinden düşüyordumm..
ama neyse ki sendeliyip düşmeden kurtıldum..
bu arada hava çoooookkk sıcak.
buzdolabın da bozukmafoldumben
evde soğuk su bile yok..
içindeki bozulacak şeyleri yakınlarda oturan teyzemin fazla bir buzdolabı vardı allahtan ona koyduk.
ama şimdi ne yiycem ben???
kociş de yok evde. bu sıcakta dışarı da çıkılmaz.
aç kaldııımm :sinifsinif:
saadet gunaydin canimmyok gitmedim alisverise gittim geldim yiyicek falan bir seyelr aldim semsiyem kirilmisti semsiye aldim eve dondum ama yarin gidicem agrimm var dicem baksin bana ultrasonla bebekde zaten o kadar oynuyoki bebedneiyle donuyo icidme sanki tuhaf oluyorum
selam kızlar nihayet bilgisayarım oldu,,kavyştum size,,nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?