2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr iste benim kızımmmmm sizde eklesenize bebişlerinizi tanıstıralım burda onları.

canım allah bağışlasın
ya senin bu renkli utrosyonu 2li test içinmi çektiler merak ettim dr bana hiç birşey demedide acaba 2li testistemedim diyemi ilerde muhakkat renkliye gireceğimde işte merak ettim

geçmişte en güncel haberimiz toppiğimizin il bebeği kız oluyor canım.butterflyın kızı olacakmış..adasu kızımız geliyor inşallahh

yeni gelenler hoşgelmişler :)

kızlar listeyi arada getirelim yaaa aslında lilinin bunu güncellemesi gerekir arada getirmesi lazım LİL@ KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZ SANA DİYOOOOOOOOOOMMMM:roflol:

Bende bugün kan verdim geldim sabahtan SURAYCIM sonrada omşuma gittim çaya öyle işte kan uyuşmazlığı varya bende kan vermem gerekiyormuş 2ayda bir 28 haftadada iğne vurulacakmış allahım hayırlısı versin artık

nagişkoooom yafrim listeyi ben sürekli güncelliyorum ki bebeem...
hatta en son gece güncelledim.
baksanıza adasudan sonra ikinci tahminiz var orada beyzin bebeğinin tahmini erkek.
ben çaktırmıyorum pek ama sürekli takipteyim ve yeni gelişmeleri kaydediyorum.
mesela tüm 2li tarama yaptıranların son güncellemesi yazıyor.
liste en başta sabit diye pek getirmek aklıma gelmedi açıkçası
savol varol şekerim sen listemizi göz önüe taşımışın :)))
öptüm nanaktan ...

yahu denizbarışın kim damarına bastı böyle.
kim çıldırttı onu.
denizbarış gelde bi anlat hele bize....

Amin canım Allah kolaylık versin.:Saruboceq:

canım allah bağışlasın
ya senin bu renkli utrosyonu 2li test içinmi çektiler merak ettim dr bana hiç birşey demedide acaba 2li testistemedim diyemi ilerde muhakkat renkliye gireceğimde işte merak ettim

yok canım her gittiğimde cekiyordu doktorum. ikili testle ilgili değil

amanın hemşerim gelmiş...
evet canım eskişehirdeyim..
tahlillerimi vs tıp fakültesinde yaptırıyorum özel olarakta onvaka sabahattin akyıla gidiyorum.
senin doktorun kim canım :)

yeni gelenler hoşgelmişler :)

Yok hayatım listeyi gördüm 2tane bebeğimiz belli olmuş ben listeyi arada getirlim dedim bazılarının kaç haftalık olduklarını soruyoruz ya bakarız diye sen yapıyorsun sana sözüm yok o konudazemuszemus

Amin canım Allah kolaylık versin.:Saruboceq:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN Canım inşallah çok zor ya korkuyorum biryandandaohaoldumsmile

fatih öğünç...aslında daha ilk gidicem önceden turgay beye gidiyodum hamile kaldıktan sonra herkes sorunlu gebelik doktorudur o dediler..ama sabahattin beyi çok duydum...onvakta doğum ne kadarmış biliyomusun sgk lıya

yok canım her gittiğimde cekiyordu doktorum. ikili testle ilgili değil

AAAAAAAAA bizim niye çekmiyorlar klava:klava:bak sinirlendim şimdi ayrıca para ödemiyorsun demi renkli için
bana daha kalbini bile dinletmediler doblerleri odasında değilmiş allah allah yaaaaaaaaaa

zaten hep beni buluyor gıcık dr larbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…