2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada bebek bezini de fazla stok yapmayın kızlar... neden nekadar kullanacağın belli olmuyor... En iyi marka diye alıyosun alerji yapıyor başka marka kullanmak zorunda kalıyorsun.. Yada büyüme hızları belli olmuyor bebeklerin.. Kimi büyük doğuyor yenidoğan boyunu kullanmaya gerek kalmıyor.. kimi ufak doğuyor ama hızlı büyüyor....

aslında ben bebek doğana kadar bişi almama taraftarıydım ama sanırım dayanamayacağım...
hamile olduğuma şu anda zaten inanamıyorum cunku bulantı ve kaynama haricinde bi değişiklik yok....
biraz karnım büyüyünce anlayacağım herhalde ....
bu arada gecen gün araba koltuklarına , ana kucaklarına pusetlere falan baktık ınanılmaz pahalı ya....
300-1000 raası ama bide Haşim ışçan geçidine bakmak lazım :))) emınım daha uygundur.

selam kızlar topiğimizin ikinci tahminide yapılmış hayırlısı olsun,darısı başımıza..butterflay bayıldım prensesine süper görünüyor..ben daha hiç böyle net görmedim..haftaya ikili teste gidicem renkliylemi çekiyorlar kızlar o zaman..

Lilacım desteğin için sağol tatlım, sinirlerim zıpladı ama sonra dedim ki amaan ne takıyorsun... Saygısızın biri işte....

hiç önemli değil canikom.
bu arada senin hatun banlanmış..
sonunu kendi hazırladı boşver hiiiç takma güzel bebişinide üzme a.s.

bu arada resmen kolaya aşeriyorum resmen böyle içim istiyo ama hamile kaldım kalalı ağzıma süremedim yaaaaaaaaa...
şu bebiş bi doğsun şöyle kurulup koca bi kola ve komacan bi pizza yicem..
pizzada yiyemiyoruzya hani sosis falan var üstünde diye

bu arada kızlar baş ağrısı bendede oluyor,migren hastasıyım ben..ilaçda zorlamadıkça almıyorum ki parol minoset bende çok işwe yaramıyor,daha önce ağır ilaçlar aldığım için.geçen eczaneden mentollü bantlar aldım,alnına şakaklara yapıştırabiliyorsun MIGREN THERAPY ismi.ferahlatıyor tavsiye ederim..

lilacım benim doktorum sosis, salam,pastırma,sucuk gibi şarküteri ürünlerini pişmiş olarak tüketebileceğimi söyledi.çok canım çekersede kola fanta gibi asitli içecekleri bişr bardak içebileceğimi söyledi.pide,pizza falan yiyorum ben kola daha içmedim ama,bir bardaktanda bişey olmaz gibi geliyor..

kızlar doğum fotoğrafçısı hakkında ne düşünüyorsunuz,bi mani olmassa ben çok istiyorumda..çok muhteşem fotoğraflar çıkıyor..

Al benden de o kadar, kolayı elimden geldiğince tüketmemeye çalışıyorum ama pizayı görünce affetmem :)) Çünkü ketçap ve mayoneze çok düşkünüm hala da öyleyim Kendimi fazla boğamam valla, Sigarayı bıraktım ben daha ötesi var mı :)

valla bende bıraktım melekçim hiç içmedim öğrendiğimden berii tiksinmiyorumda ya kokusu bi güzel geliyor ama bebeğim için içmiyorum,1,5 yıl bekledim ben onu varsın o kadarda içmiyim sigara.

selam kızlar nasılsınız. bugün doktora gittik eşimle. bebişimizi gördük. doktor baksana nasıl hareketli yerinde duramıyor maşallah dedi. bizi görünce sevindi bebişim. normalde 10+0 ım. 11+1 çıktı ultrasonda.gerçi erken ama ense kalınlığını bir ölçeyim dedi. pek emin dediğim şimdilik inanma kız olabilir dedi. iki hafta sonra tekrar çağırdı ikili test için.şimdilik bu kadar....

benim doktorum abartmadıkça herşeyi yiyebileceğimi söyledi..sadece karbonhidratlı şeyleri çok tüketme dedi kila aldırıyor bebeğin için faydasıyok dedi..düzenli beslenmek çok önemli ,öğün atlamamak çok fazla aç kalmamak.

gözün aydın canım topiğimizin ikinci kızı galiba minişin...darısı başımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…