2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaaa turgay şenere ben gidecektim canım ama dediğin gibi sorunlu gebebliklere bakıyormuş vede ücretleri beni biraz düşündürmüştü.zaten tavsiye üzerinede onvaka sabahattin akyıla gittim.
buradaki eskişehirli hatunların %80i ona gidiyor kaydirigubbakcemile3
canım ssk lı olduğumuz için muayene parası sadece 22 tl veriyoruz ve mükemmel karşılıyor bir ilgi bir alaka eşimi karşısına alıyor uzun uzun anlatıyor o sırada hemşiresi beni hazırlıyor.çok hijyenik çok güleryüzlü...
onvakta doğum yapan bayanlarda var tabii en son duyduğumda ssklıya 600 tl normal doğumdu ama şu an nasıl bilmiyorum.
ben nasip olursa doğumumu tıpta yapmayı düşünüyorum çünkü yeni doğan ünitesi çok önemli benim için herhangi bir komplikasyonda acil müdahale gerekebilir yoksa eşimde onvakta yapmamı istiyor.ablam tıp fakültesinde yaptığı için çok memnun kalmıştı birde tıp fakültesi benim karşımda iki adımlık yer ondan :)
fatih öğünç hiç duymadım canım.muhakkak o da işinin ehli bir doktordur.
sağlıkla kucağıına al inşallah...

fatih beyde kadın doğum hastanesindeymiş bakalım beğenmezsem bende sabahattin beye gidicem...hepimiz alalım inşallah...ben kaçtım kızlar öpüyorum

amin canım inaşşah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza..
umarım doktorundan memnun kalırsın :)
sormak istediğin bişiy olursa burdayım ben :)
hoşçakal...

canım sen nereye gidiyorsun ?

pendik şifaya gidiyorum anadolu yakasında sen nerde oturuyorsun

hımmm ben avrupa yakasında oturuyorum eyüp te . bizim gelinlerin gittiği istinye devlet hastanesinde görevli doktorun muayenehanesine gidiyorum doğum için neresi olucak şuan hiç bir fikrim yok zaman yaklaştıkça netleştireceğim. bir yakınım istinye devlet te doğum yaptı yakınlarda çok mennun kalmış kafam karıştı. Tabii memnuniyet kişiye göre değişir.:1rolleyes:

evet lili ya hapsıs duramıyorum sadece sabahları çıkıyor oda sarı su onada katlanıyorum artık önemli değil sabahki

senin durumun nasıl

bende doğumu nerde yapacağım tam belli değil birazdaha yakın zamanda karar vereceğim

ama eşim biryer dedi orası iyiymiş aklıma gelmedi şimdi orda yaparsın diyor ama zamanı var daha çünki benim şimdi gittiğim yer özel çok pahalı olacak doğum bende istemiyorum

ayy ben tam geçti derken tekrar başlıyor bulantılarım kusmalarım.
sanırım bu hamilelliğin sonunda blumia geçmişli bi anne olacağım :)))))))
hani mankenlerin hastalığı varya yiyip yiyip kusuyolar işte aynen öyle :)))))
hapımda bitti zaten idare etmeye çalışıyorum işte yazdırcam bakalım...

benimde bitmişti dün dr gittiğimde yazdırdım gerçekten rahatladım bulantım oluyor arada ama çıkartacak kadar değil sabah akşam içmem gerekiyordu içinde 10 adet olduğu için sabahları içiyorum gene yetiyor bana

Kızlar ben kolayı Çok Özledım sız arada ıÇıyormusunuz kola ben hıÇ ıÇmıyorum Şımdı yemekteyızde ıÇıyorlar canım Çektı

kızlar nöbeti sizlere bırakıyorum bugünlük mesai yi burda tamamladım :teytey:kendinize ve bebişlerinize çok çok iyi bakın canlar. iyi hafta sonları hepinize.

Lilacım desteğin için sağol tatlım, sinirlerim zıpladı ama sonra dedim ki amaan ne takıyorsun... Saygısızın biri işte....

kızlar biz geldik
bugün doktora gittik meleğim kocaman olmuş
baş popo boyu 2.5 cm olmuş kolları bacakları belliydi ama çok hareketlideğildi sanırım kız benimki(hurafe)
satla tam uymluyuz )9+2 olmuşuz
klbini çok net duyduk 160 atıyordu maşallah ilk an duyamadık eşimin rengi değişti yazık
herşy yolunda 3 hafta sonra 2li testlerimiz var cinsiyet tahminide yapıcak bakalım 4 boyutlu bakacak
resmini verdi çok güzel belli oluyor meleğim ya
sonra markete gittik babası meleğime bez şampuanv ve sabun aldı ilk hediyesi
bezi stok yapıcaz hazırlık olsun

Kızlar ben kolayı Çok Özledİm sİz arada İÇİyormusunuz kola ben hİÇ İÇmİyorum Şİmdİ yemekteyİzde İÇİyorlar canım Çektİ

bende dışarda falan yemek eydiğimizde kolalık birşeyse eğer eşim bir kutu kola istiyor benim bardağıma yarım döküyor okadarda içiyorum yani bişi olmaz canım...
haftada 1kere bile olmuyordur içtiğim...mesela canım çiğköfte istiyor denk gelirse yicem valla..ay şimdi bile ağzım sulandı..:CüvCüv::CüvCüv:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…