fatih öğünç...aslında daha ilk gidicem önceden turgay beye gidiyodum hamile kaldıktan sonra herkes sorunlu gebelik doktorudur o dediler..ama sabahattin beyi çok duydum...onvakta doğum ne kadarmış biliyomusun sgk lıya
aaaa turgay şenere ben gidecektim canım ama dediğin gibi sorunlu gebebliklere bakıyormuş vede ücretleri beni biraz düşündürmüştü.zaten tavsiye üzerinede onvaka sabahattin akyıla gittim.
buradaki eskişehirli hatunların %80i ona gidiyor kaydirigubbakcemile3
canım ssk lı olduğumuz için muayene parası sadece 22 tl veriyoruz ve mükemmel karşılıyor bir ilgi bir alaka eşimi karşısına alıyor uzun uzun anlatıyor o sırada hemşiresi beni hazırlıyor.çok hijyenik çok güleryüzlü...
onvakta doğum yapan bayanlarda var tabii en son duyduğumda ssklıya 600 tl normal doğumdu ama şu an nasıl bilmiyorum.
ben nasip olursa doğumumu tıpta yapmayı düşünüyorum çünkü yeni doğan ünitesi çok önemli benim için herhangi bir komplikasyonda acil müdahale gerekebilir yoksa eşimde onvakta yapmamı istiyor.ablam tıp fakültesinde yaptığı için çok memnun kalmıştı birde tıp fakültesi benim karşımda iki adımlık yer ondan :)
fatih öğünç hiç duymadım canım.muhakkak o da işinin ehli bir doktordur.
sağlıkla kucağıına al inşallah...
AAAAAAAAA bizim niye çekmiyorlarklava: klava:bak sinirlendim şimdi ayrıca para ödemiyorsun demi renkli için
bana daha kalbini bile dinletmediler doblerleri odasında değilmiş allah allah yaaaaaaaaaa
zaten hep beni buluyor gıcık dr larbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım sen nereye gidiyorsun ?
pendik şifaya gidiyorum anadolu yakasında sen nerde oturuyorsun
hımmm ben avrupa yakasında oturuyorum eyüp te . bizim gelinlerin gittiği istinye devlet hastanesinde görevli doktorun muayenehanesine gidiyorum doğum için neresi olucak şuan hiç bir fikrim yokzaman yaklaştıkça netleştireceğim. bir yakınım istinye devlet te doğum yaptı yakınlarda çok mennun kalmış kafam karıştı. Tabii memnuniyet kişiye göre değişir.:1rolleyes:
Kızlar ben kolayı Çok Özledİm sİz arada İÇİyormusunuz kola ben hİÇ İÇmİyorum Şİmdİ yemekteyİzde İÇİyorlar canım Çektİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?