2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
butterfly bebsın pek guzel cnm

darsı bıze ıns

ben dun gece ruya gordum yorumu hamıleysenz erkek cocuk doguracagına yazıyo:)

hayrlısı artık...

insallah pembecim. sizinkilerde belli olsun merak ediyorum :)
dün esim kız değil bence o diyor :) takmıs erkek olmasına

yaaa kim dedi bizi bırakta yaban ellere git :)

boşver canım takma kafana tokadan başka bişey bayanssulusmile

canımm ben cekiyorum bugün iyiyim ama 2 gün aralıksız agrımıstı. bol bol su iç bazen suzun kalıncada agrıyor
suda içemedim dün gece o kadar çok yemişimki yada bilmiyorum herşey ağzıma geliyor hissediyordum işte parol aldım ama hemen istifra ettim
canım bazen benimde başım ağrıyor.

aman dikkat edelim şiddetlisi berbat oluyor sempatiksalakcinni

hava super kac gundur ama hıcccc cıkasım yok

10gundur cıkmadım

pencereyı actım hava gelıyo

ya cok tembellestm

hamıle kalmadan soyle gezerm yururrum dıyrdum nerdeeeeeeeeeee

evet pembecim bende bir tembellik sorma gitsin her yerim ağrıyor sanki halsizlik bir yere gitsem çabuk yoruluyorum. şimdi böyleyiz ilerde nasıl oluruz karnımz büyüyünce hiç bilmiyorum şimdiden kara kara düşünmeye başladım valla.:sm_confused:eyvahedigeldismile

yok şükür şimdiye kadar şiddetlenmedi inşallah ta olmaz ay bide o olmasın ya zaten bu idrar yanması beni mahvediyor hamilelğimin bşından beri yapıştı bana:bbo:

darısı sizin basınıza canım. ben tekrar gidip görmek istiyorum 4 hafta nasıl bekleyecem :)

saol cnm dün bende gördüm hem renkli hem normal çok güzel bi duygu benim elimdeki pozdada aynı senin kız gibi eli ağzında :))
hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler inş:Saruboceq:

bende sürekli wcye gitmekten bıktım gidiyorum sanki cok sıkımıs gibi ama bosuna ortada birsey yok

aslına bakarsan onu beceremedim yaptım ama eklerken olmadı

canım aslında kolay takıldığın yerde söyle bize yardımcı olalım ok

bide ben bişey daha sorucam bi öksürük var bende öksürdükçe başım daha çok ağrıyo her gün portakal limon sıkıp içiyorum geçmiyo ne yapabilirim öksürüğümün geçmesi için?:bbo:

ben burdan yapıp sana vermek isterdim ama geçenlerde bir arkadaşa yapmak istedim hata verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…