benim doktorum abartmadıkça herşeyi yiyebileceğimi söyledi..sadece karbonhidratlı şeyleri çok tüketme dedi kila aldırıyor bebeğin için faydasıyok dedi..düzenli beslenmek çok önemli ,öğün atlamamak çok fazla aç kalmamak.
selam kızlar nasılsınız. bugün doktora gittik eşimle. bebişimizi gördük. doktor baksana nasıl hareketli yerinde duramıyor maşallah dedi. bizi görünce sevindi bebişim. normalde 10+0 ım. 11+1 çıktı ultrasonda.gerçi erken ama ense kalınlığını bir ölçeyim dedi. pek emin dediğim şimdilik inanma kız olabilir dedi. iki hafta sonra tekrar çağırdı ikili test için.şimdilik bu kadar....
Ay canım gözün aydın. Bakalım doktorun haklı çıkacak mı? Aza noksanlığı, sağlık kusuru olmadan bebişlerimizi kucaklamak nasip olur inşallah :))
nagişkoooom yafrim listeyi ben sürekli güncelliyorum ki bebeem...
hatta en son gece güncelledim.
baksanıza adasudan sonra ikinci tahminiz var orada beyzin bebeğinin tahmini erkek.
ben çaktırmıyorum pek ama sürekli takipteyim ve yeni gelişmeleri kaydediyorum.
mesela tüm 2li tarama yaptıranların son güncellemesi yazıyor.
liste en başta sabit diye pek getirmek aklıma gelmedi açıkçası
savol varol şekerim sen listemizi göz önüe taşımışın :)))
öptüm nanaktan ...
nagiş ben arada kola içiyorum yarım bardak, çok tuzlu şeyler yiyince canım çekiyo, napıyım.
bende dışarda falan yemek eydiğimizde kolalık birşeyse eğer eşim bir kutu kola istiyor benim bardağıma yarım döküyor okadarda içiyorum yani bişi olmaz canım...
Haftada 1kere bile olmuyordur içtiğim...mesela canım çiğköfte istiyor denk gelirse yicem valla..ay şimdi bile ağzım sulandı..:cüvcüv::cüvcüv:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
doğum fotoğraflarıyla ilgili siteler geziyorum kızlar çok güzeller ya harika..bire sorun olmassa ben çok istiyorum..sizler..
götür bencede melekçim yani kuru meyveler,ceviz,fındık gibi şeyleri bir kutum var ona koyup heryere taşıyorum atıştırıyorum acıktığımda,meyvede götürüyorum yanımda mazeretimiz var dimi ama:))
günaydın kızlar
10 gündür yediklerimi çıkartmıyordum akşam yine başladım inşllh bidaha olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?