2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ya sorma ben okulda çok aç kalıyorum. Artık evden ekmek arası yapıp götürücem, yavrum için utanmayı falan bıraktım.

Ay canım gözün aydın. Bakalım doktorun haklı çıkacak mı? Aza noksanlığı, sağlık kusuru olmadan bebişlerimizi kucaklamak nasip olur inşallah :))

Ay canım gözün aydın. Bakalım doktorun haklı çıkacak mı? Aza noksanlığı, sağlık kusuru olmadan bebişlerimizi kucaklamak nasip olur inşallah :))

bakalım canım ben de merak ediyorum haklı çıkacak mı diye. gerçi şimdiden belli olur mu onu da bilmiyorum bekleyip görücez bakalım...

evet lilacım saniyesinde güncelledi dün benim oğluşumu teşekkür ederiza.s.

götür bencede melekçim yani kuru meyveler,ceviz,fındık gibi şeyleri bir kutum var ona koyup heryere taşıyorum atıştırıyorum acıktığımda,meyvede götürüyorum yanımda mazeretimiz var dimi ama:))

doğum fotoğraflarıyla ilgili siteler geziyorum kızlar çok güzeller ya harika..bire sorun olmassa ben çok istiyorum..sizler..

nagiş ben arada kola içiyorum yarım bardak, çok tuzlu şeyler yiyince canım çekiyo, napıyım.

oh oh biz içmiyoruz bende az içsemmi diyorum bide ben kolayı çok severim oooff ooffff

canım ya benim eşimde içmiyor beni içmiyor diye yazık ama az içsek bişey olaz yani

Ya kızlar benım dr neden bana ensesını baŞının bÜyÜklÜĞÜnÜ anlatmadı yaaaaa sınırden kuduruyorum ben

doğum fotoğraflarıyla ilgili siteler geziyorum kızlar çok güzeller ya harika..bire sorun olmassa ben çok istiyorum..sizler..

eşim d.fotografcısı degıl ama amator olarak fotograf cekımı yapıyo profesyonel olma yolunda...

hatta dun bır sergıde fotografı satısa cıkmıs ve satılmıs....(masallh dıyeyım)

heralde benım ve bebısının ve o ortamı kendı gozuyle aktarır:)))))))))))))

benımde kucuk saklama kutum var cantam ıcın fındık cevz kuru kayısı anca sıgıyo:)

bana da yetıyo:)

şanslısın pembecim,gerçi benim eşimde iyi çekimler yapar ama o heyecanla nolur bilmiyorum riske atmıyım diyorum ben:))ama seninki profesyonel olmuş canım ne güzel..

nagihancım kaçıncı haftadasın canım 11. haftada başlıyor ikili test bi sor istersen doktoruna..

nagişim daha erken ki var bizim tarama testimize daha hemen endişelenme.
bu arada hamile kalınca sigarayı bırakıp tiksinenler arasında bende varım.
ay seviniyorumda aslında bebişim vesile oldu yoksa kesinlikle bırakamazdım ben.
şimdi diyorum ki içmedende vakit geçiyormuş meğer :)))))

GÜnaydın eylÜl annelerı.gÖbıŞınız de bebeĞınız ve eŞınızle bırlıkte ıyı tatıller dılıyorum herkese

günaydın kızlar
10 gündür yediklerimi çıkartmıyordum akşam yine başladım inşllh bidaha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…