ben de dün tahlil sonuçlarımın bir kısmını aldım idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı ama benim hiç şikayetim yok 1 hafta sonra dr kontrolüm var bakalım ne diyecek canım sıkıldı ya
en son ne zaman gittin
ben perşembe gittim kollarını sallıyordu:ecrin_bebek:
sıkma canını o hep oluyo...sen benim başlardaki halimi bilsen varya hamilelime sevinemedim acımdan....hem enfeksiyon mantar herşey vardı o halimle hamile kalmısım...ama fitil kullandım geçti...sanırım şuandada var ama o kadar kötü deilim...
6 sında gittim 2 haftam kaldı ...1 ay sora gel demişti....
geçmiş olsun
sıkma canını o hep oluyo...sen benim başlardaki halimi bilsen varya hamilelime sevinemedim acımdan....hem enfeksiyon mantar herşey vardı o halimle hamile kalmısım...ama fitil kullandım geçti...sanırım şuandada var ama o kadar kötü deilim...
ben de dün tahlil sonuçlarımın bir kısmını aldım idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı ama benim hiç şikayetim yok 1 hafta sonra dr kontrolüm var bakalım ne diyecek canım sıkıldı ya
geçmiş olsun inşllh bidaha yaşamazsın yat dinlen hiçbişey yapma
benimde sikayetim yoktu bende de cıkmıstı. antibiyotik kullandım 1 hafta. sonra bir daha baktırmadım umarım gecmiştir
İnşallah canım ya.Bu arada bebeğin çok güzelmiş Allah kucağına almayı nasip etsin.Dünde yazmıştım ama görmedin sanırım
gecmiş olsun canım. tedaviye basladınız mı?
seker pembe doktor cinsiyetle ilgili birsey demedi mi? seninle aynıyız belli olması gerek seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?