2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de dün tahlil sonuçlarımın bir kısmını aldım idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı ama benim hiç şikayetim yok 1 hafta sonra dr kontrolüm var bakalım ne diyecek canım sıkıldı ya

sıkma canını o hep oluyo...sen benim başlardaki halimi bilsen varya hamilelime sevinemedim acımdan....hem enfeksiyon mantar herşey vardı o halimle hamile kalmısım...ama fitil kullandım geçti...sanırım şuandada var ama o kadar kötü deilim...

canım bende 7+5 deyım kasık agrılarım var sankı ıcımdekı sey batmalar yapıyor sızdede oldumu yanı belımde agrıyor bu haftalarda kasık bolgenızde neler oldu mıgde bulantısı cok olmuyor ama arada oluyor kusmadım sımdıye kadar ....srncr kacıncı haftadasın canım

geçmiş olsun canım ilaç kullanamam diye endişe etmiştim demek verebiliyorlar ilaç.inşallah birdaha olmaz.bu aralar sık idrara çıkıyorum dışarıda olduğum zamanda tabi tutamıyorum ve mecburen giriyorum wc ye sanırım dışarıda kaptım enfeksiyonu

ilerde ne yapıcaz wc sorunu çok olucak
ben wc de takıtılıyım biraz dışarı çıkamıycam galiba

güzel anneler günaydınnnn
kahvaltı yaptık hemen geldimm
bugün hiç iş yapasım yok gezecem :)

ben de dün tahlil sonuçlarımın bir kısmını aldım idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı ama benim hiç şikayetim yok 1 hafta sonra dr kontrolüm var bakalım ne diyecek canım sıkıldı ya

benimde sikayetim yoktu bende de cıkmıstı. antibiyotik kullandım 1 hafta. sonra bir daha baktırmadım umarım gecmiştir

selam hüzel anneler ve onların minik yawrularına günaydınnnnnnnnnnnnnnn
kızlar dün ikili testimizi yaptırdık buarada böbreklerde protein kaçağı çıktı

buarada 1 hafta öne geçmiş gelişimimiz buna sewindim şimdi birsürü testler istiyorlar offf başıma neler geldi anlatamam çarşamba gecesi kanamam oldu acile gittik iki hafta yatak istirihati verdiler

geçmiş olsun inşllh bidaha yaşamazsın yat dinlen hiçbişey yapma

saol cnm inşallah bidaha yaşamayıs ama akllım çıktı inanki görünce rahatladım ağlamaya başladım taklalar fln atıyordu parmağını emiyordu 20dk dr bebeğimi gösterdi fır döndü

İnşallah canım ya.Bu arada bebeğin çok güzelmiş Allah kucağına almayı nasip etsin.Dünde yazmıştım ama görmedin sanırım

görmemişim canım cok tskler. Allah hepimizin bebegini korusun ve saglıklı kucagımızı almayı nasip etsin tatlım

bozo bulantıların tekrar mı basladı.
benim pek olmuyor ama dün gece yatınca midem eksidi hareket etsem kusacakmısım gibi geldi. kıpırdan madım bile bekledim gecti cok sükür

seker pembe doktor cinsiyetle ilgili birsey demedi mi? seninle aynıyız belli olması gerek seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…