merhaba kızlaaaar,şimdi doktordan geldim:) 2li testimiz yapıldı,ense kalınlığımız 1.1 mm çıktı gayet güzel dedi doktor:) gelişimimiz de 3 gün önden gidiyomuş, 11+6 olmuş bebişimiz. Test sonucumuzu cuma günü alıcaz bakalım,inşallah herşey yolunda gider. Veeeeee doktorumuz dedi kiiiii KIZA benziyooo:) topiğimizin 2. kızı da geliyo mu ne:) 1 ay sonra kontrolümüz var,o zaman kesinleşir heralde
aslında ben ilk zamanlar kız hissediyordum ama esim sürekli erkek diyordu. karnım cok sivri oldugu içinde herkes erkek diyordu bende onlardan etkilenmiştim. erkek galiba derken doktor büyük olasılıkla kız ama 1 ay sonra kesinlesir suan %100 kız diyemem dedi.
kızlar ben pazartesi annemlere memlekete gidiyorum bir yandanda korkuyorum bişey olurdiye ama çok bunaldım eşim git hava değişikliği olur bulantılarınada iyi gelirmiş diyor köy yeri biraz rahatlarım temiz hava bizim oralarda çok güzel
4saatlik felan bir yolculuk inşallah güzel gider giderim inşallah
benimkide yakışıklı oğlum dio annemlerde erkek dio offf ya diom bırakın bis kendi hislerimisle hareket edelim ama bırakmıolar
merhaba kızlaaaar,şimdi doktordan geldim:) 2li testimiz yapıldı,ense kalınlığımız 1.1 mm çıktı gayet güzel dedi doktor:) gelişimimiz de 3 gün önden gidiyomuş, 11+6 olmuş bebişimiz. Test sonucumuzu cuma günü alıcaz bakalım,inşallah herşey yolunda gider. Veeeeee doktorumuz dedi kiiiii KIZA benziyooo:) topiğimizin 2. kızı da geliyo mu ne:) 1 ay sonra kontrolümüz var,o zaman kesinleşir heralde
git bencede biraz hava değişikliği gercekten iyi gelir. bol bol temiz hava al.
bizimkinin suratı düşmüştü. hala bence erkek gör bak 1 ay sonra görecez diyor.
e hadi hayırlı olsn bir kız daha geliyor bizde belki haftaya öğreniriz özele gidince sskda sölemiolar bizimde ense kalınlığımız 1.3 çıktı ama sölemedilere cinsiyetini yaaaaaaaaaaaa
temiz hava ailaden birilerini görmek iyi gelecek ama eşimden ayrılamıyorum ağlıyorum ondan ayrılırken ençok onu düşünüyorum nasıl gideceğim diye ama kimsem yok burda 1tek arkadaşım var diğerleri çalışıyor bir ona gidip geliyorum sıkıldım artıkmafoldumben
sağolun kızlarrr,inşallah sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza. valla butterfly pek bişe hissedemedim aslında,neden bilmiyorum ama dondum kaldım:)
3-5 gün özlersiniz birbirinizi aslında iyi gelir. bebekde babasını özlesin biraz :)
hahaha:roflol::roflol:özlemek iyi oluyor bencede babasını biraz özlesin
akşam karnım ağrıdı eşim bizar ovdu ağrım geçti babasını ellerini hissetti galiba :CüvCüv:
bende sewmem kayınvalideyi ohhh bebişimde sewmesin eşimide okadar çok sewiomki kesin babasına benzicek benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?