2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay canım sevindim kızlar çoğalacak bu gidişle inşallah herşeyin güzel olmasıda güzel bişey bende 1ay sonra gidecem benimde ozaman belli olur belki:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

benimkide yakışıklı oğlum dio annemlerde erkek dio offf ya diom bırakın bis kendi hislerimisle hareket edelim ama bırakmıolar

git bencede biraz hava değişikliği gercekten iyi gelir. bol bol temiz hava al.

selam güzeller,hayılrı sonuçlar alman dileğiyle atk cim..kızmı geliyor yoksa,genelde tahminler doğru çıkıyormuş kemik yapılarından anlıyormuş doktorlar..bende çarşamba gidicem ikili teste umarım herşey yolunda gider..

e hadi hayırlı olsn bir kız daha geliyor bizde belki haftaya öğreniriz özele gidince sskda sölemiolar bizimde ense kalınlığımız 1.3 çıktı ama sölemedilere cinsiyetini yaaaaaaaaaaaa

git bencede biraz hava değişikliği gercekten iyi gelir. bol bol temiz hava al.

temiz hava ailaden birilerini görmek iyi gelecek ama eşimden ayrılamıyorum ağlıyorum ondan ayrılırken ençok onu düşünüyorum nasıl gideceğim diye ama kimsem yok burda 1tek arkadaşım var diğerleri çalışıyor bir ona gidip geliyorum sıkıldım artıkmafoldumben

sağolun kızlarrr,inşallah sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza. valla butterfly pek bişe hissedemedim aslında,neden bilmiyorum ama dondum kaldım:)

3-5 gün özlersiniz birbirinizi aslında iyi gelir. bebekde babasını özlesin biraz :)

biz eşimle kız hissediyoruz hep kızımız diye seviyoruz farketmez bizim için ama ben kızları çok seviyorum eşimde hep kız diyor hep kızımız deyip duruyoruz allah hayırlısını versin sağlıklı olsunda

sağolun kızlarrr,inşallah sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza. valla butterfly pek bişe hissedemedim aslında,neden bilmiyorum ama dondum kaldım:)

ben hareket ettiğinde cok duygulandım kıpır kıpır :) doguncada iki dakika yerinde dur diye kızarım kesin :)

3-5 gün özlersiniz birbirinizi aslında iyi gelir. bebekde babasını özlesin biraz :)

hahaha:roflol::roflol:özlemek iyi oluyor bencede babasını biraz özlesin
akşam karnım ağrıdı eşim bizar ovdu ağrım geçti babasını ellerini hissetti galiba :CüvCüv:

hahaha:roflol::roflol:özlemek iyi oluyor bencede babasını biraz özlesin
akşam karnım ağrıdı eşim bizar ovdu ağrım geçti babasını ellerini hissetti galiba :CüvCüv:

bizimkide babaya düşkün olacak galiba. Anne hamilelikte ne hissederse cocukta dogunca aynı seyleri hissedermiş. arkadasım kayınvalidesini hiç sevmezdi bebekde sevmiyor kucagını alınca aglamaya baslıyor. senin bebeginde babacı olacak gibi :))

dısarı cıkıp gezecem diyordum sabahtan beri bilgisayarın önünden kalkamadım. biraz ortalıgı toparlayım dus alayım cıkayım bari. aksama görüsürüzz kızlarrrrr

bende sewmem kayınvalideyi ohhh bebişimde sewmesin eşimide okadar çok sewiomki kesin babasına benzicek benimki

bende sewmem kayınvalideyi ohhh bebişimde sewmesin eşimide okadar çok sewiomki kesin babasına benzicek benimki

ayyyy benede hiç sevmiyorum sesine tahammülüm yok

akşam telefon açmış bulantın çokmuş kalkamıyorsan ben geleyim diyor ben diyom annemlere gidecem o diyor ben istiyorsan geleyim diyor sinir etti beni annemlere gidince onlara uğramadan geleceğim yarımsaat arası var annemlerle uğramıyacağım

evet benim çocuğumda sevmesin kaynanamı

zaten sinir oluyorum doğumda gelecek çocuğu kucağına alacak diye şimdikten beni siniri sardı

Kız hıssedıyoruz canım yazmıŞtım bıraz Önce eŞımde kız hıssedıyor hep kız dıye sevıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…