2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şeker pembe ve çayçay76 çok ama çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.

ya kızlar ben bu hafta yoktum maşallah acayip ilerlemişiniz ya oku oku bitmedi valla.muhebbetimiz bol olsun arkadaşlar:):)

bozo bulantıların tekrar mı basladı.
benim pek olmuyor ama dün gece yatınca midem eksidi hareket etsem kusacakmısım gibi geldi. kıpırdan madım bile bekledim gecti cok sükür

evet malesef başladı şuan bile zor tutuyorum kendimi
benim de miydem çok yanıyor akşamları

evet malesef başladı şuan bile zor tutuyorum kendimi
benim de miydem çok yanıyor akşamları

benim 2. aydan sonra basladı mide bulantıları cok fazla olmuyor ama oluncada size hak veriyorum cok zor. umarım gecer canım. sen kac kilo aldın hamilelik boyunca

ben ilk 56 ile hamile kaldım çok kustuğum zamanlar 1-2 kilo verdim şimdi tekrar 56 oldum

ben ilk 56 ile hamile kaldım çok kustuğum zamanlar 1-2 kilo verdim şimdi tekrar 56 oldum

ya ben hala veriyorum 57 ile hamile kaldım şuan 53 oldum ve halada iniyorum.ben niye alamıyorum ya millet almaya başlamış.cnm sıkılıyo bu konuya yaaaaaa:çok üzgünüm:

ya ben hala veriyorum 57 ile hamile kaldım şuan 53 oldum ve halada iniyorum.ben niye alamıyorum ya millet almaya başlamış.cnm sıkılıyo bu konuya yaaaaaa:çok üzgünüm:

saol cnm inşallah tez zamanda geççek bende alamıom kilo ve moralim bozuluo 6 kilo verdim 3 aylık olduım hala aynıyım

bu durumda benimkide erkek galiba sen erkek hissediyodun kız oldu benimkide kesin erkek olcak kız hissediyom ya

aslında ben ilk zamanlar kız hissediyordum ama esim sürekli erkek diyordu. karnım cok sivri oldugu içinde herkes erkek diyordu bende onlardan etkilenmiştim. erkek galiba derken doktor büyük olasılıkla kız ama 1 ay sonra kesinlesir suan %100 kız diyemem dedi.

merhaba kızlaaaar,şimdi doktordan geldim:) 2li testimiz yapıldı,ense kalınlığımız 1.1 mm çıktı gayet güzel dedi doktor:) gelişimimiz de 3 gün önden gidiyomuş, 11+6 olmuş bebişimiz. Test sonucumuzu cuma günü alıcaz bakalım,inşallah herşey yolunda gider. Veeeeee doktorumuz dedi kiiiii KIZA benziyooo:) topiğimizin 2. kızı da geliyo mu ne:) 1 ay sonra kontrolümüz var,o zaman kesinleşir heralde

hayırlı olsun cnm.aman sağlıklı olsun da öenmli olan o

kızlar ben pazartesi annemlere memlekete gidiyorum bir yandanda korkuyorum bişey olurdiye ama çok bunaldım eşim git hava değişikliği olur bulantılarınada iyi gelirmiş diyor köy yeri biraz rahatlarım temiz hava bizim oralarda çok güzel
4saatlik felan bir yolculuk inşallah güzel gider giderim inşallah

sanırım doguma cok yakın gelişimini tamamlamıssa erken dogum olabilir. suan 1-2 hafta önde gitmesi değişebiliyormus.

canımmmm hayırlı olsunnnn. neler hissettin?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…