cnm sigortada yaptırdcım ikili testi sölermediler seninki ne
bozo bulantıların tekrar mı basladı.
benim pek olmuyor ama dün gece yatınca midem eksidi hareket etsem kusacakmısım gibi geldi. kıpırdan madım bile bekledim gecti cok sükür
evet malesef başladı şuan bile zor tutuyorum kendimi
benim de miydem çok yanıyor akşamları
ben ilk 56 ile hamile kaldım çok kustuğum zamanlar 1-2 kilo verdim şimdi tekrar 56 oldum
benimki kızmıs canım
ya ben hala veriyorum 57 ile hamile kaldım şuan 53 oldum ve halada iniyorum.ben niye alamıyorum ya millet almaya başlamış.cnm sıkılıyo bu konuya yaaaaaa:çok üzgünüm:
bu durumda benimkide erkek galiba sen erkek hissediyodun kız oldu benimkide kesin erkek olcak kız hissediyom ya
kızlar bişi sorabilirmiyim geliişimi öne geçtiğinde bebişte erkenmi gelio
kızlar bişi sorabilirmiyim geliişimi öne geçtiğinde bebişte erkenmi gelio
merhaba kızlaaaar,şimdi doktordan geldim:) 2li testimiz yapıldı,ense kalınlığımız 1.1 mm çıktı gayet güzel dedi doktor:) gelişimimiz de 3 gün önden gidiyomuş, 11+6 olmuş bebişimiz. Test sonucumuzu cuma günü alıcaz bakalım,inşallah herşey yolunda gider. Veeeeee doktorumuz dedi kiiiii KIZA benziyooo:) topiğimizin 2. kızı da geliyo mu ne:) 1 ay sonra kontrolümüz var,o zaman kesinleşir heralde
merhaba kızlaaaar,şimdi doktordan geldim:) 2li testimiz yapıldı,ense kalınlığımız 1.1 mm çıktı gayet güzel dedi doktor:) gelişimimiz de 3 gün önden gidiyomuş, 11+6 olmuş bebişimiz. Test sonucumuzu cuma günü alıcaz bakalım,inşallah herşey yolunda gider. Veeeeee doktorumuz dedi kiiiii KIZA benziyooo:) topiğimizin 2. kızı da geliyo mu ne:) 1 ay sonra kontrolümüz var,o zaman kesinleşir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?