2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BABASI ZATEN KENDİNİ SEVDİRİR ÇOK SEVİYOR ŞİMDİKTEN İLGİLENMESİDE İYİDİR BEBEKLERLE
ZATEN KIZLAR BABAYA DÜŞKÜN OLURMUŞzemuszemus

kayınvalideler duymasın kızlar,,unutmayın bizlerde şimdiden kayınvalide adaylarıyız:))) eğer sevilmiyorsa bence çocuklara hissettirilmemeli,sevdiğimiz ve çocuklarını taşıdığımız eşlerimizi taşıyan insanlar..benim saygım sonsuz çok şükür birsorunumuzda yok ben severim...

ne mutlu sana ama unutma tüm kayınvalidelere aynı diil benimki 3 gün baktı anneme sepetledi beni gezmeye gidemiyomuş saygım tabiki var ve tabilki behn sewmeyebilirim ama bebeğim sewmek zorunda ne olursa olsun babaannesi işin şakası o sewmesin fln

aman duysun hiç de umrum da değil benden uzak dursunlarda eşimde biliyor sevmediğimi çok şeyler yaşattı bana

ya bende yaşadım mutlaka oluyor sonuçta ele karışıyoruz..bazen kendi annelerimizede kızıyoruz,eleştiriyoruz sadece empati kurmaya çalışıyorum..eşimde kötü şeyler hissetse üzülürüm diye..işte böyle yaşayıp gidiyoruz,mutlaka yaşanmışlıklar böyle düşündürüyordur sizlerede.ne diyelim kolay gelsin...

Kızlar merhabalar...
Ben Temmuz annelerindenim.ınşallah temmuz annesi olacağım.Bir arkadaşım var eylül annesi olacak geçen gün birlikteydik onunla karşılaşınca topicinize bi uğrayayım dedim.

Zorlu günleri bitirmenize az kaldı inşallah.Şuan 4,5 aylık olduk biz ve hamileliğin sanırım en güzel günlerini yaşıyorum maşallah.Kıpırtılarımız da başladı.ılk hamileliğimi yaşıyorum ve sizin haftalarınızda günler hiç geçmiyordu.Böyle kpırtıları falan hiç gelmeyecek mi diye sabırsızlıkla bekliyordum.Ama artık günler öyle çabuk geçiyor ki.Yakışıklım kocaman oldu maşallah.Hamilelik sabır işiymiş biraz sabredin inşallah bütün sıkıntılarınız bitecek.

Bulantlar sona ericcek ve iştahınız çok feci açılıcak:)Kendinizi durduramaycaksınız.

Bebeklerinizin cinsiyetleri belli olup isimlerini bulunca onlara daha bi bağlanacaksınız.Onlara ciciler alıcaksınız çoook heyecanlı günler sizi bekliyor...

Hepinize güzel bir hamilelik sonrası mucize bir güzellik diliyorum.Allah yardımcımız olsun...

sağol cnm allah hepimize bu yolculuğu en güzel şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah cinsiyteti bi belli olsa eğer erkekse meleğim ismi hjazır bakalım kızsa b abası koyacak arayıp duruyor ama yakışıklı oğlum die sewio karnımızı

selam kızlar...
atk canım gözünaydın sende öğrenmişsin cinsiyetini...
sağlıkla kavuş kızına inşallah canım.ense kalınlığıda güzel çıkmış çok güzel canım...
bak biz aynıydık benim doktor bişi demedi bana cinsiyetle ilgili.daha çok merak etmeye başladım inşallah 1 mattta öğrenirim bende..

aminnnn inşallahhh ne güzel yazmışsın allahım inşallah bizlerede bulantılarımıızın geçtiği iştahımızın açıldığı bebişlerimizin kıpırdadığı en önemlisi onları sağlıkla kucağımıza aldığımız güneleri görmeyi nasip eder allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

kkızlar perşembe günü gittim bende doktora bebeişimin cinsiyeti görünmedi
1 ay sonra gidicem o zaman belli olur inşallah çok heyecanlıyım
bi tane yelek örmeye başladım ilk örgüm güzel oluyor ::))
bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlarımız varmış hayırlı olsun...

kızlar ölüyorum başladım yine ağzıma bir lokma girse hemen çıkıyor bugün 6 kez kustum

Selam güzel anneler, cinsiyet öğrenenenler olmuş, ne güzel:) Bizim ikili testte söylemedi doktorumuz. Merakım had safhada yaa. Biz de memlekete geldik, kayınvalidem kahvaltıya neler hazırlıyo neler. Ama çok geç oldu karnım çok acıktı. Bi de eşime yaptırıyo mutfaktalar şimdi. Sen hazır olunca gel tiksinmeden ye dedi. Ben de rahatıma bakıyorum valla. Müstehak bizimkine, evde suyunu bile benden istiyodu. Şimdi haline gülmek bana düşer di mi? Dün de anneme gittim. Düzelmişsin yüzüne renk gelmiş dediler. Çok sevindim. Haftasonu böylece geçti. Bugün de hasta ziyareti falan yapıcaz derken akşama yola düşücez yine. Yarından sonra bol bol yazarım. Herkesi öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…