ben bitane güzel pijama tk aldımkızlar bu gecelık nasıldır acaba
ıncecık penye ıfıl ıfıl bısey ıstıyorum
dantellı fılan degılde daha spor kullanıslı bısey olsun ama bulamadım netten ya
atk nın gecelıgı guzeldı ama nerden bulayım onu
Elija Hamile Dmeli Gecelik
resmı buyutunde bakın emı
konu dogu benım derdım gecelık
koyun can derdınde kasap et derdınde dıye boyle zmanlarda dıyolar sanırım :))
ben bitane güzel pijama tk aldım
Kırmızı :dilcikar:
bide 10 tl ye TEN marka gecelik aldım spor bişi...mihriyle beraber
ipek gecelik çok güzelmiş.kullanışlı yani...
başına şunlar gelecek sana arkası açık dekote bir elbise giydirecekler sonra en kötüsü malum bölgeden ilaç verp bütün bağırsaklarının boşalmasını sağlıyacaklar buz gibi ameliyathaneye götürecekler uyutacaklar ayıkırken ağrın olacak aykalrını hissetmeyeceksin kafanı bir çevireceksinki bebişin yanında hemen bebeğini doyurmanı isteyecekler 6,7 saat sonra ayağa kaldırıp cicilerini giyeceksin sadece bisküvi ve meyve suyu içebileceksin ne kadar yürürsen o kadar çabuk iyileşeceksin diyecekler bukadar oduda bitti maşallahmopsy sen de benden 1 gün önce olucan arada bi kaç gün olsaydı anlatırdın
başka kim sezeryan olucak
başıma neler gelicek beni neler bekliyor çok merak ediyorum
bunlar aldığım ürünler saadetcim...mimik çizgilerine kesinlikle yerleşmiyor ve porselen gibi duruyor makyaj..tavsiye ederim kullanmadıysan çok güzel ürünler.
zaten aramızda 1 gün vardı dimi bozocum ...doğumdada 1 gün olacak...ben hastahanede olurum sen doğumdayken....
düşünürken bile heycana kalbim dayanmıyor:)
cuma günü beraberdikay siz tanıştınızmııı:lepi:
negüzell valla....resminiz falan varmı beraberken:)
sorma ben de senin gibiyim
başına şunlar gelecek sana arkası açık dekote bir elbise giydirecekler sonra en kötüsü malum bölgeden ilaç verp bütün bağırsaklarının boşalmasını sağlıyacaklar buz gibi ameliyathaneye götürecekler uyutacaklar ayıkırken ağrın olacak aykalrını hissetmeyeceksin kafanı bir çevireceksinki bebişin yanında hemen bebeğini doyurmanı isteyecekler 6,7 saat sonra ayağa kaldırıp cicilerini giyeceksin sadece bisküvi ve meyve suyu içebileceksin ne kadar yürürsen o kadar çabuk iyileşeceksin diyecekler bukadar oduda bitti maşallah
mopshy burda fiyatalri naisl diye baktim turkiye ile yani nerdeyse fondote 32 pound pudra 25 pound :) tlye cevirice yaklasik bir sey cikiyo :)
ben sancıdan korkuyorum
ameliayt esnasında paniklemeden korkuyorum
made bursaya geleckti..görüşürdük aslında geldimi kii....
ipekcim boşver al bencegüzel..ben 2 tane pazardan aldım gecelik 5 milyona ne mal olduğuda belli değil...
kan lekesi geçmiyor falan dediler onun için aldım kullan at niyetine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?