canım sen iyi cesaretlendin maşşallah saddetcim yaaa..bende çevremde nekadar salak insanların bile doğum yaptığını yapabildiğini düşünüyorum cesaretkenmek için:))
doğuma girerkende onları düşünüp hırslanırım belki falan diyorum
acıtmaz herhade sezeryan olupta pjama giyenleri gödüm genede ben yanıma alsammı bir gecelik benimkiler biraz kısa ama olumu hastanede
bebeğim de dönmüş, doğum pozisyonunda yani.. önceki hafta ayak gelişliydi...
insiyatif kullanmak zorunda kalıyorum bu durumda doğum hakkında tabi.
hayırlısı olsun inşaallah. bir söz var, ''bişeyi yapıp yapmama konusunda emin değilseniz yapmayın'' der..
normal doğum konusunda emin değilim ya, yapamayacağım gibime geliyor...
eve yatılı yardımcı geldi aylarca kalacak, anneme bakma durumum da yok artık.. hal böyleyken sezeryan olayım sonrasında yatayım diyorum.. bazen de diyorum bir cesaret doğur normal diye...
vaktinde sağlıkla hepimize inşaallah...
saadetcim kendimi bilmez halde alışveriş yaptım bu moral bozukluğuyla
aklımada sen geldin manyak bi fondoten buldum .sanki çok lazım olcakmış gibi aldım ..pudrasıyla birlikte..ama çok güzellll
çok kazıktı bana göre parayı şuursuzca verdim içim rahatladı sanki...160 lira falandı..
bide eşime pantolon gömlek aldım evlilik yıldönümümüz için ama onun kartından geçtim para kalmayınca:)çok salak işler yapmaya başladım ben...bilmiyorumkismile
sanki bu doğum öncesi acil ihtiyaçtı bu fondoten....
mihri sen doğumdan sonra annende kalacaktın netede giremem dedin..bize kim anlatıcak doğumun nasıl geçtiğini..epiduralmi olacaksın genelmi????
ben heyecanlanırım dr ne derse o olacak ben tamamen uyumak istiyorum dah önce lokal anestezi ile elimden oldum onda bile çok heyecanlanmıştım çünkü yapılan işlemi hissediyorsun sadece acısını hissetmiyorsun yani dr dokunduğunu felan hissediyordun heran acısınıda hissedecem diye ödüm kopmuştu şimdi doğuma hiç dayanamammihri sen doğumdan sonra annende kalacaktın netede giremem dedin..bize kim anlatıcak doğumun nasıl geçtiğini..epiduralmi olacaksın genelmi????
Özelden cep nolarımızı veriyoz birbirimizemihri sen doğumdan sonra annende kalacaktın netede giremem dedin..bize kim anlatıcak doğumun nasıl geçtiğini..epiduralmi olacaksın genelmi????
slm kızlar...
mihricimm ayy çok heyecanlı ne güzel yarın yavrun kucağında olacak..dualarımız seninle sende bizden esirgemem olurmu...allahım hayırlı doğumlar nasip etsin...
mopsy hoşgeldin tatlım...sıkıntı yapma bak ne güzel az kaldı kuzuna kavuşmana.... msn grubu kuruldu artık herkes online oradan yazışabiliyor... face tartışmalar bölümüne bak oradan ekleme yapabilirsin...
pembecim bende kara vermedim daha haftaya randevumuz var doğumu o zaman konuşcazz bakalım dr muz ne dicekk..
kızılcık yoktun canım ne zamandır? iyisin umarım..
saadetcimm sen varyaa bi gün dans ederken doğuruvercen kızınıı...süpersin yaaaalkisalkisalkis
mopsy sen de benden 1 gün önce olucan arada bi kaç gün olsaydı anlatırdın
başka kim sezeryan olucak
başıma neler gelicek beni neler bekliyor çok merak ediyorum
dun bir film izledim hepte bana denk geliyo ormal kanal 10 see once bir doktorun yaptigi bir sey simdi hapisteymis doktor cok korktum sezeryan yeni yapilan dnemde hoslanmadigi ozellikle gec kaidalri rahmini aliyormus doktor bir daha bebek yapamasinalr diye sonrada kanamayi durduramamadim yoksa olucektin baska carem yok diyormus ka kadina yapmis sora hemsirenin teki gitmis sikayet etmis ortaya cikarmis ama bunu yaptigi tum kaidnalr 17-20 yas arasi ilk bebek sahibi olan kaidnalrmis hala icerdeymis dotkor pislik herif urperdim adamdan resmen kasap kaidinin teki kac see tedavi gormus bebegini sevemmis fala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?