2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım canım napıcan görev mecbur evde oyalanıyorssundur sende varmı arkadaşlarınız falan..

anladım canım napıcan görev mecbur evde oyalanıyorssundur sende varmı arkadaşlarınız falan..

cnm Allahtan komşularımla akranım
hepside çok ii eğer öyle olmasa burda zaten sıkıntıdan ölür insan gidiyruz geliyoruzda zaman geçiyor

avatar resmim nasıl olmuş ayşecim..kızmı erkekmi? :)))

cnm çok güzel olmuş bayıldım
öbürüde çok tatlıydı gerçi
sen böyle sorunca içime erkekmiş gibi doğdu bakalım tutturabilecekmiyim

valla kız diyen bir iki kişi var zaten herkes erkek diyor bakalım nolucak bebişimiz..sağlıkla gelsinde önemli olan o..eee tabi merak etmiyorum desem yalan olur:)))
iyi bari arkadaşların var en azından o çok önemli...

merhaba suraycım hoşgeldin,bizler,iyiyiz sen nasılsın..

iyi akşamlar canım bende iyiyim idare ediyoruz işte :) ilk defa bu saatte giriyorum buraya eşimden fırsat yokki :) bakayım dedim bizim kızlar ne yapıyorlar.

bende iyiyim canım sizinle anı duygularla heyecanla sabırla bebeğimi bekliyorum :)

valla cnm benim eşimde işe gitti
normalde 8 5 çalışıyor
ama olay olunca iniyor bende onu bekliyorum

bugün alışverş merkezinde bebek kıyafetleri gördüm muhteşemlerdi zor tuttum kendimi almamak için zaman geçiversede bizlerde cicilerimizalsak dime kızlar..

valla canım ne diyeceğimi bilemiyorum canınız sağ olsun Allah eşini ve çocuğunuzu size bağışlasın.
ınşallah ilerki zamanlar da emeğinizin karşılığını alırsınız.

bugün alışverş merkezinde bebek kıyafetleri gördüm muhteşemlerdi zor tuttum kendimi almamak için zaman geçiversede bizlerde cicilerimizalsak dime kızlar..

cinsiyetinin belli olmasını sabırsızlıkla bekliyorum bende aklım kalmasın diye bakmıyorum mağazalara :)

valla canım ne diyeceğimi bilemiyorum canınız sağ olsun Allah eşini ve çocuğunuzu size bağışlasın.
İnşallah ilerki zamanlar da emeğinizin karşılığını alırsınız.

amin cnm sağol zaten çektiğimiz herşey onlara ii bi gelecek için
kpss ye hazırlanıyorum bende inş bu sene atanırım çifte mutluluk olur

eşimin de benim de gönlümüzden kız geçiyor :) bakalım ne olacak merakla bekliyoruz. şimdidem isim için tartışıyoruz :)

ya evet insan çok merak ediyor,daha bir ayımız var öğrenmeye..gerçi ben bu hafta ikili teste giricem belli olmaz heralde 11 haftada..bakalım zaman geçer napalım bekliycez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…