2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tickerfactoryden yaptım ama baana 3 seçenek kod verdi html bbcode ve ezcode diye hangi codu alıp nereye yapıştırıcam bilemedim

selam kızlar,iyicim ayşecim bebişimizde iyi bir sorunumuz yok.haftasonu gezmelerimiz yaptık biraz yorulduk tv,bilgisayar vakit geçiriyoruz.sen nasılsın canım,bebiş nasıl...

selam kızlar,iyicim ayşecim bebişimizde iyi bir sorunumuz yok.haftasonu gezmelerimiz yaptık biraz yorulduk tv,bilgisayar vakit geçiriyoruz.sen nasılsın canım,bebiş nasıl...

cnm bizde iyiyiz çok şükür
biraz mide ağrım ve yanmam var o kadar
gez cnm gez ben gezemiyoeum benim yerimede gez

çok güzel olmuş ellerine sağlık canım bu arada bebeğin hayırlı olsun allah tamamını erdirsin tüm bebekleri ben merve bu arada

ay canım benim gezerim tabi ama sende gezmeye çalış,gerçi yerden dolayı pek mümkün değil galiba..inşallah yakında başka yerlere tayin olunca rahatlarsınız canım..

ay canım benim gezerim tabi ama sende gezmeye çalış,gerçi yerden dolayı pek mümkün değil galiba..inşallah yakında başka yerlere tayin olunca rahatlarsınız canım..

cnm inş bebiş 9 aylıkken filan gidicez burdan
ben burda dışarı bile çıkmıyorum inan
lojmanın altında ufak bi spor salonu var orda yürüyüş yapıcam 12 hafta bi geçsin
5 km günlük dedi dr hem kilo kontrolü için hemde sağlık için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…