2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel ya senin adına sevindim cnm.darısı başıma böyle gidrse bende verecek kiloda kalmycak vallasenağlama

bende çok kilo vermiştim canımm inşş bi an önce biter bulantıların rahatlarsınnn seninle sat larımız aynı bi aksilik olmassa aynı günde doğurcasss :ecrin_bebek:

bende çok kilo vermiştim canımm inşş bi an önce biter bulantıların rahatlarsınnn seninle sat larımız aynı bi aksilik olmassa aynı günde doğurcasss :ecrin_bebek:

inş. cnm ya bian önce geçmesi için dua edyorum.:Saruboceq:

ayyy benim de bitsin şu bulantılar
nasıl dua ediyorum Allah a bulantılarım geçsin diye inşllah geçicek

slm kızlar.Nerdeyse 1 hafta oldu görüşmeyeli.Umarım iyisinizdir.Caprice gittik çok güzel birkaç gün geçirdim.3 gün yüzdüm iyi oldu benim için temiz hava falan.Beslenmemde biraz düzene girmişti.bayanssulusmile bayanssulusmile
Dün akşam geldik.Abdest alırken ayağım banyoda kaydı ve düştüm.Belim ağrıyor çok fazla.mafoldumben Yarın dr a gideceğim umarım bebişime bişey olmamıştır.:Saruboceq:

bende bulantılar olmasa daha ii olacam az önce yine çıkardım.bi de grip olacam galiba belirtiler var.şu kusmalar bitseydi çok rahat olurdum valla.hiçbişeyin tadını çıkaramıyorum.bilmiyorumkismile

içini ferah tut bişe olmamıştır...geçmiş olsun

sehercim bende aynen tatlım ya hiç bişiyin tadını alamıyorum dikkat et kendine bol bol meyve suyu sıkın iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…