2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
bende 5 martta gidicem ikili teste inşallah bizlerinde bir sorunu çıkmaz...

kızlar bir arkadasım karnındaki gerginlik için gliserin kullanıyormus. siz ne kullanıyorsunuz? benim iyice gerildi

kızlar cumartesi bebişimizi gördük el salladı bize :) kan idrar testi yaptık sonucu haftaya götürcess

kızlar bir arkadasım karnındaki gerginlik için gliserin kullanıyormus. siz ne kullanıyorsunuz? benim iyice gerildi

canım ben bebk yagı kullanıyorum çok güzel ve çok nemlendirdigi için çatlamıyosun benim görümcem onu kullandı ve hiç çatlak yok maşallah tavsiye ederim.

canım ben bebk yagı kullanıyorum çok güzel ve çok nemlendirdigi için çatlamıyosun benim görümcem onu kullandı ve hiç çatlak yok maşallah tavsiye ederim.

bebek yagi derken hangisi? Johnson's Baby filan mi? ben onu kullanyom cok seviyorum da.. kullanmayi devam edersem catlaktan falan da mi korur acaba?:CüvCüv:

bebek yagi derken hangisi? Johnson's Baby filan mi? ben onu kullanyom cok seviyorum da.. kullanmayi devam edersem catlaktan falan da mi korur acaba?:CüvCüv:

evet Johnson's Baby ben onu kullanıcam hamilelik boyunca çatlatmıyomuş. hergün sürüyorum.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr,

Başladık yeni bir haftaya daha herkese hayırlı bir hafta diliyorumopuyorumnanaktan

iyiyim canım bebişimizde iyi siz nasılsınız bakalım?

İyiyiz canım bizde bebişte iyidir sanırım bu hafta kontrolümüz var dr şubatın son haftası gel dedi hafta sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum bebiş biraz daha büyürde belki hareket ettiğini görebilirim diye tabi dayanabilirsem

ipekyolcum dikkat et kendine..... sarsma güzel bebeğini

içini ferah tut bişe olmamıştır...geçmiş olsun

ıpekcm gecms olsn

bır sey olmamıstr cnm

allahım korur ipekçim bişi olmaz allahın izniyle hem olsa kanaman fln olurdu üzülme cnmsın

sağolun kızlar..Biraz hafifledi sanki ağrım.Eşim kayınvalideme söyledi akşam.Kadıncağız sabaha kadar uyumamış.Sabah aradı geleyim mi diyor.olumunekankayizsmile
Saat 15.30da randevum var.Hayırlısı artık

canım şimdiden geçmiş olsun diyorum inşallah bişey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…