Bende öyle düşünüyorum ama böyle olunca benim midem bulanıyor.Hafif birşeyde öğürmeye başlıyorum.Dün buzdolabını açtım.4-5 gündür evde yoktuk peynir açıkta kalmış kurumuş.Açar açmaz gözüme ilişti.Ben başladım tabi.Sağolsun eşim hazırladı.bilmiyorumkismile
arkadaşlar merhaba herkeze topiğimiz gene kalabalık maşşalah.yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz aramıza.arkadaşlar size bi sorum olucak karnınızda tüylenme oluyomu
Kızlar neden konuşmuyorsunuz.10 kişiyiz yazan yok
şimdi olmadı bende ama pcolu olduğum için evlendikten sonra bayağı tüylendimkafamçokkarıştı
yapsın tabiki geçici bir durum bu.Benimde düşük tehlikem vardı yatıyordum eşim eyvah yandık 9ay boyunca diye söylendi işler ona kalacak ya bende 9 senedir ben sana hizmet ediyorum 9 ayda sen bana ediver ne olacak dedim.çoookkkk bozuldu annesini çağırdı hemen zor geldi tabi.dün gitti kayınvalidem de kaldık başbaşa bakalım ne yapıcaz
bende tüylenme olmadı ama çok çabuk uzamaya başladılar sanki .........dikkatimi çekiyor ağda yapıyorm 15günde yine alınacak duruma geliyor sinir oldumdelikafadulden
bende tüylenme olmadı ama çok çabuk uzamaya başladılar sanki .........dikkatimi çekiyor ağda yapıyorm 15günde yine alınacak duruma geliyor sinir oldumdelikafadulden
arkadaşlar merhaba herkeze topiğimiz gene kalabalık maşşalah.yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz aramıza.arkadaşlar size bi sorum olucak karnınızda tüylenme oluyomu
merhaba canim. benim tuylenmem olmadi . ama tuylenme olursa cocuk erkek diye duymustum. yani cocugun erkeklik hormonlari annesini de etkiliyo tuylenmeye sebep oluyormus.. benim tinaklarim cok cobuk uzamaya baslamis gbi gelyo naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?