2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ipekyol51 çok geçmiş olsun canım.sen içini ferah tut, hiç birşey olmaz allahın izniyle. Ağrıların geçene kadar kalkma, boş ver ev işleri görülür bir şekilde...

arkadaşlar bu benim. ikinci hamileliğim.7 yaşında bir oğlum var. bende oğlumu hamileyken nivea nın bebek yağını sürmüştüm.son aya kadar hiçbirşey olmadı.ama doğuma 2 -3 hafta kala karnımda çatlaklar oluştu,çok fazla olmasa da var malesef. Bu sefer ne kullanacağım bilemiyorum.

arkadaşlar merhaba herkeze topiğimiz gene kalabalık maşşalah.yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz aramıza.arkadaşlar size bi sorum olucak karnınızda tüylenme oluyomu

yapsın tabiki geçici bir durum bu.Benimde düşük tehlikem vardı yatıyordum eşim eyvah yandık 9ay boyunca diye söylendi işler ona kalacak ya bende 9 senedir ben sana hizmet ediyorum 9 ayda sen bana ediver ne olacak dedim.çoookkkk bozuldu annesini çağırdı hemen zor geldi tabi.dün gitti kayınvalidem de kaldık başbaşa bakalım ne yapıcaz

arkadaşlar merhaba herkeze topiğimiz gene kalabalık maşşalah.yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz aramıza.arkadaşlar size bi sorum olucak karnınızda tüylenme oluyomu

şimdi olmadı bende ama pcolu olduğum için evlendikten sonra bayağı tüylendimkafamçokkarıştı

bende tüylenme olmadı ama çok çabuk uzamaya başladılar sanki .........dikkatimi çekiyor ağda yapıyorm 15günde yine alınacak duruma geliyor sinir oldumdelikafadulden

ama sevecen bana dokor demişti ki hamilelikte oluşan tüylenme geçiciymiş...sonra dökülüyormuş yani korkma

Yapar yapar merak etme.Biraz duygu sömürüsüyle neler yapıyorlarkaydirigubbakcemile3
Benim eşimdeyapar saolsun ama biraz üşengeçtir.Elinden her iş gelir maşallah
Ama evlendikten sonra tembelleşiyorlar.Anlatayımda gül..
Geçen hafta tatilde oteldeyiz.Kahvaltıda çayım bitti,İstedim.Etrafa bakıyor bakayım eşine hizmet eden bayanlar var mı diyor.Sonrada gömleğine döktü yediğini.Şefkat tokadı yedim diyor.Hemen gidip çayımı getirdikaydirigubbakcemile3

bende tüylenme olmadı ama çok çabuk uzamaya başladılar sanki .........dikkatimi çekiyor ağda yapıyorm 15günde yine alınacak duruma geliyor sinir oldumdelikafadulden

kız karnınada mı ağda yapıyorsun.Mazallah bebişine bişey olmasın.Ben korkuyorum valla.Kimileri düşüğe sebep oluyor diyor ama...bilmiyorumkismile

Kızlar hepinize meraba, nasılsınız bakalım? Ben bugün hep başağrısı çektim. Çok kötüydü yaa, hala da ağrıyor. Bi de ben hala takır takır öksürüyorum. Atlatamadım bronşiti. Offf... Çok kötüyüm...

Ay yaa, şu ağda meselesi benim hep en büyük derdim olmuştur. Ama karına mı yaptırıyosun canım yaaa, bence yaptırma nolur nolmaz.

benim göbeğimde tüylenme yok..ben sevecene yazmıştım..onda olmuşta.. ama olursa yaparım yani alakası yok acımıyor bile..küçük küçük yapıştırarak alabilirsiniz çokrahat...
ağdanın temizliği hiçbirşeyde yok ki..jilet tüy dökücüler falan daha zararlı geliyor bana....jilet allerji yapıyor tüydökücüde tahriş ediyor ben hiç memnun kalmamaıştım zamanında...3 senedir ağdadan başka bişi sürmüyorum ...hamileyken napcam ama onu bilemiyorum ...göbek büyüyünce göremem yani nekadar zor yaa:umursamaz:

ben yazın kollarımı bile alırım kaymak gibi oluyor..miss..hiç acımıyor bacaj bile daha çok acıyor sanki....
hiç sevmem kollardaki siyah kıllar hep dikkatimi çekmiştir..ay bire beldeki..otururlar yazında tişört sıvanır yukarıya belde siyah tüyler pek hoş durmaz...allahtan ben pek kıllı değilim ama sarı bile olsa hemen almak isterim

merhaba canim. benim tuylenmem olmadi . ama tuylenme olursa cocuk erkek diye duymustum. yani cocugun erkeklik hormonlari annesini de etkiliyo tuylenmeye sebep oluyormus.. benim tinaklarim cok cobuk uzamaya baslamis gbi gelyo naniknanik

merhaba canim. benim tuylenmem olmadi . ama tuylenme olursa cocuk erkek diye duymustum. yani cocugun erkeklik hormonlari annesini de etkiliyo tuylenmeye sebep oluyormus.. benim tinaklarim cok cobuk uzamaya baslamis gbi gelyo naniknanik

Ay cumrtesi cinsiyet tahmininde doktorum erkek derse bu dediklerin bende doğrulanmış olacak. Tüylenmem çok fazla ve tırnak uzaması da var. Bu arada gün sayıyorum, merakım iyice arttı. İnşallah bu sefer belli olur. İkili teste girdiğimizde doktor söylememişti cinsiyeti. Hayırlı sağlıklı olsun tabii....

kizlar, bende ultrasonda plasenta asagida yerlesmis dedi ama dr-m ona bisey demedi. netten okudugum kadariyla ciddiye alinmasi gerek bi durum ama dr-m bisey demiyo...aranizda oyle olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…