2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıpekyol51 geçmişte bulamadım ama anladığım kadarıyla düşmüşsün canım.Geçmiş olsun endişelenme canım Allahım minik meleğini korumuştur annem de ablama 6,5 aylık hamileyken karnının üstüne düşmüş hiçbirşey olmamış merak etme canım

ipekyol51 geçmiş olsun canım bişey yoktur inşallah dua et bol bol canım allaha emanet bebişlerimiz.:Saruboceq:

inşallah kızlar.Sizlerinde dualarınızı bekliyoruz.Beni korkutan şu,ağrılarım bitmişti.Çok rahatlamıştım ama şimdi tekrar başladı.İnşallah geçer yine

Herkese merhaba :))
Öncelikle allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.Sağlıklı Sıhhatli olsunlar inşallah.

LiL@ benide listeye eklersen sevinirim canım.
sat=26 aralık
yaş=31
h.k.kilo=55

kızlar bende bebek yağı kullanıyorum 1 haftadır ..baya bi belli oldu benim minnoş dün arkadaşlarda dedi çıkmış diye:)
1 haftadır sürüyorum..birde bacaklarada sürün birtek karnınıza değil...
ben belime göğüslerime bacaklara heryere sürüyorum sonra pijama gibi olur demişti doktor..özellikle bacakların arkası çatlıyormuş

evet canım bende heryerime sürüyorum

aman boşver şimdi evin temizliğini falan bebeğinle sen önemlisiniz şu anda bırak dağınık kalsın

Bende öyle düşünüyorum ama böyle olunca benim midem bulanıyor.Hafif birşeyde öğürmeye başlıyorum.Dün buzdolabını açtım.4-5 gündür evde yoktuk peynir açıkta kalmış kurumuş.Açar açmaz gözüme ilişti.Ben başladım tabi.Sağolsun eşim hazırladı.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…