canım ben bebk yagı kullanıyorum çok güzel ve çok nemlendirdigi için çatlamıyosun benim görümcem onu kullandı ve hiç çatlak yok maşallah tavsiye ederim.
evet Johnson's Baby ben onu kullanıcam hamilelik boyunca çatlatmıyomuş. hergün sürüyorum.
ipekyol51 geçmiş olsun canım bişey yoktur inşallah dua et bol bol canım allaha emanet bebişlerimiz.:Saruboceq:
İpekyol51 geçmişte bulamadım ama anladığım kadarıyla düşmüşsün canım.Geçmiş olsun endişelenme canım Allahım minik meleğini korumuştur annem de ablama 6,5 aylık hamileyken karnının üstüne düşmüş hiçbirşey olmamış merak etme canım
tamam canım onu deneyim. Hergün mü sürüyorsun?
evet canım o bi zararı yokki zaten çokda güzel kokuyo
kızlar neden konuşmuyorsunuz.10 kişiyiz yazan yok
ipekyol gecmiş olsun. umarım simdi iyisindir.
kızlar bende bebek yağı kullanıyorum 1 haftadır ..baya bi belli oldu benim minnoş dün arkadaşlarda dedi çıkmış diye:)
1 haftadır sürüyorum..birde bacaklarada sürün birtek karnınıza değil...
Ben belime göğüslerime bacaklara heryere sürüyorum sonra pijama gibi olur demişti doktor..özellikle bacakların arkası çatlıyormuş
ipekyol kaçıncı haftada bebeğinin hareketini gördün canım
Yavaş yavaş düzeliyor gibi ama fazla oturamıyorum.Evimin halini bi görseniz savaş alanı gibi.Sihirli bir değnek olsada düzelse...
Geçen hafta pzt gittiğimde görmüştüm canım.10.haftada yani
aman boşver şimdi evin temizliğini falan bebeğinle sen önemlisiniz şu anda bırak dağınık kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?