kızlarrr ikili testi anlatırmısınız nasıl bi işlem?
sehercim geçmiş olsun
bozo gözü aydın
kızlarrr ikili testi anlatırmısınız nasıl bi işlem?
hımm ikili test ultrasonda yanii,kan ne için acaba?
bende 2li testi yaptırmayı düşünüyorum kısmetse 1 martta olacak ..sabırsızlıkla bekliyorum...
yaptırmayanların kendi seçimi tabiki herkezin kendi seçimi...ben bebeğimde oluşacak herşeyden haberdar olmak istiyorum ve dahada hazır olmak istiyorum ..birşeyleri plansız karşılamayı ani şeyleri normaldede pek sevmem belki o yüzden haberdar olmak istiyorum.
saolun kızlar,inşallah hepimizin sonuçları iyi gelir...bu sıralar 3. ayının sonunda hatta dört buçuk aylıkken bebeğini kaybeden o kadar çok arkadaşım varki allahım göstermesin inşallah..
saolun kızlar,inşallah hepimizin sonuçları iyi gelir...bu sıralar 3. ayının sonunda hatta dört buçuk aylıkken bebeğini kaybeden o kadar çok arkadaşım varki allahım göstermesin inşallah..
Canım ben çok oldu hamile pantolonuna geçeli. Şimdi yedek bitane bakıcam açık renk bej falan. Okulda iyi oluyor
aminnn...ben manyağı bunu doktorumada sordum,sen sağlıklısın eşin sağlıklı neden böyle bişey olsunki rahat ol herşey iyi gitsin dedi ama elde değil işte
peki hamile taytları nasıl oluyor. ben genelde tunik giyiyorum. normal taytlarım sıkmaya basladı. fiyatlarda cok pahalı dimi. gecen bir arkadasım geldi oda4 aylık hamile. bir pantolon almıs 120tl........
kızlar kotlarınızı hamile pantlonu haline getiriyo terziler...hem ekonomik oluyo hem güzel..gerçi hepimiz yaz şişkosu olucaz pamuklu giyin diyolar ama...peki nasıl sütyen kullanıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?