2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr ikili testi anlatırmısınız nasıl bi işlem?

canım detaylı ultrasonda yani dooplerde bebişin ense kalınlığına fln bakıyorlar bide kan alıyorlar ama onda neye baktıklarını tam olarak bilmiyorum bildiim kadarıyla bebişin down sendromu olup olmadıına bakıolar okadar tatlım bildiğim bu yani

kızlarrr ikili testi anlatırmısınız nasıl bi işlem?

canım 11-14 haftaları arasında yapılıor.ultasonda bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor daha sonrada kan testi istiyor doktor.ben daha yaptırmadım ama yapanlardan duyduğum kadarıyla bu şekilde. buarada yaptırmayanlara saygı duyuyorum herkesin kendi kararı sonuçta ama ben yaptırmayı düşünüyorum kısmetse 8 martta.

bende 2li testi yaptırmayı düşünüyorum kısmetse 1 martta olacak ..sabırsızlıkla bekliyorum...
yaptırmayanların kendi seçimi tabiki herkezin kendi seçimi...ben bebeğimde oluşacak herşeyden haberdar olmak istiyorum ve dahada hazır olmak istiyorum ..birşeyleri plansız karşılamayı ani şeyleri normaldede pek sevmem belki o yüzden haberdar olmak istiyorum.

saolun kızlar,inşallah hepimizin sonuçları iyi gelir...bu sıralar 3. ayının sonunda hatta dört buçuk aylıkken bebeğini kaybeden o kadar çok arkadaşım varki allahım göstermesin inşallah..

yine burda okudum bende yaptırmayı düşünmeyenler var oyzden sordum bende.ben kararsızım biraz doktora gidince sorucam artık

saolun kızlar,inşallah hepimizin sonuçları iyi gelir...bu sıralar 3. ayının sonunda hatta dört buçuk aylıkken bebeğini kaybeden o kadar çok arkadaşım varki allahım göstermesin inşallah..

cnm ben hiç düşünmüom öle şeleri dillendirmiomda düşünmeyin dillendirmeyin neolur allahım saklasın sağlıcakla yollasın kuzularımızı

aman aman cnm ya Allah korusun hepimizi:Saruboceq:

aminnn...ben manyağı bunu doktorumada sordum,sen sağlıklısın eşin sağlıklı neden böyle bişey olsunki rahat ol herşey iyi gitsin dedi ama elde değil işte

Canım ben çok oldu hamile pantolonuna geçeli. Şimdi yedek bitane bakıcam açık renk bej falan. Okulda iyi oluyor

peki hamile taytları nasıl oluyor. ben genelde tunik giyiyorum. normal taytlarım sıkmaya basladı. fiyatlarda cok pahalı dimi. gecen bir arkadasım geldi oda4 aylık hamile. bir pantolon almıs 120tl........

aminnn...ben manyağı bunu doktorumada sordum,sen sağlıklısın eşin sağlıklı neden böyle bişey olsunki rahat ol herşey iyi gitsin dedi ama elde değil işte

haklsın ya.insan bebeği söz konusu olunca biraz pimpirikli oluyo bendede vardı biaralar bu tarz düşünceler ama aklıma getirmemye çalışıyorum.gelince de elime bi kaitap alıp okumaya başalıyorum kafam dağılıyo ozaman

peki hamile taytları nasıl oluyor. ben genelde tunik giyiyorum. normal taytlarım sıkmaya basladı. fiyatlarda cok pahalı dimi. gecen bir arkadasım geldi oda4 aylık hamile. bir pantolon almıs 120tl........

valla çok pahalı osaman ben pantolon aldım 15tlye küçük bi butikten aldım butiklerde öle oluyop küçük butiklerde ama

kızlar kotlarınızı hamile pantlonu haline getiriyo terziler...hem ekonomik oluyo hem güzel..gerçi hepimiz yaz şişkosu olucaz pamuklu giyin diyolar ama...peki nasıl sütyen kullanıyosunuz?

destekli sütyenler rahat oluyor benim göğüslerim küçük olduklarıu için normaldede ondan kullanıyordum şuandada kullanmaya dewam ediyorum yine çok büyümedi acaba artık büyümeyi kescekmi merak ediyorum çnk çoook küçükler

kızlar kotlarınızı hamile pantlonu haline getiriyo terziler...hem ekonomik oluyo hem güzel..gerçi hepimiz yaz şişkosu olucaz pamuklu giyin diyolar ama...peki nasıl sütyen kullanıyosunuz?

sütaslar baya buyudu ve acıyorlar o yuzden kullanmıyrm:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…