2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

başın saolsun tekrar arkadaşım allah başka acı göstermesin...allah bebeğine,bebeklerimize ömür versin:Saruboceq:

kızlar benimde göğüsler baya bi büyüdü ama ben bundan çok memnunum çünkü normalde çok küçük
karnıma gelince kimse benim hamile olduğumu anlayamazhele sabah dümdüz oluyor
gün içinde biraz şişiyor ama normal hatta bekar arkadaşlarım sen 3 aylık hamileysen bizde 6 aylık hamileyiz diyolar bende karnım büyüsün çok istiyorum

Ay evet canım yaa, o değil de sonrasında giyebilsek bari. Kilolar kalıcı olmazsa inşalah ileride giyicez. Şu dokuz ayı hep cici giyinimek falan isterdim ama olmuyo yaa, hayal ettiğim gibi değil. Havalar da soğuk gidince istediğim gibi giyinemiyorum şimdilik. Ara dönemdeyiz ya....

az kaldı canım sabret inşallah kocaman göbeklerimiz olacak

canım tam göbişler çıktığında cici cici giyinicez :) şimdi zaten azıcık göbekler kazakta giyince çok farkedilmiyor .... nisan mayısın gelmesini bekliyorum inan ki... :))
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

MRB bayanlarrrr, çaktırmadan sohbete sızayım.

ben daha çok tayt türü şeylerle kısa elbiseler giyiyorum.
memişlere gelince zaten büyüklerdi , gittim emzirme takkelerinden aldım geniş askılı diye.sünger desteği falan yok güzel toparladı ama bölede uçları çıkıyor yawww
büyüğüde dertt böyleesempatiksalakcinni

evet ya havalar ısınsada şöyle ferah ferah güzel bişeyler giyebilsek ne güzel olur:) pantolonun altına giydiğim külotlu çorap ta mahvediyor beni giymesem üşüyom

A&S.. canım bende de aynı şey oluyor.. sabah karnım dümdüz.. öğlende biraz geriliyor..akşama şişiyor.. gazdan oluyor diyorlar ama bilemiyorum.. bende istiyorum karnım çıksın cici cici giyineyim... hiç kilo almadım ben..
memelerde dediğin gibi mnicikti zaten.. şimdi çok memnunum halinden =)) hep böyle kalsalaar :jeyyar:

evet ya havalar ısınsada şöyle ferah ferah güzel bişeyler giyebilsek ne güzel olur:) pantolonun altına giydiğim külotlu çorap ta mahvediyor beni giymesem üşüyom

ben asla çorap giyemem öle, ama penye taytlar var onlar çok rahat ben bütün kış pantolan altına ondan giyiyorum.opuyorumnanaktan

Eşim eskiden böyle değildi huy değiştirdi, taytı giydirmiyo. Ben de bikez tartıştık bu yüzden bi daha söylemedim. İçimde yara gibi şu giyim meselesi. Özgürlüğüme karışması zoruma gidiyo...

ben asla çorap giyemem öle, ama penye taytlar var onlar çok rahat ben bütün kış pantolan altına ondan giyiyorum.opuyorumnanaktan

iyi fikir ya niye düşünemdim evde var bitane yarın giyineyim rahat ederim biraz ya sositososito

eşim ve ailesi giyim konusunda bana pek karışmazlar ama benim kendi ailem biraz katıdır bu konuda o yüzden genelde bende rahat özgür giyinemiyorum maalesefboshayallersmile

Ay canım şaşaırma ama ben Balık burcuyum. Ama ailede en küçük çocuk, her dediği yapılan falan olunca serbesttim. Üstüme baskı zor geliyo, ama evlilik işte,ister istemez sınırlama oluyor...

hadi yaa. tutturamadıkmı. ben aslan buruyum da, benzettim birden.

eşim ve ailesi giyim konusunda bana pek karışmazlar ama benim kendi ailem biraz katıdır bu konuda o yüzden genelde bende rahat özgür giyinemiyorum maalesefboshayallersmile

Ya zaten ben hep sınırlı giyinen biriydim, kolsuz falan giyemem mesela. Eşim sadece vücüda yapışan şeyleri sevmez. Ama daha çok genciz güzel gğzel giyinmeyi çok seviyorum ben.. O da alıştı biraz...

Ya zaten ben hep sınırlı giyinen biriydim, kolsuz falan giyemem mesela. Eşim sadece vücüda yapışan şeyleri sevmez. Ama daha çok genciz güzel gğzel giyinmeyi çok seviyorum ben.. O da alıştı biraz...

ne yapacaksın bir orta yol bulmaya çalışıyoruz bizde sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…