canım babamın 3. ölüm yıldönümünden bir gün sonra da babannemi kaybettim 17 şubatta onu yazmıştım onun için baş sağlığı diliyor arkadaşlar ...
Allah Bebeklerimize uzun ömürler versin.........
:)))) cok güldüm yaaa
benimkide dolgunlastı ama cok fazla büyüme olmadı. belki 4. aydan sonra büyür.
melekcim bende hiçbir pantolonuma giremiyorum. en cokda eteklerim için üzülüyorum. etek giymeyi cok özledim
kızlar benimde göğüsler baya bi büyüdü ama ben bundan çok memnunum çünkü normalde çok küçük
karnıma gelince kimse benim hamile olduğumu anlayamazhele sabah dümdüz oluyor
gün içinde biraz şişiyor ama normal hatta bekar arkadaşlarım sen 3 aylık hamileysen bizde 6 aylık hamileyiz diyolar bende karnım büyüsün çok istiyorum
Ay evet canım yaa, o değil de sonrasında giyebilsek bari. Kilolar kalıcı olmazsa inşalah ileride giyicez. Şu dokuz ayı hep cici giyinimek falan isterdim ama olmuyo yaa, hayal ettiğim gibi değil. Havalar da soğuk gidince istediğim gibi giyinemiyorum şimdilik. Ara dönemdeyiz ya....
meleğe katılıyorummmmmmmmmm
evet ya havalar ısınsada şöyle ferah ferah güzel bişeyler giyebilsek ne güzel olur:) pantolonun altına giydiğim külotlu çorap ta mahvediyor beni giymesem üşüyom
ben asla çorap giyemem öle, ama penye taytlar var onlar çok rahat ben bütün kış pantolan altına ondan giyiyorum.opuyorumnanaktan
Eşim eskiden böyle değildi huy değiştirdi, taytı giydirmiyo. Ben de bikez tartıştık bu yüzden bi daha söylemedim. İçimde yara gibi şu giyim meselesi. Özgürlüğüme karışması zoruma gidiyo...
Eşim eskiden böyle değildi huy değiştirdi, taytı giydirmiyo. Ben de bikez tartıştık bu yüzden bi daha söylemedim. İçimde yara gibi şu giyim meselesi. Özgürlüğüme karışması zoruma gidiyo...
melek sen aslan burcumusun koç mu?
Ay canım şaşaırma ama ben Balık burcuyum. Ama ailede en küçük çocuk, her dediği yapılan falan olunca serbesttim. Üstüme baskı zor geliyo, ama evlilik işte,ister istemez sınırlama oluyor...
eşim ve ailesi giyim konusunda bana pek karışmazlar ama benim kendi ailem biraz katıdır bu konuda o yüzden genelde bende rahat özgür giyinemiyorum maalesefboshayallersmile
Ya zaten ben hep sınırlı giyinen biriydim, kolsuz falan giyemem mesela. Eşim sadece vücüda yapışan şeyleri sevmez. Ama daha çok genciz güzel gğzel giyinmeyi çok seviyorum ben.. O da alıştı biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?