2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çok fena grip oldumm,çok kötüyümm bi yandanda kusuyorum bişey yiyemiyorum.ve daha da kötüsü bu halde işteyim.senağlama ne olurr bi fikir verin ne yapmam lazım kızlar,bebeğime bişey olmasınnn

geçmiş olsun canım.geçen hafta ben de oldum grip bol bol ıhlamur içtim hafif atlattım

evet aslinda erkeklerin dogasinda var ya herseyi dusunemezler.. hep yonlendirmek lazim. ama cok sukur bu hamilelik donemimde bi naz yapmadan yardimci oluyo Allah razi olsunopuyorumnanaktan

kızlar çok fena grip oldumm,çok kötüyümm bi yandanda kusuyorum bişey yiyemiyorum.ve daha da kötüsü bu halde işteyim.senağlama ne olurr bi fikir verin ne yapmam lazım kızlar,bebeğime bişey olmasınnn

Bu halde çalışman çok kötü olmuş. izin alma imkanın varsa evde dinlenmen en iyisi. Ben normalde bile bulantıdan zor çalışıyorum. Çok geçmiş olsun.

canım ben iki defa oldum.korkma kendine iyi bak sadece.bir an önce iyileşmeye çalış.bolca c vitamini,portakal ve limonlu ıhlamur.

geçmiş olsun canım.geçen hafta ben de oldum grip bol bol ıhlamur içtim hafif atlattım

butterfly canım ben sadece folik asit içiyorum elevit daha vermedi doktorum başlamadım yani.bulantılardan dolayı su içemiyorum o yüzden çabuk hasta oluyorum.normalde günde 2 lt.su içerdim.:gitme:

saltanat tşk ederim canım ama izin alamıyorum malesef yani halimi görüyolar git demediler.ben de söyleyemem daha yeni 10 gün rapor kullanıp geldim yuh derler artık.işimden de olmak istemiyorum.

ozi ,caycay76 canlarım portakal çok severim ama yedikten 10 dk sonra çıkarıyorum ateş ölçer istedim eczaneden ateşimi takip edecem en azından,ateş yükselmemi lazımmış öle okudum netten.

Canım öok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun dikkat et kendine.

Canım başınsağolsun. İnşallah gönlünden geçen olur :) bende kız çok istiyorum bakalım kısmet sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez .

slm melekcim.Cinsiyet tahminimi yapacak dr un.Ne heyecanlı yaw.Bizim 1 ay sonra.BebişimŞeniz
Bu arada kızlar bizim babamız askere gidecek nisanda...Bebişimin doğumuyla aynı zamanda dönecek hayırlısıyla:Saruboceq:

ay canım doğuma yetişiyosa iyi bari.bizim babamıda bi ihtimal hazirandan sonraki devre hangi aya denk geliyosa artık gidebilir.eğer öyle bişey olursa doğumda asker oluyo yaa

Bu arada şimdiden Allah kavuştursun. Yolları açık olsun...

Cnm göbeğini epilatörle alıyosan yapma. Ablamın doktoru çok rahatsız olursan ağda yap ama elektrikli bişey dokundurma demişti.

ayy bende bikaç defa yapmıştım bende çok az var hamilelikten sonra çıktı azda olsa huylanıyorum ya.almıyım ama bidaha iyi oldu okuduğum

kızlar hamile pantolonu kullanınız var mı? benim artık taytda sıkmaya basladı

Selam kızlarr...
Bugün doktora gittim.. kalp atışlarını duyduk meleğimin....
Çok heyecanlıydım :))

8+ 4 olduk bugün...20 gün sonra 2li testimiz var.....

Bu halde çalışman çok kötü olmuş. izin alma imkanın varsa evde dinlenmen en iyisi. Ben normalde bile bulantıdan zor çalışıyorum. Çok geçmiş olsun.

Sehercim çok geçmiş olsun. Eve gitme şansın yok mu? Dinlenmelisin mutlaka.

tşk ederim kızlar ateşini takip et demişti doktorum 37,5 çıkınca acile gittim hemen muayyne oldum şimdi geldim.ilaç yazdılar ağrı kesici,ateş düşürücü,antibiyotik bir de burun tıkanıklığı için sprey yazmıştı hepsini doktoruma danıştım aldım.şimdi içtim.özellikle sprey sayesinde burnum açıldı rahatladım bayağı.ama malesef izin alamadım zaten 6 da bitiyo mesai.

kızlar hamile pantolonu kullanınız var mı? benim artık taytda sıkmaya basladı

canım ben 6 haftalıkken almıştım hala da kullanıyorum şu ayarlanabilir olanlardan aldım.çok rahat.benim karnım çok şişkindi ozman birde hep dar pantolanlar kullandığım için mecburen erkenden almıştım.bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…