kızlar çok fena grip oldumm,çok kötüyümm bi yandanda kusuyorum bişey yiyemiyorum.ve daha da kötüsü bu halde işteyim.senağlama ne olurr bi fikir verin ne yapmam lazım kızlar,bebeğime bişey olmasınnn
canım benim eşimde özel şirkette çalışırken çok yardımcı oluyordu bana ama 6 senedir kendi iş yerimiz var temizliğim yemeğim falan olduğunda erken çıkıp yapıyorum o da alıştı tabi bu duruma şimdi rahatsız olunca zor geliyor.söylersem yapar ama söylemezsem hiççççç aklına bile gelmez
kızlar çok fena grip oldumm,çok kötüyümm bi yandanda kusuyorum bişey yiyemiyorum.ve daha da kötüsü bu halde işteyim.senağlama ne olurr bi fikir verin ne yapmam lazım kızlar,bebeğime bişey olmasınnn
gribi dinlenerek atlatmam gerek canım. zaten vitamin alıyoruz. sanırım elevit'e basladın ben günde 1 elevit bir tanede folik asit içiyorum doktora sordum zararı olmaz fazlasını zaten vucut atıyor dedi. bol bol taze sıkılmıs portakal ve nar suyu iç. direncini yeniden kazanırsan daha cabuk atlatırsın. doktora gittin mi?
ayyy cok gecmis olsun yaaa!! isten izin alamazmisin? bence hemen izim al eve gidip istirahat et ya! Allah yardimcin olsun! insallah bebege bi zarar gelmez hamileyken grip olmaya anne nerdeyse yokki. hepi de nur topu gibi saglam cocuk dunyaya getiryolar.. insallah biz de sag salim bebeklerimizi kucaga alicaz.. ben ilk 3 ayda 2 kere grip oldum simdi 3cu kere olmk uzereyim galiba ama moralimizi bozmicaaz
canım ben iki defa oldum.korkma kendine iyi bak sadece.bir an önce iyileşmeye çalış.bolca c vitamini,portakal ve limonlu ıhlamur.
geçmiş olsun canım.geçen hafta ben de oldum grip bol bol ıhlamur içtim hafif atlattım
merhaba arkadaşlar.... kaç gündür giremedim geçen çarşamba babannem vefat etti Ankaraya gittik..16 şubat babamın 3.ölüm yıldönümüydü 17 şubatta babannem olunca çok üzüldüm ilk bana söylediler şok oldum resmen çok kızdı eşim sen hamilesin sana pat diye söylenirmi diye karnımın ağrısından duramadım o gece nasıl yolculuk yaptım bi bilseniz
bebişler gün geçtikçe büyüyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..göbeğim çıktı artık hamile olduğum belli oluyor LCW hamile bölümünde çok güzel pantolonlar var fiyatları da çok uygun badileri görseniz ...kesinlikle bi bakın arkadaşlar...ben artık pantolonlarımı giyemiyorum ...
cinsiyetleri belli olanlar olmuş nasıl sevindim yaa:)))
ben kız istiyorum içimden de öyle geçiyo ama çoğu erkek diyo bana bakalım ne çıkacakboshayallersmile
kızlar ben epilasyon aleti kullanıyorum.
slm melekcim.Cinsiyet tahminimi yapacak dr un.Ne heyecanlı yaw.Bizim 1 ay sonra.BebişimŞeniz
Bu arada kızlar bizim babamız askere gidecek nisanda...Bebişimin doğumuyla aynı zamanda dönecek hayırlısıyla:Saruboceq:
ay canım doğuma yetişiyosa iyi bari.bizim babamıda bi ihtimal hazirandan sonraki devre hangi aya denk geliyosa artık gidebilir.eğer öyle bişey olursa doğumda asker oluyo yaa
Cnm göbeğini epilatörle alıyosan yapma. Ablamın doktoru çok rahatsız olursan ağda yap ama elektrikli bişey dokundurma demişti.
herkes nereye kayboldu
burda herkes ama sesi çıkmyo kimseninalkisalkisalkis
kızlar ben çalışıyorum ara ara bakabiliyorum :)
kızlar hamile pantolonu kullanınız var mı? benim artık taytda sıkmaya basladı
Bu halde çalışman çok kötü olmuş. izin alma imkanın varsa evde dinlenmen en iyisi. Ben normalde bile bulantıdan zor çalışıyorum. Çok geçmiş olsun.
Sehercim çok geçmiş olsun. Eve gitme şansın yok mu? Dinlenmelisin mutlaka.
kızlar hamile pantolonu kullanınız var mı? benim artık taytda sıkmaya basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?