sağlıkla giysin inşllhh
ayy ben hiç güzel şeyler göremedim alıcaktım geçen
küçük şehirde olduğum için fazla çeşit yok ankara ya gidince alıcam bende
benim de 10 gün durmuştu bişeyim yoktu sadece sabahları kötü oluyordum 2 gündür çok fenaydım
ama bugün maşallahım var iyiyim
Almansur demek yani Al - eskiden dogu ulkelerinde padisah ve hanların üstün derecesini göstermek icin kullanılan ön ekmiş. Mansur - yenilmeyen, fetheden anlamında eski Türk topluluğun kullandığı isim. ayrıca Mansur Kazak hanlığını kuran büyük padişahın isimi opuyorumnanaktan
ben ara sıra fenalaşıyordum ama çıkartmıyorum ve genel olarak kendimi tam iyi hissedemiyordum dun şey yaptıktan sonra bayağı iyi oldum ya :lepi:
kızlar bebişimin cicilerinin resmini çektim dünakşam..en kısa zamanda ekleyeceğim inşallahh...yaw minik minik yiyesim geliyor onun bit kadar kıyafetlerini çok şekerrrr
ney yaptıktan sonra anlamadım yabilmiyorumkismile
inşllh bidaha olmaz
seninde yakın zamanda geçer inşllh
2 bardak su içtim üst üste düşün bi yudum zor içerdim
ney yaptıktan sonra anlamadım yabilmiyorumkismile
sizin için anlamı güzelmiş canım...sizde kazaksınız zaten hükümdarın ismini koymak mantıklı tabi...ismiyle büyüsün inşallah...bakalım kızmı erkekmii gelecek miniğin:ecrin_bebek:
ay rüyamda oğlum vardı böyle sarışın kıvır kıvır saçlar minicik burun çorap giydirmeye çalışıyordum.
ya geliba benim oğlum olacak hekres öyle diyo benimde içime oğlan doğuyo ilk günden beri.
birde 5 martta tarama testine gidecem nasıl tedirginim ya şimdiden...
sahi kızlar 2li tarama testinide vajinal ultroson mu yapıyorlar abdominal ultroson mu?
bende fan fini fin fon sanmıştım:roflol:
bende fan fini fin fon sanmıştım:roflol:
ya bende öksürünce bulanıyorum buda yeni adet oldu bide patatesten iğrendim ya görmeye tahammülüm yok kızlar...lilam hemşom hiç bilmiyorum ya peki ikili taramaya gireceğinizi doktormu söylüyo şu gün gel ikili tarama yapacazmı diyolar?
-34 müüüüüakannehirakannehir
ben kesin donarım orda.......allah kolaylık versin valla nereye çıkcan ya otur evde negüzel...ısınıyormusunuz bari o soğuklarda....biz evin içi 23-24 olmadan ısındığımızı hissetmiyoruz evde...sıcağa baya alışkınız valla
ben dün dr gidince zamanın gelmiş dedi yapalım istersen dedi 11-14.hafta arası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?