2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağlıkla giysin inşllhh
ayy ben hiç güzel şeyler göremedim alıcaktım geçen
küçük şehirde olduğum için fazla çeşit yok ankara ya gidince alıcam bende

sağol canım....
ben cıhıcco dan aldım bide ceylandan aldım çok güzel..ceylandan aldığımı takım sarı kedi gibi..çizgili falan şapkası kedili..patik eldiven falan var ..çok komik.....
ende ankaradan alırsın canım....

benim de 10 gün durmuştu bişeyim yoktu sadece sabahları kötü oluyordum 2 gündür çok fenaydım

ama bugün maşallahım var iyiyim

ben ara sıra fenalaşıyordum ama çıkartmıyorum ve genel olarak kendimi tam iyi hissedemiyordum dun şey yaptıktan sonra bayağı iyi oldum ya :lepi:

sizin için anlamı güzelmiş canım...sizde kazaksınız zaten hükümdarın ismini koymak mantıklı tabi...ismiyle büyüsün inşallah...bakalım kızmı erkekmii gelecek miniğin:ecrin_bebek:

kızlar bebişimin cicilerinin resmini çektim dünakşam..en kısa zamanda ekleyeceğim inşallahh...yaw minik minik yiyesim geliyor onun bit kadar kıyafetlerini çok şekerrrr

ayy koy bakalım sonra ben de heveslenir bişeyler alırım.. burda havalar çok soğuk ya mesela bu sabah -34 dereceydi. :1shok: bu soğukta bir yere gidesim gelmiyo evden işe işten hemen eve kaçyom.. bahar gelsin bi... hihoyyyt

ay rüyamda oğlum vardı böyle sarışın kıvır kıvır saçlar minicik burun çorap giydirmeye çalışıyordum.
ya geliba benim oğlum olacak hekres öyle diyo benimde içime oğlan doğuyo ilk günden beri.
birde 5 martta tarama testine gidecem nasıl tedirginim ya şimdiden...
sahi kızlar 2li tarama testinide vajinal ultroson mu yapıyorlar abdominal ultroson mu?

-34 müüüüüakannehirakannehir
ben kesin donarım orda.......allah kolaylık versin valla nereye çıkcan ya otur evde negüzel...ısınıyormusunuz bari o soğuklarda....biz evin içi 23-24 olmadan ısındığımızı hissetmiyoruz evde...sıcağa baya alışkınız valla

sizin için anlamı güzelmiş canım...sizde kazaksınız zaten hükümdarın ismini koymak mantıklı tabi...ismiyle büyüsün inşallah...bakalım kızmı erkekmii gelecek miniğin:ecrin_bebek:

babası bu isimleri çok beğeniyo.. ben aslında kız için Hanşayım istiyordum efendimiz çok kaba buldu kafamçokkarıştı

bana da rüyamda oğlun olucak dedi birisi
2li test karnından bakıyorlar bide kan veriyorsun

ya bende öksürünce bulanıyorum buda yeni adet oldu bide patatesten iğrendim ya görmeye tahammülüm yok kızlar...lilam hemşom hiç bilmiyorum ya peki ikili taramaya gireceğinizi doktormu söylüyo şu gün gel ikili tarama yapacazmı diyolar?

ben dün dr gidince zamanın gelmiş dedi yapalım istersen dedi 11-14.hafta arası oluyor

evet!! geçenlerde gece -40ları geçmişti gündüzleri -37 idi :bbo: ama ev ve binalarda sıcak yani merkezi ısıtma sistemi olduğu için evleri ısıtmada sorun yok devlet kömürü yakıyolarrr kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…