canım, eğer toksa parmağını emmez. hani emziriyorum 5 dk sonra uyanıp ağlıyor demiş ya. aç olduğu için uyanıyorsa yeniden emmek ister. benimkine öyle oluyor.
Kızlar bebişin acıktığını nasıl anlıyosunuz siz?
benim bebeğim (ilk günden beri)
2 elini birden..ağzına sokmaya çalışıyo..
yada
kafasını yana yatırıyo..yatırdığı tarafdaki gözünmü kapatıp ağzını yamultuyo..
okadar tatlı oluyoki izlemek için meme vermicem nerdeyse :roflol:
anlatması zor videoya alimde görün
doktorun kim, merak ettim.
bende şarda sezeryan oldum çok memnun kaldım. sadece anne sütü anne sütü diye direttikleri için benim çocuğumun aç kaldığını farkedemediler.sarılık oldu. dikkatli ol.
araştırma hastanesinin çocuk polikliniğindeki doktorlar ve hemşireler benle çok ilgilenmişti .ben devamlı ağlak halde olduğum için moral vermeye çalışıyolardı :)
Doktorum bülentttttttt beyyyyy cnm drum benim:)))))) spinalmi genelmi oldun sezeryanı ??:1rolleyes: :) evet illa anne sütü diretiyorlar baktım az geliyor hemen 2. gün azıcık mama ile ve emzirme ile takviye yapıcm inşallahhh...Rabbim sanada banada kolaylık versinnn:Saruboceq:
saadet! canim sana bisi sormak istiyorum.benim de bebegimin gaz sancisi oldukca cok.cok uzuluyorum.kahroluyorum.ama elimden bisi gelmiyo.ne doktor veriyo sunu kullan diye.yasakmis.ne de eczanedlerden bulabiliyorum.yasak yasak...hic bir yerde bulamadim.bitkisel ilac satan yerlere baktim yok.sen bahsettigin o ilaci .bildigim NURSE HARVEY'S GRIPE WATER var.ama onu da bulamadim.sen bahsettigin o ilaci nerden aldin.
ünlüler ve sosyetede dil eğitimi şöyle oluyormuş...yıllar önce okumuştum
anne(yada varsa bakıcı) ingilizce ..baba türkçe konuşuyormuş...
çocuk başka dilde konuşamıyormuş anneyle ingilizce dışında..yada babayla türkçe dışında..(örn: hülya avşar)
sende öyle yapabilirsin
sen kızınla türkçe konuşursun..baba ingilizce
Ben yapmak istiyordum....babadan ingilizce/almanca(teyzesinden fransızca) öğrensin diye
ama babası uğraşacağını sanmam...(oturup ders olarak anlatır... ama sadece ingilizce konuş oğlumla desem yapmaz heralde )
0-8 aylık CD ler varmıdır ki saadet? oğlum hayata 1-0 önde başlasın kaydirigubbakcemile5
bende facebookta eylül annelerine üye olmak istiyorum. kim ilgileniyo. teklif göndereli 3 ay oldu
kızlar benımde oglusumda gaz sorunu var ama cok sukur baya azaldı arada yıne sancıları artıyor ama uzun surmuyor oncelıkle bebıse biogai dıye bır damla var onu kullanıyorum bagırsakları acayıp calıstırıyor bıraz pahalı ama degıyor bırde laktazim damla verdı dr bu da sutun kolay parcalanmasını sındırılmesını saglıyormus ıkısınınde hıcbır yan etkısı ve zararı yok arastırdım zaten dr verdı bu ılacları ayrıca banada yovıta kuru kayısı yememı onerdı gunde 1 tane yıyorum sute gecsın dıye ve 2 kasede kayısı kompostosu ıcıyorum ve bebegın ayaklarını sıcak tutuyorum 2 kat corap gıydırıom ancak bu sekılde bas edebıldım gazla bır deneyın derım işe yarıyor :teytey:
cnm bende o sorunu yasiyorum yani nurse harveys tum arkadaslar super diyo ama ben irlandada buamiyorum satisi yasakmis gripe water diye bir ilac verdiler iceriginde alkol boya yok iyi geliyo fena degil bunu alabildim doktorun bana verdigi bakalim eger burdan alamiyorum gonderimde sorun olamzsa nurse harveys asiparis vericem kuzum ayni burdada er sey yasak bu ilacta 1 ayligi gecince kullanilabiliyor gunde iki kasik rezene kokuyo raki gibi istersen bakiyim aynisindan gonderiyim sana burdan bebek rahatsiz olmasin yazik cnm ..
bende bülent beyin hastasıyım. her ne kadar doğum sonrası 5 hafta iznimi yesede memnun kaldım. galiba bu aralar sorunları var. spinal oldum
ayysecım bak sımdı merak ettım ne ki sorunları doğum yapacağım zaman diyodum oructan boyle herhalde belkıde o zamandan vardı bıseyle
:) valla 2 yıldır gittiğim doktorum benim ilk zamanki gibi değişiklik sezemedim ben :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?