- 10 Temmuz 2009
- 609
- 0
- 96
slmm kızlar negüzel toplaşmış herkes buarada göbeğinin çıktığını farkeden varmı bide çatlak için bebekyağı bademyağı vs. şeyler kullanmaya başladınızmı :CüvCüv:
slm cnm göbişim çıktı birazcıkk ama belli değil henüz :)) her banyodan sonra bebe yağını kesinlikle kullanıyorum yüzümde sivilceler ve pullanmalar olmaya başladı kayısı yağı kullanıyordum ama bıraktım yüzüme de çok hafif bebe yağı sürüyorum :CüvCüv::1hug::1hug:

neredeyse döveceklerdi beni hiii :) korktuumm  şey düşünüyorlardı benim satım bu ama dr un verdiği tarih bu ben neden geriden geliyorum diyordu biri .. bir diğeri de yorum yazmış arkadaşım bana süt içmelisin dedi içmeye çalışıyorum diye ben de demek istedim ki sen fazla süt içiyorsun diye onun gelişimi hızlanmaz az yiyorsun diye de durmaz ama keşke paylaşmasaydımm daha da kimseyle düşüncelerimi paylaşmayı düşünmüyorum.. bizim topikimiz dışında anaamm :S:S
 neredeyse döveceklerdi beni hiii :) korktuumm  şey düşünüyorlardı benim satım bu ama dr un verdiği tarih bu ben neden geriden geliyorum diyordu biri .. bir diğeri de yorum yazmış arkadaşım bana süt içmelisin dedi içmeye çalışıyorum diye ben de demek istedim ki sen fazla süt içiyorsun diye onun gelişimi hızlanmaz az yiyorsun diye de durmaz ama keşke paylaşmasaydımm daha da kimseyle düşüncelerimi paylaşmayı düşünmüyorum.. bizim topikimiz dışında anaamm :S:S lmaz: biz birbirimize yetiyoruz başkalrına gerek yok zaten ... hayret bişi
lmaz: biz birbirimize yetiyoruz başkalrına gerek yok zaten ... hayret bişi 

((
((