2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tchıbo mağzasında bebek indirimimi varmış dünden beri bazı arkadaşlar yazıyor nasıl ucuzmu neler var acaba???
on göre belki bende giderim....

mopsy tchibo nun online internet mağazası var.. ben baktım o kataloga.. internetten görebilirsin ürünleri

merhaba ben yeni buldum bu eylül anneleri konusunu ben de 11hf+4 hamileyim. Kabızlık problemim var bu yüzden karnım çok şiş..hamilelikten mi kabızlıktan mı anlayamıyorum. Aynı sorunu olan var mı varsa ne yapıyorsunuz?

dr baya poposuna felan baktı usg de çevirdi bişeyler yaptı kıza benziyor dedi

Ayyy hiç keyfim yok benim yaaa, ev işi yapmam gerekiyor ama yoruldum bugün, nöbetçiydim. Yarın kayınvalidem gelicek. Haftasonu da kayınbabam gelicek. Uzun süre nete girmem, sizi özlerim valla. Kalkıp evi bi güzel temizlemeliyim. Ütü var, Severim kayınvalidemi, elini işten çekmez hiç. Benim yapamadığım yemekleri yaptırmayı düşünüyorum. Ne fenayım di miaklinialirimsmile

hoşgeldin.. hayırlı olsun bebiş.. inş sağlıkla sıhhatle sonuna kadar gideriz hepimiz...
kabızlık hamilelikte oluyor.. doktorun bana dediği mürdüm eriği ve hurma (aktarlarda satılan hacı hurması) ikisini kaynat bir kaç dakika... sonra süzüp blender dan geçir.. lapa olacak.. ondan 1er kaşık yer hergün... acaip etkili dedi.. burda 2 arkadaş yaptı sonuç süper diyorlar benim kabızlık sorunum yok hiç yapmadım...

çok geçmiş olsun arkadaşım..bizide bilgilendirdiğin için sağoll..
inş.bidaha olmaz

bende aynı şekilde sürekli kabızdım bol su içiyorum geçenlerde kuru çiçek bamyadan pişirdim o çok ii geldi dene istersen.birde aç karnına kuru kayısı yemeninde faydası oluyor .

bende kabızlık için kayısı yiyorum akşam yatmadan bide sabah kalkınca yiyorum baya yumuşatıyor..üzerine sıcak su iç gerekirse tam oluyorkaydirigubbakcemile3

yerimseniben
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine

mopsy tchibo nun online internet mağazası var.. ben baktım o kataloga.. internetten görebilirsin ürünleri

ordan baktım çok değişik bişi yok.dedim şöyle değişik tulumlar bişiler varmıdır ama klasik çorap çıtçıtlı falan...
mağzada belki daha çok çeşit vardır...
ben chıcco nun bebiş kıyafetlerini beğeniyorum çok şekerler..o çıtçıtlıları falan ordan almayı düşünüyorum ama yine buralarada bakarım tabi..maksat gezmek olsun bikaç bişey çırtlatırım karttankaydirigubbakcemile3

çok teşekkürler önerileriniz için ben kuru kayısıdan çok tiksindiğim için yiyemiyorum ama şu mürdüm eriği ile hurmayı mutlaka deniycem...

kızlar masal ismi nasıl sizce eşim kız olursa masal erkek olursa kuzey olsun diyor

çok teşekkürler önerileriniz için ben kuru kayısıdan çok tiksindiğim için yiyemiyorum ama şu mürdüm eriği ile hurmayı mutlaka deniycem...

canım çoğu kişide oluyo kabızlık bendede oldu halada var ama önceki kadr değil ilk 2 ay çok oldu 1 aydr kaysı murdün erği zeytn yağlı yemekler yiym makarna pialv patates muz hep uakdurym yemenede dikkat et canm

Bozo cuğum gözünaydın canım darısı bizim başımıza :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…