tchıbo mağzasında bebek indirimimi varmış dünden beri bazı arkadaşlar yazıyor nasıl ucuzmu neler var acaba???
on göre belki bende giderim....
bozocum yaa benimde 12+1 çıktı dr göremiyorum dediii :çok üzgünüm::çok üzgünüm: haftaya görürüz inşallahhh çok mrak ediyorum ben diyorum erkek eşim diyo kız bakalım hangisi doğru çıkacak hihoyyythihoyyyt
merhaba ben yeni buldum bu eylül anneleri konusunu ben de 11hf+4 hamileyim. Kabızlık problemim var bu yüzden karnım çok şiş..hamilelikten mi kabızlıktan mı anlayamıyorum. Aynı sorunu olan var mı varsa ne yapıyorsunuz?
arkadaşlar aranızda 13 haftalık haller yada 12 haftalıklar bebeğin harekelerini hissediyomusnuz sanki ben hissediyorm pıt pıt atıy çok az banmı öle geliyo
ben geldiimm....
sabah bahsettim bir bayılma durumum oldu...doktorumla onuştum normal diyor...
-http://www.jinekolojivegebelik.com/2008/03/gebelikte-ba-dnmesi-ve-bayilma.html
bilginiz olsun sizinde...başınıza gelirse eğer.. inşallah gelmez de....
tansiyon ve kan şekeri düşük değil hemen ölçüldü normal çıktı... linkte yazdığı gibi rahim ve damarlar büyüyünce anlık kan gitmeme durumu oluyomuş beyine.. o durumda fenalık geçiriliyomuş..
merhaba ben yeni buldum bu eylül anneleri konusunu ben de 11hf+4 hamileyim. Kabızlık problemim var bu yüzden karnım çok şiş..hamilelikten mi kabızlıktan mı anlayamıyorum. Aynı sorunu olan var mı varsa ne yapıyorsunuz?
ben geldiimm....
sabah bahsettim bir bayılma durumum oldu...doktorumla onuştum normal diyor...
-http://www.jinekolojivegebelik.com/2008/03/gebelikte-ba-dnmesi-ve-bayilma.html
bilginiz olsun sizinde...başınıza gelirse eğer.. inşallah gelmez de....
tansiyon ve kan şekeri düşük değil hemen ölçüldü normal çıktı... linkte yazdığı gibi rahim ve damarlar büyüyünce anlık kan gitmeme durumu oluyomuş beyine.. o durumda fenalık geçiriliyomuş..
mopsy tchibo nun online internet mağazası var.. ben baktım o kataloga.. internetten görebilirsin ürünleri
çok teşekkürler önerileriniz için ben kuru kayısıdan çok tiksindiğim için yiyemiyorum ama şu mürdüm eriği ile hurmayı mutlaka deniycem...
kızlar masal ismi nasıl sizce eşim kız olursa masal erkek olursa kuzey olsun diyor
biz geldikkk
2li testimizin sonuçlarını aldık çok şükür herşey normal dr sonuçlar çok güzel dedi
bebeğin kıza benziyor dedi dr
eli ayağı çok düzgün dedi
herşey çok güzel dedi dr
acayip içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?