kızlar masal ismi nasıl sizce eşim kız olursa masal erkek olursa kuzey olsun diyor
kuzey harika canım.daha yeni arkadaşım doğurdu ismi kuzey..bende bittim..ya bütün güzel isimler benim çevremde var sinir oluyorum yaa.ben ne isim koycam bulamıyorum sonra isim....
masalı sorarsan en sevmediğim isimlerden biris canım çok kaba...
yarın birgün masal hanım diyecekler mesela hiç hoşgelmiyor bana...ben necizane açık ve seçik düşüncemi söylediminş.kırılmadın canım.
kızlar ela ismi hakkındaki düşüncelerinizi yazmaya devam edebilirsiniz..defnemi ela mı???
bence defne cnm yani defne daha hoşşş gelioo:):)kızlar ela ismi hakkındaki düşüncelerinizi yazmaya devam edebilirsiniz..defnemi ela mı???
ben ÖZÜM koymak istiyorum babası SİMLA hiç erkek ismi düşünmedik bu arada:)
ben bebişi çok merak ediyorum kızlar hangimize benziycek acaba?
kızlar ela ismi hakkındaki düşüncelerinizi yazmaya devam edebilirsiniz..defnemi ela mı???
:)))))) defne ismini bizde düşünüyoruz. ela ismide çok güzel ama göz rengi ela olursa bence anlamlı olur diye düşünüyorum bu benim fikrim canım yerimseniben
simla cennette bi ırmak adıymış ayrıca kızlar
kuzey harika canım.daha yeni arkadaşım doğurdu ismi kuzey..bende bittim..ya bütün güzel isimler benim çevremde var sinir oluyorum yaa.ben ne isim koycam bulamıyorum sonra isim....
masalı sorarsan en sevmediğim isimlerden biris canım çok kaba...
yarın birgün masal hanım diyecekler mesela hiç hoşgelmiyor bana...ben necizane açık ve seçik düşüncemi söylediminş.kırılmadın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?