2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar masal ismi nasıl sizce eşim kız olursa masal erkek olursa kuzey olsun diyor

kuzey harika canım.daha yeni arkadaşım doğurdu ismi kuzey..bende bittim..ya bütün güzel isimler benim çevremde var sinir oluyorum yaa.ben ne isim koycam bulamıyorum sonra isim....
masalı sorarsan en sevmediğim isimlerden biris canım çok kaba...
yarın birgün masal hanım diyecekler mesela hiç hoşgelmiyor bana...ben necizane açık ve seçik düşüncemi söylediminş.kırılmadın canım.

öyle valla düşündükçe aklım iyice karışıyor kaydirigubbakcemile3

kızlar ela ismi hakkındaki düşüncelerinizi yazmaya devam edebilirsiniz..defnemi ela mı???

kuzey ismini bende beğeniyorum. mopsy ciğim dediğin gibi bütün güzel isimler çevremde var isim bulamıyorum yaaa (((((

kızlar ela ismi hakkındaki düşüncelerinizi yazmaya devam edebilirsiniz..defnemi ela mı???

:)))))) defne ismini bizde düşünüyoruz. ela ismide çok güzel ama göz rengi ela olursa bence anlamlı olur diye düşünüyorum bu benim fikrim canım yerimseniben

ben bebişi çok merak ediyorum kızlar hangimize benziycek acaba?

ay hiç bunu düşünmemiştim vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bana benzesin ya ben bana benzemesini istiyorum))))
birtek gözleri eşime benzesin yeşil yeşil..bide baktımı gözlerinin içi gülüyor o yönden gözlerinin eşime çekmesini isterim:)

teşekkürler kızlar çok sağolun..çok kararsızım kız ismi konusunda...

BENCE defne ..neden dersen daha hoş gelıyor bana...
erkek te de Bartu ismi nasıl?
banada uyuyor :))

bu ara çok moda herkes koyuyor benim ilkokulda sınıf ark adıydı 20 sene önce :))
o zaman nasıl isim bu derdık :)))

batru güzel canım tam erkek ismi yani havası var böyylee...beğendim......türkçe isimse ben çok beğendim..bende köken takıntısı varda biraz..
defne oyu daha çok aldı kızlar sağolun.....

:)))))) defne ismini bizde düşünüyoruz. ela ismide çok güzel ama göz rengi ela olursa bence anlamlı olur diye düşünüyorum bu benim fikrim canım yerimseniben

sende defne koy canım bak çok beğeniliyor demek...
bende defne ela koyayımkaydirigubbakcemile3

ay goggledan simla ismine girdim hintçe diyor bunun kökene valla canım....
anlamıda şu.....Simla, karlarla kapli anlamina gelir. Hindistan’daki şehrin adinin simla olmasi da burdan gelmektedir. Zira hindistanin kuzeyınde himalayalardaki bu şehir cok serin, kış aylarında karlarla kaplıdır.

çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz içinn opuyorumnanaktan
çok yoğunum hemen yazamıyorum =(

yok canım kırılmadım
kuzey ismini ben de seviyorum
ama masal isminde kararsızım benim de içime pek sinmiyor bakalım düşüncek çok zaman var daha

ben ikisini de çok beğeniyorum
ben de eşime defne dedim beğenmedi ne desem beğenmiyor sinir ediyor beni ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…