canımmm yüreğim ağzımda okudum inana..
sonunda bi ohhh demişim ....
çok şükür korktuğumuz değilmiş.
bende bulatımdan dolayı su içememiştim şimdi yeni yeni içmeye başladım.evet benim idrarımda kan gibi değil ama oldukça koyuydu o zamanlar ama ben umursamadım içtiğim vitaminlerden olduğunu sanıyordum.
şimdi su içmeye başlayınca gerçekten rengi değişti.
çok geçmiş olsun canım...
Günaydın kızlar
Bulantılardan fırsat buldukça sizi takip etmeye çalışıyorum
Bir şey paylaşmak istedim sizlerle
Dün adet sanıcısı gibi ağrılarım oldu benim ben de annemde kalayım dedim
Malum burda iyi bakılıyorum :)
Gece 11 'de tuvalete gittim
bir baktım idrarım kırmızı gibi hemen kızkardeşimi, çağırdım doğru mu görüyorum diye
O da beni tastikledi. yalnız ne çamaşırımda ne de tuvalet kağıdında leke yok
Hemen eşimi aradım. Benim eşim doktor bir şeyler sordu sonra endişelenme dedi ve bir arkadaşını aradı.
Hamilelikte böbreklerin fonksiyonu yavaşlıyormuş ve kum döküyor olabilirmişim. Bol bol su iç dedi.
gerçekten su içtikçe idrarın rengi açıldı. Ben bulantıdan dolayı hiç su içemiyorum. Ne zaman içsem çıkartıyorum çünkü
Büyük korku yaşadım kızlar. Daha önce bebeğimi kaybetsem bile metanetli davranırım , takdir-i ilahi der geçerim diyordum ama yok öyle değilmiş. Annelik bebk rahme düşer düşmez başlıyormuş
Kızlar ne olur bol su içmeyi unutmayın
cnm geçmiş olsun.ben böbrek hastasııyım devamlı kum yapıyo böbreklerim o dediğin sıkıntıyı her zaman yaşıyorum.büyük ihtimalle uzun bi süre su içmemişsinidir.çünkü idrarrın rengi yeterli su içmediğine kırmızya dönşüyor bende.günde en az 3kilo su içen biriym eğer içmezsem hemen renk değişiyo ve yaparkede yanma oluyo.şuan içemiyorum fazla ve devamlı o sıkınıtyı yaşıyorum mecbur bulana bulana içmeye çalşıyorum bende.
areka ya bayılırım:lepi:
meyvelileride süperrrrrrrrrrrrrr
kızlar ben kan sonuçlarımı almaya gidiyorum...
nıolur bana dua edin..
Allah hayırlı haberlerle gelmemi nasip etsin inşallah...
afedersiniz mesajım 2 kere gitmiş.
bu gün yorum yazmaktya zorlanıyorum
sanırım sorun var nette...
hayır canım ya, belli olmaz daha deyip çıkıyorlar. sanki ben kesin söle diyorum %51 dese bile razıyım yahu.
Oooooo herkes burda, ben geldim, yemek yedim, evi süpürdüm oturuyorum, çamaşır atıcam az sonra veee en son toz alıcam. Misafirlerim gittiler, döndüm kürkçü dükkanına
kızlar ben kan sonuçlarımı almaya gidiyorum...
nıolur bana dua edin..
Allah hayırlı haberlerle gelmemi nasip etsin inşallah...
kızlar bende sürekli burdayım sizi gizli gizli izliyordum:) ama bende kaydolayım dedim yaşım 35 en son sat 21 aralık tahmini doğum 27 eylül ama daha önceki sezaryanlarımdan dolayı 15 eylül gibi doğumu düşünüyor doktorum eklerseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?