2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim lilacığım
önceden bulantılarım geçince içerim bol bol su diyordum
şimdiyse az yiyip önceliği suya veriyorum :)
Allah hepimizin bebeklerini korusun
Eylülde doğum anılarımızı anlatmayı nasip etsin
aminnn :)

areka ya bayılırım:lepi:
meyvelileride süperrrrrrrrrrrrrr

benim şu bulantılarım bi geçse ben razıyım artık o ağız tadına hem bulantı hem o tad daha kötü yapıyo insanı.Allah hepimizin yardımcısı olsun

cnm geçmiş olsun.ben böbrek hastasııyım devamlı kum yapıyo böbreklerim o dediğin sıkıntıyı her zaman yaşıyorum.büyük ihtimalle uzun bi süre su içmemişsinidir.çünkü idrarrın rengi yeterli su içmediğine kırmızya dönşüyor bende.günde en az 3kilo su içen biriym eğer içmezsem hemen renk değişiyo ve yaparkede yanma oluyo.şuan içemiyorum fazla ve devamlı o sıkınıtyı yaşıyorum mecbur bulana bulana içmeye çalşıyorum bende.

sanalcığım çok teşekkür ederim
gerçekten içemedim su
bir de bir gün öncesinde 4 defa kustum iyice su kaybetmişimdir
şu bulantılar bir geçsin yürüyüşe de başlayacağım
sağlıklı da besleneceğim bol bol su zaten içmeye başladım :)

amin canım amiiin doğum hikayelerimizi yazmayı nasip etsin rabbim :Saruboceq:

areka ya bayılırım:lepi:
meyvelileride süperrrrrrrrrrrrrr

:teytey::teytey:evet tatlım sigara içerken en büyük yardımcımdı kendisi..
hemen atardım ağzıma cep telefonumu nasıl yanımdan ayırmıyorsam arekada öyleydi benim içinolumunekankayizsmile
kim derdi hamişliğimdede vazgeçilmezim olacak diye sositososito

kızlar ben kan sonuçlarımı almaya gidiyorum...
nıolur bana dua edin..
Allah hayırlı haberlerle gelmemi nasip etsin inşallah...

afedersiniz mesajım 2 kere gitmiş.
bu gün yorum yazmaktya zorlanıyorum
sanırım sorun var nette...

Son düzenleme:
lila
ben sana hani kk'nın dğiştiği gün özel mesaj atmıştım bilgilerimi
ama sanırım site değişirken arada kaynadı
beni de ekler misin listeye

sat : 11 aralık yaş 27 kilo 66 tahmini doğum tarihi 22 eylül bu hafta 2li test yaptıracağım

canım o gün ben girmemiştim akşam üstümü ne geldiğimde sürekli ohh eskiye dönmüş site düzelmiş yorumları görünce dedim noldu ki.
kızlar dediler sorun vardı yazdığımız tüm yorumlar gitmiş demekki o arada senin bu mesajda gitti.
görmedim yani ondan ekleyememişimdir çünkü ben anında sıcağı sıcağına güncelleme yapıyorum canım.
senide hemen ekliyorum listeye :)

tamamdır canım ekledim...
amin suraycım pınarcım amiin...
hadi kaçtım ben kızlar..
gelince yazarım artık...

hayır canım ya, belli olmaz daha deyip çıkıyorlar. sanki ben kesin söle diyorum %51 dese bile razıyım yahu.

1 hafta sonra doktora gidicem.bana bidahaki geldiğinde cinisiyetini sölerim demişiti inş öğrenirim bende.çok meraktayım

Oooooo herkes burda, ben geldim, yemek yedim, evi süpürdüm oturuyorum, çamaşır atıcam az sonra veee en son toz alıcam. Misafirlerim gittiler, döndüm kürkçü dükkanına

HOŞGELDİN TATLIM...
ne güsel dönmen

kızlar ben kan sonuçlarımı almaya gidiyorum...
nıolur bana dua edin..
Allah hayırlı haberlerle gelmemi nasip etsin inşallah...

canım benim seninle aynı gün yaptırmıştık ikilileri seninki erken çıkıo ne güsel benim cuma belli olacak hayırlısıyla gel inş...

kızlar bende sürekli burdayım sizi gizli gizli izliyordum:) ama bende kaydolayım dedim yaşım 35 en son sat 21 aralık tahmini doğum 27 eylül ama daha önceki sezaryanlarımdan dolayı 15 eylül gibi doğumu düşünüyor doktorum eklerseniz sevinirim

Hoşgeldin hayırlısı olsun:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

kızlar bende yaşım büyük olduğu için korkuyorum ama aminiyosentezide hem yaptırmak istiyorum hem istemiyorum sorun olsa zaten aldırmayacam ama önceden bilmekte iyi olur gibi ama karasızım ve çok korkuyorum.bide sanki ben korktukça down sendromlu çoçuklarla karşılaşıyorum eskiden hiç görmezdim benim gibi yaşı ileri olanlar kimler acaba onlar ne hissediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…