Günaydın kızlar,
Geldim Yarenciğim gittim dr a Allahıma çok şükür sonuçlarım gayet iyiymiş canım sadece yaşımdan dolayı tahlilde uyarı vardı dokturum aminiyosentez yaptırıp yaptırmamayı bana bıraktı bende 3 lü ve 4 lü test testten sonra yapılsın eğer gerek olursa yaptırmayı düşünüyoryum dedim o da tamam ozaman 3 lü ye gerek yok 17 hafta da direkt 4 lü yaptırısın dedi duruma göre hareket edicez yani.
Ama içim öyle rahatladı anlatamam kızlar ayyy ne zor şeyler var ya Allahım kimseye göstermesin sağlıcakla bebişlerimiz kucağımıza alalım.
Şekerpembe ciğim başın sağolsun canım. Allahım geride kalanlara sabır, sağlık versin.
inşallah canım...
allah koruzun mestitosh..inşallah güvenlidir eviniz çok yüksekmi...
ay allah korusun bursada olsa biz 8.kattayız çok korkuyorum oyüzden..en üst katta inemeyiz atlayamayız..ALLAHIM sen koru yarabbim...
Bütün kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.
Bu arada canım mestitosh sana da geçmiş olsun.İnşallah kayıpsız geçer...
Mrb kızlar deprem haberlerine çok üzüldüm ölenleri allah rahmet eylesin yaralananlarada en kısa zamanda şifa versin bir de enkaz altında olanlarada acil kurtarılsın inş... :Saruboceq: dünyada ve Türkiye de daha artçı yada büyük deprem olmaz inş
oylata gittik biz canım..inegöl oylat kaplıcaları...çok temiz otelin banyoları heleki sabah saatleri sular komple boşaltılıp fırçalanıyor falan bende sabah girdim bişi olmasın diye...ay ama çok dinlendik tavsiye ederim gerçekten bol temiz hava dağın dibinde zaten ..bursa yalova yolundan 1 saat sürüyor canım çok uzak değil yani..istanbuldanda bursa bişi değil zaten gelebilirsiniz istersen..tavsiye ederim kaldığımız yer çağlayan diye bi oteldi.
:)
oylat aklımdaydı hep ınanırmısın tevafuk oldu
esım bursalı sık gıdıyoruz zaten
bak ıyıce canımı cektırdın :) bende bu aralar koy havasına suyuna yasamına aserıyorum
bı hafta sonu kacalım bızde ıns:)
günaydın kızlar,
bende cumartesi ikili test için gittim, doktorum erken çıkmış sinir oldum. orda yaptıramadım başka hastaneye gittim tekrar orda yaptılar ense kalınlığı 1.8 mm imiş ama kan tahlili sonuçları cuma alıcam bide başka bi ultrasona sokcaklarmış o gün.
10 taneden fazla doktor görmüşlüğüm var şimdiye kadar. sinir oldum.
Senin adına çok sevindim. İnşallah 4lü testinde iyi çıkar ve amniyoya gerek kalmaz. Ben de sırf yaş riskinden dolayı yaptırmak istemiyorum. Hayırlısı canım.
selam kızlar nasılsınız?
aysm doktora gitmişsin ya cumartesi cinsiyet tahmininde bulunmadılarmı
Günaydın kızlar
Bulantılardan fırsat buldukça sizi takip etmeye çalışıyorum
Bir şey paylaşmak istedim sizlerle
Dün adet sanıcısı gibi ağrılarım oldu benim ben de annemde kalayım dedim
Malum burda iyi bakılıyorum :)
Gece 11 'de tuvalete gittim
bir baktım idrarım kırmızı gibi hemen kızkardeşimi, çağırdım doğru mu görüyorum diye
O da beni tastikledi. yalnız ne çamaşırımda ne de tuvalet kağıdında leke yok
Hemen eşimi aradım. Benim eşim doktor bir şeyler sordu sonra endişelenme dedi ve bir arkadaşını aradı.
Hamilelikte böbreklerin fonksiyonu yavaşlıyormuş ve kum döküyor olabilirmişim. Bol bol su iç dedi.
gerçekten su içtikçe idrarın rengi açıldı. Ben bulantıdan dolayı hiç su içemiyorum. Ne zaman içsem çıkartıyorum çünkü
Büyük korku yaşadım kızlar. Daha önce bebeğimi kaybetsem bile metanetli davranırım , takdir-i ilahi der geçerim diyordum ama yok öyle değilmiş. Annelik bebk rahme düşer düşmez başlıyormuş
Kızlar ne olur bol su içmeyi unutmayın
kızlar yaa bgn den itibaren dr umun verdiği elevit ve demir ilacı olan vegaferonu içmeye başladım
hapı 12 de içtim ama şimdi wc den geliorum çıkarttım ne var ne yok(
tekrar içmelimiyim hapı offf bu ara arttı benim bulantılar ya tam geçiyo derken(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?