2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Senin adına çok sevindim. İnşallah 4lü testinde iyi çıkar ve amniyoya gerek kalmaz. Ben de sırf yaş riskinden dolayı yaptırmak istemiyorum. Hayırlısı canım.

allah koruzun mestitosh..inşallah güvenlidir eviniz çok yüksekmi...
ay allah korusun bursada olsa biz 8.kattayız çok korkuyorum oyüzden..en üst katta inemeyiz atlayamayız..ALLAHIM sen koru yarabbim...

Bütün kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.
Bu arada canım mestitosh sana da geçmiş olsun.İnşallah kayıpsız geçer...

inşallah kızlar Allah hepimizi korusun. apartman 5 katlı biz ikinci katta oturuyoruz. şu anda okuldayım. odam son katta yani 3. katta. ne diyelim Allah korusun tüm insanları. en çok da elazığda enkaz altında kalanlara üzülüyorum. bu soğukta... inşallah bir an önce kurtarılırlar...

günaydınnnn
kızlar bende cok etkilendim deprep haberinden. Allah rahmet eylesin.

aysm doktora gitmişsin ya cumartesi cinsiyet tahmininde bulunmadılarmı

kızlar ben yemeğe gidiyorum. daha sonra görüşürüz. kendinize iyi bakın..

merhaba kızlar daha önce yazmıştım eylül annesiym diye.uzun zaman oldu giremiyorum kolay kolay.malum oğlumu sütten kesiyorum çok zor gerçekten hamılelik sıkıntıları ayrı birde bunun verdiği ateş sıkıntı stres hastalıklı gibi geziniyorum.neysekı annem memleketten geldide biraz idare ettim.1 ay sonrada taşınma işlerim var.şimdiden gözümde buyuyor.atlayarak okudum sanırım cinsiyet tahmininde bulunanlar olmuş.zamanın bu kadar hızlı gittiğine inanamıyorum.kendinize çok iyi bakın elimden geldiğince girmeye çalışacağım

Günaydın kızlar
Bulantılardan fırsat buldukça sizi takip etmeye çalışıyorum
Bir şey paylaşmak istedim sizlerle
Dün adet sanıcısı gibi ağrılarım oldu benim ben de annemde kalayım dedim
Malum burda iyi bakılıyorum :)
Gece 11 'de tuvalete gittim
bir baktım idrarım kırmızı gibi hemen kızkardeşimi, çağırdım doğru mu görüyorum diye
O da beni tastikledi. yalnız ne çamaşırımda ne de tuvalet kağıdında leke yok
Hemen eşimi aradım. Benim eşim doktor bir şeyler sordu sonra endişelenme dedi ve bir arkadaşını aradı.

Hamilelikte böbreklerin fonksiyonu yavaşlıyormuş ve kum döküyor olabilirmişim. Bol bol su iç dedi.
gerçekten su içtikçe idrarın rengi açıldı. Ben bulantıdan dolayı hiç su içemiyorum. Ne zaman içsem çıkartıyorum çünkü

Büyük korku yaşadım kızlar. Daha önce bebeğimi kaybetsem bile metanetli davranırım , takdir-i ilahi der geçerim diyordum ama yok öyle değilmiş. Annelik bebk rahme düşer düşmez başlıyormuş

Kızlar ne olur bol su içmeyi unutmayın

geçmiş olsun evet su çok önemli ama o bulantılar olunca 1 yudum bile içemiyorsun
ben normalde günde 3 litre su içerdim
ben çok çektim içtiğim suyu bile çıkarttım 12.haftaya geldiğimde bitti çıkartmalarım
inşllh seninde geçer

hepinize günaydın güzel anneler
hepinizin dnya kadınlar gününüz kutlu olsun
eşlerinden çiçek bekleyenler var ne güzel ben kocam gelsin yeter diyebiliyorum burası karışık yine
şekerpembe başın sağolsun allah kalanlara uzun ömür versin
mestitos cnm korkma dua et bişey olmaz inş
allahım meleğinide senide korusun
test sonuçları iyi çıkan herkesin gözü aydın

kızlar yaa bgn den itibaren dr umun verdiği elevit ve demir ilacı olan vegaferonu içmeye başladım
hapı 12 de içtim ama şimdi wc den geliorum çıkarttım ne var ne yok (
tekrar içmelimiyim hapı offf bu ara arttı benim bulantılar ya tam geçiyo derken (

Kızlar ben deprem haberlerinden hiiiç etkilenmiyorum...
Katılaştım sanırım bu konuda..
17 Ağustos depremini gölcük merkesinde yaşayıp 4 katlı apartmanın 4. katından merdivenleri kullanarak değil de aslında 4. katta olan evimizin camından yürüyerek dışarı çıktığımız için belki de....

Şu an kendimce güvenli bir muhitte ve güvenli bir yapıda oturuyorum... Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun...

Bu arada ctesi meltem hanıa gittik, ultrasonda 11+1 çıktık yani bugün 11+3üz...
Her gittiğim doktor farklı işey söyledi....
Ama satıma en uygunu bu sanırım ben ilk çizelgeme geri dönücem :))
Bu arada bu hafta engeç haftaya 2li test yaptırmam lazım....

ben eleviti yatarken içiyorum
dr bana istersen biraz ara ver demişti galiba oda bulantı yapıyor
ben de yatarken içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…