2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay canım yaa
banada verdi o ilacı ama ikisini bir anda içtim bende aynı dediğin gibi oldu 2 gün kendime gelemedim bulantıdan.
kan hapını akşam yatarken iç vitaminide sabah, bana öyle yap dedi en son.
elevit ile kan ilacı ikisi aynı anda içilmemeli eddi doktor.
ama sonrada dedi tabiki.

inşallah geçer
şimdi daha az yiyip su içmeye çalışıyorum

eğer hapı içmenden yarım saatten sonra kustuysan içmene gerek yok
ama 10-20 dakika falansa iç tekrar

Denizbarış Allah korumuş katılaşman çok normal

benim de 2 farklı ultrason cihazında iki farklı tarih çıkmıştı arada tam 1 hafta vardı :)
asıl tarih baş-kıç mesafesi ölçüldüğünde ortaya çıkıyormuş o da ne zaman tam bilmiyorum gerçi :)

Çokk geçmiş olsun canım,,benim idrar tahlilimde de biraz çıkmıştı aynen bol bol su iç demişti,,ihmal etmeyelim arkadaşlar.

Çokk geçmiş olsun canım,,benim idrar tahlilimde de biraz çıkmıştı aynen bol bol su iç demişti,,ihmal etmeyelim arkadaşlar.

teşekkür ederim pınarcım
o korku bana yetti :)
şimdi yanımda boşaldıkça tekrar doldurulan boş bir su bardağı var

ben eleviti yatarken içiyorum
dr bana istersen biraz ara ver demişti galiba oda bulantı yapıyor
ben de yatarken içiyorum

eğer hapı içmenden yarım saatten sonra kustuysan içmene gerek yok
ama 10-20 dakika falansa iç tekrar

SAOLUN CANLARIM YA OLMAZSA YATARKEN İÇERİM TEKRAR İKİSİNİDE :sinifsinif:

evet kızlar su çok önemli hamilelikte dr kışın en az 2 yaz için 3 dedi az içince hemen idrarımın rengi değişio

kızlar kaplıca bebek için tehlikeli fazla sıcakta kalmayın

evt ama oylat öyle çok aşırı sıcak su değildi...
bide aslanağzı çok sıcak orayada girmedim ben....havuzda ise 5dk durdum çıktım..banyo yapması bile rahatlattı...
tabi çok sıcak iii değil.doktor bana gitme tansiyonun oynar demişti ama bende dikkat ettim fazla kalmadım açıkçası...ama ne biçim dinlendim yaa...oohhh dedim resmen:lepi:

Oooooo herkes burda, ben geldim, yemek yedim, evi süpürdüm oturuyorum, çamaşır atıcam az sonra veee en son toz alıcam. Misafirlerim gittiler, döndüm kürkçü dükkanına

sabah altığımda idrarımın rengi çok koyu oluyor su içtikçe berraklaşıyor
ihmal etmemek lazım

dünya kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar.
elazığda deprem olmuş çok üzüldüm Rabbim ölelere rahmet kalanlara sabır versin...
mesticim Rabbim tekrarını yaşatmasın canım geçmiş olsun...

şeker pembeminde başı sağolsun

bu gün tarama testi yaptırmış olan arkadaşların gözü aydı.
yaptıracakların hayırlı haberlerini bekliyoruz...

bende birazdan kan sonuçlarımı almaya gideceğim Allahım hayırlı haberlerle gelmemi nasip etsin...

listeyi güncelleyeceğim kızlar gidiyorum...

depreme bende çok üzüldüm ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlara da sabır ve güç versin:Saruboceq:

canımmm yüreğim ağzımda okudum inana..
sonunda bi ohhh demişim ....
çok şükür korktuğumuz değilmiş.
bende bulatımdan dolayı su içememiştim şimdi yeni yeni içmeye başladım.evet benim idrarımda kan gibi değil ama oldukça koyuydu o zamanlar ama ben umursamadım içtiğim vitaminlerden olduğunu sanıyordum.
şimdi su içmeye başlayınca gerçekten rengi değişti.
çok geçmiş olsun canım...

hayır pınarcım gitmedi malesef..
öyle çirkin öyle iğrenç bir tatki yediğini içtiğini etkiliyor..
sanki ağzın pasla kaplı gibi..
bir arkadaş yazmıştı doğum yaptım 2 yıl geçti ağız tadım yeni yeni yerine geliyor diye.
inşallah öyle bişiy olmaz

ben o tadı bir şekerle bastırıyorum.
mint diye minicik hap gibi bir şeker var oldukça keskin mentollü metal kutuda üzerinden bastırınca kapağı açılıyor belki bilirsiniz aa resmini ekliyim en iyi..
işte o şeker bu ağız tadı bozukluğuna bire bir geliyor bana tavsiye ederim.
aşşağıda resmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…