kızlar yaa bgn den itibaren dr umun verdiği elevit ve demir ilacı olan vegaferonu içmeye başladım
hapı 12 de içtim ama şimdi wc den geliorum çıkarttım ne var ne yok(
tekrar içmelimiyim hapı offf bu ara arttı benim bulantılar ya tam geçiyo derken(
geçmiş olsun evet su çok önemli ama o bulantılar olunca 1 yudum bile içemiyorsun
ben normalde günde 3 litre su içerdim
ben çok çektim içtiğim suyu bile çıkarttım 12.haftaya geldiğimde bitti çıkartmalarım
inşllh seninde geçer
kızlar yaa bgn den itibaren dr umun verdiği elevit ve demir ilacı olan vegaferonu içmeye başladım
hapı 12 de içtim ama şimdi wc den geliorum çıkarttım ne var ne yok(
tekrar içmelimiyim hapı offf bu ara arttı benim bulantılar ya tam geçiyo derken(
oylata gittik biz canım..inegöl oylat kaplıcaları...çok temiz otelin banyoları heleki sabah saatleri sular komple boşaltılıp fırçalanıyor falan bende sabah girdim bişi olmasın diye...ay ama çok dinlendik tavsiye ederim gerçekten bol temiz hava dağın dibinde zaten ..bursa yalova yolundan 1 saat sürüyor canım çok uzak değil yani..istanbuldanda bursa bişi değil zaten gelebilirsiniz istersen..tavsiye ederim kaldığımız yer çağlayan diye bi oteldi.
:)
oylat aklımdaydı hep ınanırmısın tevafuk oldu
esım bursalı sık gıdıyoruz zaten
bak ıyıce canımı cektırdın :) bende bu aralar koy havasına suyuna yasamına aserıyorum
bı hafta sonu kacalım bızde ıns:)
ay canım oylat güzel ya tertemiz bide öyel uzak değil yani....valla kaçın gidin bizde havalar ısınmadan bi kez daha gidecğiz tadı damağımızda kaldı...kuş gibi çıktık ordan ....
Kızlar ben deprem haberlerinden hiiiç etkilenmiyorum...
Katılaştım sanırım bu konuda..
17 Ağustos depremini gölcük merkesinde yaşayıp 4 katlı apartmanın 4. katından merdivenleri kullanarak değil de aslında 4. katta olan evimizin camından yürüyerek dışarı çıktığımız için belki de....
Şu an kendimce güvenli bir muhitte ve güvenli bir yapıda oturuyorum... Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun...
Bu arada ctesi meltem hanıa gittik, ultrasonda 11+1 çıktık yani bugün 11+3üz...
Her gittiğim doktor farklı işey söyledi....
Ama satıma en uygunu bu sanırım ben ilk çizelgeme geri dönücem :))
Bu arada bu hafta engeç haftaya 2li test yaptırmam lazım....
Günaydın kızlar
Bulantılardan fırsat buldukça sizi takip etmeye çalışıyorum
Bir şey paylaşmak istedim sizlerle
Dün adet sanıcısı gibi ağrılarım oldu benim ben de annemde kalayım dedim
Malum burda iyi bakılıyorum :)
Gece 11 'de tuvalete gittim
bir baktım idrarım kırmızı gibi hemen kızkardeşimi, çağırdım doğru mu görüyorum diye
O da beni tastikledi. yalnız ne çamaşırımda ne de tuvalet kağıdında leke yok
Hemen eşimi aradım. Benim eşim doktor bir şeyler sordu sonra endişelenme dedi ve bir arkadaşını aradı.
Hamilelikte böbreklerin fonksiyonu yavaşlıyormuş ve kum döküyor olabilirmişim. Bol bol su iç dedi.
gerçekten su içtikçe idrarın rengi açıldı. Ben bulantıdan dolayı hiç su içemiyorum. Ne zaman içsem çıkartıyorum çünkü
Büyük korku yaşadım kızlar. Daha önce bebeğimi kaybetsem bile metanetli davranırım , takdir-i ilahi der geçerim diyordum ama yok öyle değilmiş. Annelik bebk rahme düşer düşmez başlıyormuş
Kızlar ne olur bol su içmeyi unutmayın
Çokk geçmiş olsun canım,,benim idrar tahlilimde de biraz çıkmıştı aynen bol bol su iç demişti,,ihmal etmeyelim arkadaşlar.
ben eleviti yatarken içiyorum
dr bana istersen biraz ara ver demişti galiba oda bulantı yapıyor
ben de yatarken içiyorum
ay canım yaa
banada verdi o ilacı ama ikisini bir anda içtim bende aynı dediğin gibi oldu 2 gün kendime gelemedim bulantıdan.
kan hapını akşam yatarken iç vitaminide sabah, bana öyle yap dedi en son.
elevit ile kan ilacı ikisi aynı anda içilmemeli eddi doktor.
ama sonrada dedi tabiki.
eğer hapı içmenden yarım saatten sonra kustuysan içmene gerek yok
ama 10-20 dakika falansa iç tekrar
kızlar kaplıca bebek için tehlikeli fazla sıcakta kalmayın
Günaydın kızlar
Bulantılardan fırsat buldukça sizi takip etmeye çalışıyorum
Bir şey paylaşmak istedim sizlerle
Dün adet sanıcısı gibi ağrılarım oldu benim ben de annemde kalayım dedim
Malum burda iyi bakılıyorum :)
Gece 11 'de tuvalete gittim
bir baktım idrarım kırmızı gibi hemen kızkardeşimi, çağırdım doğru mu görüyorum diye
O da beni tastikledi. yalnız ne çamaşırımda ne de tuvalet kağıdında leke yok
Hemen eşimi aradım. Benim eşim doktor bir şeyler sordu sonra endişelenme dedi ve bir arkadaşını aradı.
Hamilelikte böbreklerin fonksiyonu yavaşlıyormuş ve kum döküyor olabilirmişim. Bol bol su iç dedi.
gerçekten su içtikçe idrarın rengi açıldı. Ben bulantıdan dolayı hiç su içemiyorum. Ne zaman içsem çıkartıyorum çünkü
Büyük korku yaşadım kızlar. Daha önce bebeğimi kaybetsem bile metanetli davranırım , takdir-i ilahi der geçerim diyordum ama yok öyle değilmiş. Annelik bebk rahme düşer düşmez başlıyormuş
Kızlar ne olur bol su içmeyi unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?