2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldiiina.s. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş.

kızlar eşim doktorumu aramış
o da yarın gelin hem 2li test yaparız hem idrar olayına bakarız demiş
cuma gidecektik ama kısmet yarınaymış
bebeğimi göreceğim diye seviniyorum :))))

geldim kızlar geldim.
herşey normalmiş çok şükür.
hadi söyleyin bakalım hcg tezine göre neyim olacek
hcg =29,3 mg/ml

bu arada bana niye 3lü tarama testi yapmıyolar yaaaa
dedim 3lü için ne zaman geleyim dediler 2li çok güzel çıkmış 3lü yapmayacağız...

kombine risk 4322 cut off değerinin altında
ikili test 1005 cut off değerinin altında
yaş riski 781
trisomy 18 + NT : 1: 10000 cut off değerinin altında

anlayanlar söylesin bunlar ne demek oluyo yahu?
bakıyorum bakıyorum hiç bişiy anlamıyorum...
yorumlayın hele canlar :))))

hoşgeldin aramıza kilonuda yazarsan listemize ekliyim..
sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah :)

canım aslında sınır değerlere bakılınca seninkinin çok güzel çıktığı ortada ,Hayırlısı olsunn çok sevindim lilacım

hadi gözünaydın canım hayırlısı olsun:)

teşekkür ederim pınarcığım :)

hadi gözün aydın :))
ne güzel işte sonuçlar çok iyi 3lü yapmayacaklar :))

Canım bende öyle downla yatıp kalkıyorum. Sürekli aklımda 2 li testim güzel çıktı ama huzur bulamıtorum. Doktorum boşuna telaşlandığımı söylüyor ama benim aklımdan çıkmıyor.

lilacım özün aydın benim dr umda ikili iyi çıkar ise yaşında genç risklide değilsin 3lüye gerek yok dedi
demekki senin değerlerde çok ii
oğlun olcak gibi bakalım benim haftaya ctesi çıkar sonuç sizlerle paylaşırım

Değerlerin çok iyi canım. Bazı drlar 2 li güzel çıkınca 3lüye gerek görmüyorlar.

kızzlar merhaba,
bende bugun doktoro gittim ve ikili testimi yaptırdım,
sabah ilk gittiğimde usg ye bı gırdık, bizimki başaşağı ters dönmüş , vuruyor vuruyor bizimkinde tık yok hiç hareket etmedi....
doktor bu pozisyonda bakamam dediii, uygun değilmiş.
git bi kahvaltı yap şekerli bişiler ye,iç 1 saat sonra gel dedi..
neyse bi saat sonra gittim,
girdik yine USg ye bu sefer en azından yan yatmıştı.. doktor yine uğraştı vurdu vurdu hiç değişmiyor pozisyonunu ...çok tembel benim bebebğim anlaşılan....
güç bela baktı normal dedei.

banada kafasını , kalbini(aatığını) ellerını , kollarını ve omurgasını gösterdı..Zaten şu anda koca bir kafası var :)) vucudu bile ondan küçük
bu arada kızlar o USG ye bakarken bebebğimin kemıklerini (iskelet yapısı) bile gördüm ve içim bir tuhaf oldu...içimizde küçük bir mucize var...

şimdilik kan testi sonucumu bekliyorum, Okmeydanı ssk da yaptırdım cinsiyetle ilgilide bişi sölemedi bende sormadım, çünkü eşimle beraber öğrenmek istedım...buna tek başıma hakkım yok dıye düşünüyorum....
doktorun bebek kız veya erkek dediğinde eşimdeki ifadeyi merak ediyorum çünkü....
bunu mutlaka görmem gerekli...

Canım bende öyle downla yatıp kalkıyorum. Sürekli aklımda 2 li testim güzel çıktı ama huzur bulamıtorum. Doktorum boşuna telaşlandığımı söylüyor ama benim aklımdan çıkmıyor.

gönlünü ferah tut
iyi düşünmeye çalış
gerçi insanın aklına hep en kötüsü geliyorelde değil

Lilacığım çok sevindim canım sonucunun iyi çıkmasına ne güzel 3 lü test istemiş daha ne istiyorsunyerimseniben hcg tezi doğru çıkarsa oğlun olacak sanırım :dance:

cuma günü dr a gittiğimde sordum 50 nin altı değer çıkınca erkek üsütü çıkınca kız oluyormuş doğrumu diye yok öyle bişey dedi :)))) hiç bir kitapta, okuduğumuz bilgilerde böyle bir veri yok internete inanma diyor yaaaaa :)))) doğru çıkarsa bu tez benimde oğluşum olacak galibaboshayallersmile bu tez inşallah bende yanılır :roflol::roflol: ben kızım olsun isiyorum yaaaa Allahın bildiğini kuldan mı esirgeyeceğim.kaydirigubbakcemile3

pardon 3 lü test istememişşşş :))

gözünaydın lilacım darısı bizim başımıza bende çok stresliyim çarşamba günü gidicem doktora hayırlısı bakalım

inşallah kan sonucunda iyi çıkar canım

Gözünaydın canım hayırlısıyla kan sonuçlarında iyi çıkar inşallahh:)

yahu kızlar altta isimler görünmüyor sizleri göremiyorum kör oldum sempatiksalakcinni burdakiler el kaldırsın yoklama yapıcam kaydirigubbakcemile5

kızlar çok çok teşekkür ederim.
evet sonuçlar güzel dediler 3lü yapmıycaz dediler ama neden benim içim rahat değil.
öyle hazırlamışımki kendimi eee 3lü taramaya ne zaman gelicem diye soruyorum delikafadulden
yani güveneyimmi bu 2li taramaya 3lüyü yaptırmayayımmı yani ....
offf ne pimpirikliyim ben yaaa....

heroine gözün aydı canım hemen listeye yazayım...

suraay sanki beni anlatmışsın canım :roflol::roflol:
yahu tüm belirtiler erkeğe işaret ediyor ama kalbimden hep kız geçiyor.
kız olsa odası bile hazır yahu..
halıdan çalışma masasına tülüne perdeine pembe (benim genç odamdı evlenince buraya getirdik tam bir çocuk odası oldu)
inşallah bu tez bizde yanılırda kızımız olur.
aklıma erkek ismi bile gelmiyo

lilacım gözün aydın sonuçlar ii olduğu için 3lü teste gerek duymamıştır çünkü dr banada 3lüyle ilgili bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…