ay ben çok pimpirikliyim yaa.
dün gece rüyamda sigara içtim oturdum ağladım valla...
sucuğa aşerdim deli gibi yok yimem Allah yimem toksoplazma olur..
kola istiyorum yok kafein var içmeme.
herkes diyo yahu rahat ol biraz millet sigara içer içki içer umursamaz sen fazla pimpirikleniyorsun...
ama elimde değil ki...
ayrıntılı ultroson zamanı bi gelsinde iyice gözümle göreyim.
bilmem araştırayım birazda belki 4lü yaptırırım.
en güvenilir 2limiymiş şimdi.
o bakımdan rahat edeyim mi ben ???
ben canım ne isterse az da olsa yiyorum sucuk da yedim ama çok pişmiş bi yudum da olsa kola da içtim çok kısıtlama bence benim bi arkadaşım vardı 9 ay boyunca sigarayı hiç bırakamadı biz kızardık zararlı diye o yine içerdi çocuğu turp gibi maşallah
enerjım 0
17gundur dısarı cıkmadım.. evcıl oldum cıktım
12-1 gbı yatıp 12-1 de kalkıyrm..gun boyu da dınlenıyrm koltukta yatyrm
benım kız mı erkek mı???
iyi akşamlar güzel anneler
cinsiyetler ne zaman belli olacak acaba? bizim dr 10. haftada tahminde bulundu diye kızım diyerek karnımı sevme modundayım.
erkekse bir de kiimlik bunalımına girmesin karnımda yavrucağımbilmiyorumkismiledelikafadulden
KIZLAR daha öncede yazmıştım,
erkek bebekte anne daha aktif ve enerjik olurmuş.
uykusu fazla gelmezz hatta cın gıbı olurmuş.
midesi fazla bulanmaz hamileleiği hafif geçermiş.
kızda ise tam tersi anne ağırlaşır enerjisi düşer ve uykusu çok gelirmiş.
mide bulantıları erken başlar ve geç bitermiş.
ciltte problemler olurmuş.
en bilinenleri bunlarmış.
sizde nasıl?
bu arada beimde hep içime erkek doğuyor, neden bilmiyorum ,en önemlisi sağlıklı bi şekilde kavuşmamız tabiki kızım olursa çok mutlu olacağım ama şu anda böyle hissedıyorum
geldim kızlar geldim.
herşey normalmiş çok şükür.
hadi söyleyin bakalım hcg tezine göre neyim olacek
hcg =29,3 mg/ml
bu arada bana niye 3lü tarama testi yapmıyolar yaaaa
dedim 3lü için ne zaman geleyim dediler 2li çok güzel çıkmış 3lü yapmayacağız...
kombine risk4322 cut off değerinin altında
ikili test1005 cut off değerinin altında
yaş riski781
trisomy 18 + NT : 1: 10000 cut off değerinin altında
anlayanlar söylesin bunlar ne demek oluyo yahu?
bakıyorum bakıyorum hiç bişiy anlamıyorum...
yorumlayın hele canlar :))))
canım o kadar enerji doluyum kiiii camları sildim koltuklarımı sildim perdeleri yıkadım evi genel temizlikten geçirdm ..Allaha şükür iyiyim eşime sabahları kahvaltı hazırlamayan Ben sabah erkenden kalkıp çeşit çeşit hazırlar oldum gece de geç yatıyorum ama sabah erkenden uyanıyorum ilk zamanlar ne mümkün öğlen 12 de ancak uyanabiliyordum erkek mi acaba? çevremde görenlerde cildin çok güzelleşmiş diyo bana öyle leke çil falan olmadı bende :)bebe yağı kullanıyorum ondan mı acaba -tatlicadiarzu-
Cnm çok sevindim sonuçlarının güzel cıkmasına ama neden üzülüyorsun 3 lü istemedıler dıye demekkı herşeyin normal.. artık hamişliğin tadını cıkaralım dimi ya kaydirigubbakcemile2
aynen canım bende valla erkek olursa bi de yazık onlara :))) kızım aşağı kızım yukarı ne çıkacak bakalım bebeğe bağlı canım cinsiyet benimki görünmedi haftaya kısmetse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?