2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben canım ne isterse az da olsa yiyorum sucuk da yedim ama çok pişmiş bi yudum da olsa kola da içtim çok kısıtlama bence benim bi arkadaşım vardı 9 ay boyunca sigarayı hiç bırakamadı biz kızardık zararlı diye o yine içerdi çocuğu turp gibi maşallah

kızlar benım bi arkadaş var hamilelğinde her hafta dışarda balık yerlerdi bizimki her hafta bir kadeh şarap falan içerdi.hatırlıyorum yani çocuğunda bişi yok ne bileyim şansmıdır nedir.içki sigaradanda zararlı allah korusun sipastik özürlü olma olasılığı çok fazla...
sigaradada başka riskler var tabi...zayıf doğması kilo almamıs astım olabilir daha birsürü<<<<ama bunlar düzenli sigara kullanımında olan riskler..allah korusun
hiçbirisini tüketmemek lazım aslında...

hergün 5-10 sigara içiyormuydu peki...
benim arkadaş hergün 5 sigara içiyordu 4 kg doğdu kızı..ama sonradan bi hastalığı olurmu orasını allah bilir..çünkü ileride obez yada başka tip hastalıklarda görülebiliyormuş sigara içen anne bebeklerinde...doğunca sağlıklı doğuyorlar ama bağışıklık zayıf oluyor canım

masallh guzel hberler alınmıs g.aydın

bence dogumdan hemen sonra cıkacak dıye bı sey yok sonradan bence gorunur ıllakı cıkar

cunku bebıs dırek bızden beslenıyr sımdılık kanımızdan...

iyi akşamlar güzel anneler
cinsiyetler ne zaman belli olacak acaba? bizim dr 10. haftada tahminde bulundu diye kızım diyerek karnımı sevme modundayım.
erkekse bir de kiimlik bunalımına girmesin karnımda yavrucağımbilmiyorumkismiledelikafadulden

enerjım 0

17gundur dısarı cıkmadım.. evcıl oldum cıktım

12-1 gbı yatıp 12-1 de kalkıyrm..gun boyu da dınlenıyrm koltukta yatyrm

benım kız mı erkek mı???

13 yıllık hekimim bir tane dahi down sendromlu hastam olmadı tam bununla yatıp kalktığım gecenin sabahında down sendromlu bi hastam geldi.2 yaşında şekermi şeker allahım dedim ne oluyor kötü oldum

aynen canım bende valla erkek olursa bi de yazık onlara :))) kızım aşağı kızım yukarı ne çıkacak bakalım bebeğe bağlı canım cinsiyet benimki görünmedi haftaya kısmetse :)

canım o kadar enerji doluyum kiiii camları sildim koltuklarımı sildim perdeleri yıkadım evi genel temizlikten geçirdm ..Allaha şükür iyiyim eşime sabahları kahvaltı hazırlamayan Ben sabah erkenden kalkıp çeşit çeşit hazırlar oldum gece de geç yatıyorum ama sabah erkenden uyanıyorum ilk zamanlar ne mümkün öğlen 12 de ancak uyanabiliyordum erkek mi acaba? çevremde görenlerde cildin çok güzelleşmiş diyo bana öyle leke çil falan olmadı bende :)bebe yağı kullanıyorum ondan mı acaba -tatlicadiarzu-

haklısınız kızlar evham yapmıycam herşeyden azıcık azıcık yiyeceğim.
yeter bu pimpirikli halim...
ben en çok sigaradan tiksindiğime seviniyorum olmadığında elbisemi sarıp içerim tabiri vardır ya hani aynen öyle o kadar tiryakiydim valla.
insanın bebeği söz konusu olunca canından bile geçebilir demek...

ferzeyim hemen ekliyorum canım...
amaaaan bebeklerimiz sağlıklı sıhatli olsunda kilolarımızı nasıl olsa veririz şekerim hiç dert etme :)

Cnm çok sevindim sonuçlarının güzel cıkmasına ama neden üzülüyorsun 3 lü istemedıler dıye demekkı herşeyin normal.. artık hamişliğin tadını cıkaralım dimi ya kaydirigubbakcemile2

Canım maşşallah özendim sana valla benım ilk gebeliğim düşük oldugu için herseyım duruyo koltuklarımı cekip yerleri silemedım kaç haftadır sadece evi süpürüp toz alabılıyorum camasır fln asıyorum tuvalet banyo yıkayabılıyorum anlıycan kolay işleri yapabılıyorum ... işte tabı kaldırılıcak şeyleri sürükleyerek yapıyorum içim hiç rahat değil ama napıyım :1no2:

Cnm çok sevindim sonuçlarının güzel cıkmasına ama neden üzülüyorsun 3 lü istemedıler dıye demekkı herşeyin normal.. artık hamişliğin tadını cıkaralım dimi ya kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım..
ay evet kocişte artık yeter dedi yahu keyfini çıkar biraz ne bu evham dedi :mymeka:çemkirdi bana :dilcikar:

aferin handecim aferin canım.
ben bir mutfak dolabına uzandımda anam demediğini bırakmadı :mymeka:dedim inanmıyorum öyle şeylere.
sonra canlı örnek getirdiler önüme uzanmışta düşük tehlikesi yaşamış bir abla olur kendisi.
meğer yukarı uzanınca iyi olmazmış.
şekerim dursun camların neden siliyorsun hamilesin sen hamilenin kirine pasına mana bulunmaz...
gerçi eminim evin prıl prıldırda işte için rahat etmiyodur..
aynı ben bayanssulusmilebayanssulusmile

aynen canım bende valla erkek olursa bi de yazık onlara :))) kızım aşağı kızım yukarı ne çıkacak bakalım bebeğe bağlı canım cinsiyet benimki görünmedi haftaya kısmetse :)

öyle canım, doktor kız soru işareti dedi. benim çok küçük şimdilik ama seninki kesin belli olur haftaya.
sağlıklı sıhhatli olsuunlar inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…