2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayşem bende waikikide bulduğum ne varsa aldım, yine en iyisi orası. Fiyatlar makul ve kalite de eh işte. Bebekler için artık daha tasarruflu olacağıma söz verdim anneme Sen yine sakin bi zamanda bak başka şubelerine falan. Bizim sıpa cinsiyet göstermiyo teyzesi:ecrin_bebek:

kızlar siz ne çabuk değiştridiniz kıyafetleri ya ben hala eskileri giyebiliyorum hatta bazıları bol bile geliyo.bende bi terslik var galiba.kaydirigubbakcemile2

melekcim aynen öyle fiyat olarak makul ve model çok
ama kalite eskisi gibi değil
idare ediyoruz işteee kız hayatta bi defa taş çatlasa iki defa giycez
sen baya bişey almıştım ben almadım diğer hamileliğimden kalanlarda var yepyeniler daha

Eklentiler

• $Görüntü0465.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 52
güle güle giy canım gerçekten güzelmiş.
lcw fiyatlarıda uygun gerçekten.

teşekkür ederim canım ben pembe hastasıyım dayanamıyorum pembeye
inşallah hayırlısıyla bi kızım olursa pembiş pembiş giydiririm
imageshack sitesi açılmadığı için böle küçük resim yüklyebildim açılırsa büyük yüklicem göbişimde belli oluyo baya :)

göbiş belli göbiş belliiii :)
artık göbeklerimizin resimlerini eklemek için bir konu açsak iyi olacak anlaşılan kızlar :)
ne güzel olur ama :))))

göbiş belli göbiş belliiii :)
artık göbeklerimizin resimlerini eklemek için bir konu açsak iyi olacak anlaşılan kızlar :)
ne güzel olur ama :))))

evet canım yaaaa aslında aklıma gelmedi desem yalan olur
göbiş resimlerini koyalım artık yaaa

selam kızlar. anca bitirebildim geçmişi olumayı. nasılsınız. maşallah göbüş topiği de açılmış. benim de çıktı gibi sanki. ama akşam daha bir belirgin oluyor. hatta 5 aylık falan gibi oluyor.

kızlar ben çıkıyorum. benimki maç izliyecekmiş bilgisayarda. sonra görüşürüz...

kızlar mrb ben bişi sorcam ya sırtımda acayip şekilde sivilce cıktı yüzümde de 3-4 tane var ufak ufak ama sırtımda cok fecı her bölgesınde var ne yapsam geçer acaba ya cokta kaşınıyo

forumdaki bütün eylül annelerinin kadınlar gününü kutluyorum.akşamları işten gelince geçmişi okuyorum, maşallahı var annelerin.çok keyifli sohbet ediyosunuz, komşu gezmelerindeki sohbetler gibi.hayran kaldım paylaşımlarınıza.
bu arada 2li test 3lü test olayına çok takılmayın, sadece ihtimalleri gösteriyor.ben sağlıkçıyım doktorumla aynı hastanede çalışıyoruz, o bana ikili ve üçlü yapmayı düşünmüyor, sadece ense kalınlığına bakcak ve 4 lü yapcaz.ancak ense kalınlığında bi sorun olursa ikiliye bakarız dedi

slmm kızlarrr nasılsınızzz bızz ıyı olmaya calısıyoruz bnde gecen hafta yaptrmıstım 2lı testımı normal cıkmıs telefonla aradılarr 3lu ıcın ne dıcenı bılmıorum ama iyi sonucunuz bı sorun yok dedı hemsıremız..gecenn hfta usg de bzımkı bı hareketlıı bıde doktor cıkıntsı var gıbı dedı yanı erkek olabılır dedı ama kesın sonucu 16.hfatada sölicekmıs:))bnde hep erkek hııssedıorumm ıcıme hep oğlum olcagı doguo kız ısteynce ıcım buruklasıo sankı kız deıl gıbı aslında kız olsun ısterım saglıklı olsunda gercii ..ama ruyamda bıle oglum oldugunu göruom:)sızın rıvayetlere göre de kızım olcagı cıkıo:)cok uykucu oldum sureklı uyumak ıstıom hıcbı iş yapasım yokk uyku uykuu ve cıldımde yuzumde özellıkle alerjı mı bılmıom sıvılce gıbı bısıler cıktı alnımda cenemde göğsümde kolumda:S alerjımı bılmıom mıllet yenımı ergenlesıon dıo:))

hepinizin kadınlar gününü kutluyorum kızlar...
bugün kötü bir gün geçirdik elazığdayım ve bayağı sallandık
kontrolum vardı bugün ikili tarama için kan verdim perşembe sonucu alacam ense kalınlığı ii di çok mutlu oldum
merkezdeki çalışan bayana bugün bayağı bi tüp bebek gebelerinde kanama olduğunu söyledi korkudan...
çok şükür bende bişey olmadı çok korktum bende bebeğime bişey olur diye....

iyigeceler kızlar.doktordan sonra dönemedim size.ultrasonda herşey yolunda çıktı ense kalınlığı 0.8 boyu 5.5cm herşeyi çok iyi dedi ultrasonda 12+4 çıktık yani 5 gün önde gidior bizimki.inş.kan sonucumuzda iyi olur.darısı yaptıracakların başına.cinsiyet için erken dedi doktor malesef hiçbir tahmin de bulunmadı ama bebek ok hareketli deil di kız galiba.hayırlısı artık.sağlıklı olsun da gerisi boş.sabah görüşürüz öptüm..opuyorumnanaktan

ooo haberler güzel..
haydi gözünüz aydı kızlar...
çok sevindim her ikinizin adınada...

uyku tutmadı beni.
listemizin en başına 2010 eylül anneleriyle ilgili kısa yol linklerini koydum.
artık aramanıza gerek yok.
bu topiğin ilk sayfasına bakın listenin üstünde bizi ilgilendiren tüm linkler var..kısa yoldan geçiş yapın :)
yine geceyi ben kapatıyorum....
sabah ilk açacak olan arkadaşa günaydın diyorum şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…