2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aman da temiz titiz arkadaşlarım beniiiim Ben biraz evhamlıyım heralde, b,şey çekmeden evimi temizliyorum. Ama enerjiğim maaşallah, hcg 50.9 tam sınır. Benim bebeğim bizimle kafa buluyo heralde. Hem bize ardını dönüyo sürekli. Meraklardayım

ya bende sırf şu pimpirikliliğim yüzünden 2 li testimi yaptırmadım.herkez yaptırmış.hatamı ediyorum acaba ben kızlar

dua edelime bu sefer göstersin yoksa temelli çatlycan sen melekcim.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ay bilmiyorum ki sanal. Sonuçta yaptırınca bişey yapmıyoruz. Allah korusun, kötü bi ihtimal olsa napacaktık. Onu düşünmek lazım. Zor bi karar. Ben yaptırdım, 20 Martta 3lüyü istiyor doktorumuz. 2li iyi çıktı ama doktorum da pimpirikli heraldeCADIARZU

Hiç deme sanalcım, eşime diyorum böyle karnımı göstererek "ona söyle, annesi ona küstü. bize arkasını döndü" çocuklaşıyorum deli delidelikafadulden Ayy eski insanlar ne yaparmışki 9 ay bekleyerekşakkıdı

sırf kötü çıkarsa hamileliğimi kendime zehir ederim diye yaptırmadım bende.takıntılıyım çünkü ben.ne olursa Rabbimden diycem artık.ama 3 lüyü istedi doktorum onu yaptırcam inş.

bu sefer belli eder melekcim o annesini biraz merakta bırakmak istedi onadan yaptı.ban gör bu sfer size orasını açıp ceeeee yapcakkaydirigubbakcemile3

Oooooo Caycayım nasılsın güzeller güzeli anne? Sık gelemiyodum ne zamandır, özlemişim herkesihihoyyyt

kızlar pazartesi benimde 2li test günüm doktora düşünmüyorum dedim oda tamam dedi ense kalınlığıa bakarız dedi ama bilmiyorum şimdi kararsızım

ya melek işte oooo
ben ikiliyi yaptırdım temiz çıktı 3lü istemiyolar yaaa..
bende keşke isteseler diyorum.
olmazsa özelde yaptıracağım düşüncelerdeyim

kızlar pazartesi benimde 2li test günüm doktora düşünmüyorum dedim oda tamam dedi ense kalınlığıa bakarız dedi ama bilmiyorum şimdi kararsızım

zeynepcim banada aynısını dedi ve ultrasonda baktı sadece bende yaptırmadım ama hala kararsızım vakti geçmeden yapsammı diye.

Bu arada Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun arkadaşlar. Anneliğe ilk adımı attık, Rabbim kucağımıza da almak nasip etsin inşallah:Saruboceq:

meraba hanımlarr oooo cinsiyetler belli olmuş test sonuçları çıkmış
herkez için hayırlı olsun güzeller...
bende dün başka bi alışveriş merkezinin waikikisine baktım
hamiş modlleri çok vardı ama pazar olduğu için insanlar akın etmişti
karınca gibi herşeyi alıp götürmüşlerdi kaydirigubbakcemile3
pantolonların falan bedeni kalmamıştı
bide ben tesettürlü olduğum için giycek bişey bulmam zor oluyor
ama Allahtanki beli lastikli siyah keten bi etek buldum üstünede pembiş bi hamile blüzü
resimleri eklicem inşallah

lilacım ben 2 liyi yaptrmadım listede istersen düzelt.sadce ultrasonda ölçtü doktor

amin melekcim....
tamam sanalcım ense kalınlığı ölçüldü olarak değiştirdim senin son gelişmeni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…