orta doğu hastanesi hakan beye peki sen
Canım maşşallah özendim sana valla benım ilk gebeliğim düşük oldugu için herseyım duruyo koltuklarımı cekip yerleri silemedım kaç haftadır sadece evi süpürüp toz alabılıyorum camasır fln asıyorum tuvalet banyo yıkayabılıyorum anlıycan kolay işleri yapabılıyorum ... işte tabı kaldırılıcak şeyleri sürükleyerek yapıyorum içim hiç rahat değil ama napıyım :1no2:
slm kızlar.ya benim dişim çok feci tuttu iltihaplanmış ve doktor bana hiç bişey vermedi cesaret edemem ben hamile birine antibiyotik vermeye dedi.ağrı kesici bile vermedi.tuzlu suyla gargara yap dedi.yaaaaaaaaaaa yardım edin bana ben napayım bişey bilen varsa söylesin çok fenayım ben yaaaaa
hepinizin kadınlar gününü kutluyorum kızlar...
bugün kötü bir gün geçirdik elazığdayım ve bayağı sallandık
kontrolum vardı bugün ikili tarama için kan verdim perşembe sonucu alacam ense kalınlığı ii di çok mutlu oldum
merkezdeki çalışan bayana bugün bayağı bi tüp bebek gebelerinde kanama olduğunu söyledi korkudan...
çok şükür bende bişey olmadı çok korktum bende bebeğime bişey olur diye....
kızlar çok öksürüyorum, öksürünce bebeğime bi şey olur mu diye korkuyorum....Nefes darlığı yaşıyorum galiba hafif astım oldum, hareketim çok kısıtlandı,kalbim çok hızlı atıyor, gece çok zorlanıyorum nefes almakta hırıltılı hırıltılı, doktora gidecem bakalım, bana inhaler gerek; ama hepsi C kategorisinde, bebişimin de oksijensiz kalmasından korkuyorum...Allahım sen koru..En korktuğum şeylerden biriydi, inşallah ilerlemez..Kendinize çok dikkat edin..Benimki boğaz ağrısıyla ve boğazdan öksürükle başladı; alt solunum yollarına indi maalesef..Ne yapacam şimdi bilmiyorum..
günayyddıınnnn bayanllaarrr ve bebişllerrrr opuyorumnanaktan
iyisiniz inşallah..
ben dün 2li testimi yaptırdım.. çok şükür iyi çıktı. ilk kez bebişimizi hareketli gördük... sürekli hareket ediyodu kıpır kıpır =)
günayyddıınnnn bayanllaarrr ve bebişllerrrr opuyorumnanaktan
iyisiniz inşallah..
ben dün 2li testimi yaptırdım.. çok şükür iyi çıktı. ilk kez bebişimizi hareketli gördük... sürekli hareket ediyodu kıpır kıpır =)
kızlar çok öksürüyorum, öksürünce bebeğime bi şey olur mu diye korkuyorum....Nefes darlığı yaşıyorum galiba hafif astım oldum, hareketim çok kısıtlandı,kalbim çok hızlı atıyor, gece çok zorlanıyorum nefes almakta hırıltılı hırıltılı, doktora gidecem bakalım, bana inhaler gerek; ama hepsi C kategorisinde, bebişimin de oksijensiz kalmasından korkuyorum...Allahım sen koru..En korktuğum şeylerden biriydi, inşallah ilerlemez..Kendinize çok dikkat edin..Benimki boğaz ağrısıyla ve boğazdan öksürükle başladı; alt solunum yollarına indi maalesef..Ne yapacam şimdi bilmiyorum..
bu yazdıklarına göre benim kesin oğlum oluyor ama başka belirtilere görede kızım oluyor valla çok karışık...
mesela benim beta 75 çıktı kıza benziyor yani:)
hımm bide kasık ağrıları kız demek bel erkek dememkmiş benim kasık ağrım oluyor buda kız demek....artık belli olsada kurtulsam şu tahminlerdennn yaaa.....
inş haftaya öğrenirim artık...
sıkma canını hiç yok yere.. bebiş en güvenli yerde en güvenli şekilde duruyor.. onun şimdi kendi ciğerleri çalışıyor.. kendi kendine nefes alıyor.. sendeki rahatsızlık onu etkilemez fazla.... inşallah kısa zamanda senin sıkıntıların da geçer... çoookk geçmiş olsuunnn
sağol canım..Ama bebek benim kanımdaki oksijenle besleniyor, eğer yeterli oksijen alamazsa gelişme geriliği, anne karnında ölüm, erken doğum vs. olabilirmiş..Allah korusun..Ama neyseki o kadar kötü değilim, inşallah astım atağı falan geçirmem..Sadece 4 sene önce 3 kere gece astım atağı geçirmiştim, bi daha da hiç olmadım..Hamilelikten mi, kızım olacak da ondan mı yoksa sadece üşüttüğümden mi bilmiyorum..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?