2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
orta doğu hastanesi hakan beye peki sen

canım ben Urfa'nın ilçesinde görev yapıyorum..İlçede doktora gidiyorum; ama Urfa'ya da gitmeyi düşünüyorum kontrole o yüzden sordum..Teşekkürler.

tabiki canım aman yapmayın zaten bende evin kirliliğinden falan yapmadım kalsa kalırsı zorlandım mecburen yaptım.ay sonunda kayınvalidemler gelecek (BEN o kadar kötü dönemler geçirdim mide bulantısından bi tabak yemek yapıp yiyemedim yerde süründüm resmen o zaman yardımcı olmaya gelmediler şimdi Allaha şükür çok rahatım oturmaya geliyolar) şimdi bi cam siler yalandan Ankaraya gidicence başlar gelinin evini temizledim de şöyle yaptım da böyle yaptımda surf ona onu dedirtmemek için yaptım ....kötükedihüso

ağrıyan yerine karanfil bastır, iyi geliyormuş..

günayyddıınnnn bayanllaarrr ve bebişllerrrr opuyorumnanaktan
iyisiniz inşallah..
ben dün 2li testimi yaptırdım.. çok şükür iyi çıktı. ilk kez bebişimizi hareketli gördük... sürekli hareket ediyodu kıpır kıpır =)

kızlar çok öksürüyorum, öksürünce bebeğime bi şey olur mu diye korkuyorum....Nefes darlığı yaşıyorum galiba hafif astım oldum, hareketim çok kısıtlandı,kalbim çok hızlı atıyor, gece çok zorlanıyorum nefes almakta hırıltılı hırıltılı, doktora gidecem bakalım, bana inhaler gerek; ama hepsi C kategorisinde, bebişimin de oksijensiz kalmasından korkuyorum...Allahım sen koru..En korktuğum şeylerden biriydi, inşallah ilerlemez..Kendinize çok dikkat edin..Benimki boğaz ağrısıyla ve boğazdan öksürükle başladı; alt solunum yollarına indi maalesef..Ne yapacam şimdi bilmiyorum..

Geçmiş olsun canım..

sıkma canını hiç yok yere.. bebiş en güvenli yerde en güvenli şekilde duruyor.. onun şimdi kendi ciğerleri çalışıyor.. kendi kendine nefes alıyor.. sendeki rahatsızlık onu etkilemez fazla.... inşallah kısa zamanda senin sıkıntıların da geçer... çoookk geçmiş olsuunnn

günaydın canım hadi gözün aydın :1hug:

bebişine.Gözünaydın canım ben de yarın gidicem test için çok heyecenlıyım

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

günaydınn kızlar. benim karnım iyice sisti dün marketin servisinde yer verdiler :)

günaydın bayanlarrr
bu aralar siteyle pek ilgilenemiyorum , geçmişi desen hiç vaktim olmuyo okumaya. işler çok yoğun.
umarım herkez iyidir.hastalara geçmiş olsun, tstleri iyi çıkanların gözü aydın olsun.
kız bebekleri erkek bebekleri hepsini hepinizi öpüyorummm.zemuszemus

günaydııın hasta arkadaşlara çok geçmiş olsun bol bol portakal suyu tüketin taze sıkılmış ii gelio.Depremi yaşayan arkaşımıza da Allah bi daha yaşatmasın inşaallah.ıkili test sonuçları çıkanların da gözü aydınopuyorumnanaktan

benim hiç midem bulanmadı; ama enerjik de değilim..Zaten enerjiklik yapımda yok, metabolizmam yavaş..
size bu konuda iki rivayet daha veriyim.

Hamile kaldığın ay sağ yumurtalık yumurtlamışsa erkek, solsa kız olurmuş..(benim sol)

bi de yumurtlama gününden önce ilişkiye girip hamile kalmışsan kız, yumurtlama gününde veya sonraysa erkek olurmuş..(benim yumurtlama gününden 2 gün önce)
astımı olan anne adayları erkek bebek bekliyorsa astımı düzelirmiş, kız bebek bekliyorsa şiddetlenirmiş..

bana kızım olacakmış gibi geliyor..Tabii ki hiç fark etmez..sağlıklı olsun da Allahımın izniyle..:Saruboceq:

hayırlısı olsun... allah sağlıklı bebişler versin hepimize.. az kaldı cinsiyetleri de öğreneceğiz =)

sağol canım..Ama bebek benim kanımdaki oksijenle besleniyor, eğer yeterli oksijen alamazsa gelişme geriliği, anne karnında ölüm, erken doğum vs. olabilirmiş..Allah korusun..Ama neyseki o kadar kötü değilim, inşallah astım atağı falan geçirmem..Sadece 4 sene önce 3 kere gece astım atağı geçirmiştim, bi daha da hiç olmadım..Hamilelikten mi, kızım olacak da ondan mı yoksa sadece üşüttüğümden mi bilmiyorum..bilmiyorumkismile

olumsuz düşünme hiç... oksijensiz kalsan sende ölürsün... her organ oksijen sayesinde yaşamını devam ettiriyor.. sen hiç mereka etme bebiş güvende.. göbek bağı tıkanmadığı sürece hiç birşey olmaz ona....
bakalım doktor ne diyecek.... belkide endişe edecek birşey yok gerçekten de... üzme kendini de bebeği de hiç

dün 2 li testimi yaptırdım dedim ya.. ilk kez bebeği hareketli gördük.. hep uyuyordu şimdiye kadar.. bu sefer ise çok hareketliydi =)) çok güzel bir duygu... kıpır kıpır oynuyor... yüzüyor sanki kollar sürekli oynuyor.. ağzını açıp kapıyor... doktorun ultrasonu 4 boyutlu idi... kocaman hokka burnunu gördük =))

bir daha ki kontrolde de cinsiyeti öğreneceğiz inş.. 3 Nisan da yani...
darısı 2 li testi bekleyenlerin başına =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…