bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz siz
Lilacım bize ASYA ismini eklermisin listeye, ama şimdi uğraşma, sonra biara eklersin canım. Biz de 7 ay daha borç ödeyip ev kredisi çekmeyi düşünüyoruz. 500 tl kiramız, çok zorumua gidiyo elin evine bunca para vermek. Üstüne o kadar daha versek kendi evimiz olacak, bakalım hayırlısı. Allah ağız tadı versin evvela...
:teytey:benim bebişte yatıyodu malak gibi doktor öksürmemi istedi öksürdüm bi hareketlendi:)
Lilacım bize ASYA ismini eklermisin listeye, ama şimdi uğraşma, sonra biara eklersin canım. Biz de 7 ay daha borç ödeyip ev kredisi çekmeyi düşünüyoruz. 500 tl kiramız, çok zorumua gidiyo elin evine bunca para vermek. Üstüne o kadar daha versek kendi evimiz olacak, bakalım hayırlısı. Allah ağız tadı versin evvela...
benim bebişte yatıyodu malak gibi doktor öksürmemi istedi öksürdüm bi hareketlendi:)
benim bebişte yatıyodu malak gibi doktor öksürmemi istedi öksürdüm bi hareketlendi:)
Sağol canım, Asya ismine yakışır bi bebek olur inşallah :hulya:
ASYA yı bende çok beğeniyodum en sevmediğim hatun koydu o ismi ,şimdi laf eder kıskandıda koydu falan diye o yüzden yeni isim bakıyorum
Çok kişi online gözüküyor, kimse yazmıyor, nedenkine????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?