2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kızım olursa z ile başlayan bir isim koymak isterim zeliha zehra gibi.Oğlum olursa hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda görmüştüm burak koyacağım ama ben her ikisinede çift isim düşünüyorum

[/QUOTE]
canım bi iyileşme olmaması garip ya umarım en kısa zmanada atlatırsın ama
hamilelik ilerleyipde bebek büyüdükçe mide daha büyük sorunlar yaratıcak sana

lcw yapıyosa sevenhıllde yapıyolabilir demek ıstemsıtım ben fiyatları aynı gibi çünkü
nerseydse ama tabii ki bende kendi malımızı üretelim tüketelim isterim %100 türk üretimi
malların üretldiği bir firmada muhasebesınde çalışıyorum ve çin önümüzdeki en büyük
engel isterim tabıı kı çin malı yok olsun piysadan biz kazanalım ülkemiz kazansın[/QUOTE]

Evet tatlı doktorum da öyle dedi zaten... muhtemelen senin bu problemlerin ilerleyen aylarda artarak devamedecek dedi.... Yapıcak bişey yok... Napalım bebeğim için herşeye değer...
Ama o bi doğsun, bi büyüsün bana neler çektirdin niye burnundan getiricem onun klava:

Bu arada tabii ki seven hill de c&a da defacto da genelde uzakdoğu menşeili mallar atıyor... Bu bir gerçek olabilir diye bişey sözkonusu değil öyle zaten.. Hepsinin etiketinde yazıyor, saklamıyorlar yani...

aminn bacım ben acık ayarı bozuk karıyım vesselam:)

Ayıp olmazsa, daha doğrusu alınmazsan sana: "Manyak karııııı" demek istiyorum. Münir Özkul, Adile Naşit'e diyor bi filminde. Turşucu hani. Arada söylerim arkadaşlarıma. Sen de tam delisin kuzumlaelaelaelaelae

ıpek sen Zeynep ismini de düşünebilirsin o zaman.ıki isim çocuklara yakışıyor ama ASYA'nın yanına ne giderki acaba?? Varmı fikri olan?

Ben oldum olası Zeynep ismini tek geçerim ama benim de görümcemin ismi( Zeynep 'i düşünebilirsin Melekçim

melek.boz, madeofhonor, pinar5, ipekyol51, bitter, sule84, pembe50, amelie26, zeyneparzu, A&S, aysm, selvi35, **LiL@**, ay_she, lapaci
Hepiniz çalışıyomusunuz güzeller, nirdesiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…