hoşgeldin madecım :) tetsin güzel çıkmasına sevındım :)
bende dün girdim ikili teste ama sonuçları pazartesi günü alıcam :)
bende bebişimi her açıdan ayrıntılı gördüm çok şekerdi göbek kordonunu almış eline
oynuyodu canı sıkılmış yavrucumun içerde :)
satranç takımı yollıcıgım ona plasentayla karşılıklı oynsınlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet özlemcim aynı anda oluyor ense kalınlığına bakılıyor sonra kan veriyorsun o kadar korkulacak hiç bişiy yok...
lilacımm çok sevindim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun canım;
madecim senin de gözün aydın maşallah bebişine de sana da:)))
kızlar listeyi açıklıyorum....
erkek bebek sayısı = 12 gamyoncuiremsu
kız babak sayısı = 5 :hulya:
bu da demek oluyor ki bu sene Erkek senesi.....
ay nasıl güzeller demi bacım yaaa yerim ben hepsiniiiiiiiii nasıl içim içime sığmıyo anlatamm
yok canım ya herkes de once bır sok gecırme durumu oluyor duyunca tabıı nadır soylerım kılomu:) bı de sacma esprıler cebıne tas koyalım ucma falan.Ama ben lılaya dedım yazma dedım ılla bos kalmasın kımse bısey demez noldu sekerım ben bılıyorum basıma geleceklerı.Allahtan mınyon tıplıyım kımse 26 oldugumu bılmıyo herkes 18-20 arası oldugumu soyluyor ordan kurtarıyorum.Bi de onu duysalar sanırım dıllerden hıc dusmem.
ay yeter kızlar valla karnım ağrıdı gülmekten satranç takımı,ele avuca gelen kadın seviyim
kaslı erkek eylül anaları valla yoruldum gülerken...
sizin yanınızda ne yorgunluk kalıyo ne stres meleeeeem sen napan şekerim
Canım bende reflü yoktu aslında hamlelik öncesi hafif yanma problemim vardı ama ilaçsız hallediyordum.. senin doktorun da dediği gibi yüksek yastık az ve sık yemek gazlı içeceklereden uzak durmak falan gibi bunların hepsini uyguluyordum ve sorunum olmuyordu... Fakat hamilelikle beraber herşey tepe taklak oldu...
Bakalım bu 1 hafta daha bekliycem düzelme olmazsa gastrolojiye gidicem....
Bu arada LCW hakkında söylediğim şey şehir efsanesi yada karalama değil.. Zaten ürünlerin etiketinde made in PRC, Taiwan yada Bengladesh yazıyor...
Ne LCW saklıyor ne de başkası.. Bu bilinen bişey.. Tercih eden alıyor tercih etmeye nalmıyor.... Fyatı uygun olması açısından iyi ama ben özellikle de bebeklerimiz için çok da sağlıklı olacağını düşünmüyorum....
kızlar listeyi açıklıyorum....
erkek bebek sayısı = 12 gamyoncuiremsu
kız babak sayısı = 5 :hulya:
bu da demek oluyor ki bu sene Erkek senesi.....
meleğim evimiz var çok şükür bir arabamız yoktu ve gerçekten çok zor arabasızlık.düşünüyordum bebek olunca ne yapacaz aşıya gitmek lazım hastaneye gitmek lazım.
çok teşekkür ederim melekcim Rabbim hepimizi nazarlardan korusun inşallah
ben nazardan durup dururken evimdeki kül tabağımın patladığını bilirim valla.
o kadar korkuyorum yani....
hepimizi bebeişlerimizi eşlerimizi yuvalarımızı bizleri rabbim korusun kem gözlü insanlardan....
bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz siz
ben hissedemiyorum daha:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?