2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay nasıl güzeller demi bacım yaaa yerim ben hepsiniiiiiiiii nasıl içim içime sığmıyo anlatamm

yok canım ya herkes de once bır sok gecırme durumu oluyor duyunca tabıı nadır soylerım kılomu:) bı de sacma esprıler cebıne tas koyalım ucma falan.Ama ben lılaya dedım yazma dedım ılla bos kalmasın kımse bısey demez noldu sekerım ben bılıyorum basıma geleceklerı.Allahtan mınyon tıplıyım kımse 26 oldugumu bılmıyo herkes 18-20 arası oldugumu soyluyor ordan kurtarıyorum.Bi de onu duysalar sanırım dıllerden hıc dusmem.

selam kızlarrrr bişey soracağım ense kalınlığı tarama testi iel birliktemi oluyor nasılll yarın bende gideciğimde 2 tarama olacak ense kalınlığıda ozmanmı oluyorr

evet özlemcim aynı anda oluyor ense kalınlığına bakılıyor sonra kan veriyorsun o kadar korkulacak hiç bişiy yok...

lilacımm çok sevindim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun canım;
madecim senin de gözün aydın maşallah bebişine de sana da:)))

kızlar listeyi açıklıyorum....

erkek bebek sayısı = 12 gamyoncuiremsu

kız babak sayısı = 5 :hulya:

bu da demek oluyor ki bu sene Erkek senesi.....

lilacımm çok sevindim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun canım;
madecim senin de gözün aydın maşallah bebişine de sana da:)))

pınarım çok saol bu arada ultrasona göre 11 hafta 2 günlükmüşüzkaydirigubbakcemile3

zaten hamile kaldığımı öğrendiğim gün herkes busen erkek senesi dedi neey göre deniyor bilmiyorum ama burdaki istatisliklerde bunu doğruluyor sanırımkaydirigubbakcemile2

ay nasıl güzeller demi bacım yaaa yerim ben hepsiniiiiiiiii nasıl içim içime sığmıyo anlatamm

ay evet ya gercekten çok güzeller :gitme:
ensesını gördüm yüzünü mınıcık ellerini parmaklarını böyle karnımdan cıkartıp
kucaklayasım geldi yani :) Alah ım herkese nasib etsin inşallah yaa ay dün 5 haftalıkkenki
ultrason rresmıne bakıyorum daha bebıs bılem yok içinde mınık bi kese var sadece
şimdi elleri koları yüzü gözleri bildiğin bebek mucize ya şükürler olsun :)

canım ben şaşırdım tanıdıgım tek 37 kilo insnasın yanı havam olur bundan sonra
etrafımdakı en zayıf kişi 50 kg idi geneli 70-80 arası :) çabuk yaşlanmazsın biyerde
iyibişi aslında :)

canım bi iyileşme olmaması garip ya umarım en kısa zmanada atlatırsın ama
hamilelik ilerleyipde bebek büyüdükçe mide daha büyük sorunlar yaratıcak sana

lcw yapıyosa sevenhıllde yapıyolabilir demek ıstemsıtım ben fiyatları aynı gibi çünkü
nerseydse ama tabii ki bende kendi malımızı üretelim tüketelim isterim %100 türk üretimi
malların üretldiği bir firmada muhasebesınde çalışıyorum ve çin önümüzdeki en büyük
engel isterim tabıı kı çin malı yok olsun piysadan biz kazanalım ülkemiz kazansın

Banada bi doktor kıza benzıo başka bi doktor da erkeğe benzıyo dedi ıkısıde
sakına inanma daha bellı dğeil dedi ya bellıdır bı azcık bari söyleyiverın diorm cıkkksss
söylemıyolar bakalım benımkısı ne cıkcak çok merak ediyorum yaa
14 haftalık oldul-k yani artık ultrasonda da günü gününe gözüküyo yani küçöük flmda
değilki Allah Allah çatlıycm meraktan guclubacismile
gün doktor deid zaten koccaman bi bebiş var burda dedi eheheh kaydirigubbakcemile3 maşallah

Amin lilacım amin..Hayırlı olsun arabanız.
Bizdede olur nazar çok fazla...Evime kalabalık birileri geldiğinde mutlaka elimde bişey kırılır.Araba aldıktan sonra 2 defa kurban kestirdik Allah kabul ederse..Sadakaya önem vermek lazım.Az sadaka çok belayı def eder

lila şimdi okudum hayırlı olsun arabanız tekeri düz basın ii günlerde kullanın :)

en son gittiğimde minicik bişiydi mercimek kadar..
sonra tarama testine gittim zaten gözümün önünde doktorum kacaman kolu bi oraya çeviriyorum başımı bi buraya o o sırada karnımda dolaşan ultrason şeysini gezdiriyo (bu nasıl cümledir yahubilmiyorumkismile)
yani demem o ki hiç bişiy göremedim bebek büyüdümü nasıl bişiy oynuyomu vs.
sadece son anda hareketsiz yatan bişiy gördüm.
o kadarda çoklat yiyip gittiydim benimkinde tık yok...

biraz zaman geçsin takacam kocamı koluma dooooğru onvaka sırf cinsiyet öğrenmeye....

Lilacım bize ASYA ismini eklermisin listeye, ama şimdi uğraşma, sonra biara eklersin canım. Biz de 7 ay daha borç ödeyip ev kredisi çekmeyi düşünüyoruz. 500 tl kiramız, çok zorumua gidiyo elin evine bunca para vermek. Üstüne o kadar daha versek kendi evimiz olacak, bakalım hayırlısı. Allah ağız tadı versin evvela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…