Allah hepinizden razı olsun kızlar Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah...
bu asym şekerim oğlun olacak diyo şu kan şeysi :) (adını hatırlayamadım)
Allah hepinizden razı olsun kızlar Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah...
bu asym şekerim oğlun olacak diyo şu kan şeysi :) (adını hatırlayamadım)
hadi affettim opuyorumnanaktan.Yaşım 26.sat tarihi:28 kasım cinsiyet için dün ilk tahminde bulundu doktorumuz erkek dedı.Ay lila hamıle kaldığım kıloyu yazmasak olmaz mı.Testler yapıldı
kız ne var çekinecek utanılacak sen listeye baksana herkes verdi kilosunu hiç önemli değil burada kimse kimsenin kilosuna mana bulmaz merak etme..
listede aralığın boş kalmasın ve hadi kilonu :)
yaaa mirmirmirmir 37 idi.Ama sımdı 47,5 oldum sen bunu yaz bana torpıl yapsan olmaz mı lila
yaaa mirmirmirmir 37 idi.Ama sımdı 47,5 oldum sen bunu yaz bana torpıl yapsan olmaz mı lila
amin kızlar amin...
ayşeciim rabbim huzurla oturmanızı nasip etsin inşallah canım.gerçekten nasipli geliyorlar
insallah bahtlarıda hep açık olur hepimizin bebeişlerinin :)
Allah ım yarabbim kafayı yicem ya 37 kilo diyo ya 37 :1shok:
ben en son orta 1 e giderken 37 kiloydum yaaa
Allah aşkına boyunuz kaç yaşınız kaç insan nasıl 37 kilo olur ay şok oldum Allah ım
benım kilom 76 idi hamile kaldıgımda dün tartıldım 69 a düşmüşüm ve benım en
uygun kilom 60-65 arası yani boyum da 1,65 60'ın altına düşünce beğenmıyorum
kendımı hiç 37 diyolar ya hönk oldum anuummm :bbo: :bbo: :bbo:
Allah iyiliğini versin senin emiiiiii yarıldım burda gülmekten.:roflol::roflol::roflol:
bende diyorum bu hatun kilolu diye çekiniyo kilosunu vermeye meğer tığ gibin maşallah :jeyyar:
bide çekiniyo kilosunu yazmaya kız benim kilom hamile olduğum halde böyle olcak sokağa çıkar avazım çıktığınca bağırırım valla..
ne güzel ebru şallı çağla şikeller gibi doğuracan sen bayanssulusmile
biz kilo savaşı yaparken sen keyif çatacan ohhh maşallah....
ama ben dedım yazmayım yerimseniben.boyum 1,58 canım bak zayıflık ıse yaradı tatlım sımdı 10,5 kg bırden aldım karnımda kocaman dun hastanede 3,5 aylık olduguma ınanmadılar daha fazlasın kesın dıyolar.Bizde genetik tatlım
Selaaaaaam eylül anaları doktordan geliyoruz:)ense kalınlığımız ölçüldü kan testimizi verdik 0,8mm çıktı doktorumuz çok iyi dedi ay nasıl güzeldi kızlar ya şimdi anlıyorum sizi:)
Selaaaaaam eylül anaları doktordan geliyoruz:)ense kalınlığımız ölçüldü kan testimizi verdik 0,8mm çıktı doktorumuz çok iyi dedi ay nasıl güzeldi kızlar ya şimdi anlıyorum sizi:)
:roflol::roflol: bitiyorum bu girişe :dance::dance:
gözün aydı madecim ense kalınlığınız çok güzel çıkmış kime gittin turgay şenere mi?
ayşecim çok zayıf olduğu için utandı sanırım..
baksana kız haklı 37 dedi bizdeki tepkilere bak :roflol::roflol:
:roflol::roflol: bitiyorum bu girişe :dance::dance:
gözün aydı madecim ense kalınlığınız çok güzel çıkmış kime gittin turgay şenere mi?
ayşecim çok zayıf olduğu için utandı sanırım..
baksana kız haklı 37 dedi bizdeki tepkilere bak :roflol::roflol:
2 sene reflü çekmiş biriyim ben :) ve kimse reflü tanısını koyamamıştı gastrit diyorlardı
enson cerrahpaşadakı bı doktor reflü bu dedi ve bana sadece rennıe duo verdi ve dediki
yatmadan en az 2 saat once yemeğini yemıs olucaksın cayı kahveyı azaltıcaksın
kola gazoz gibi şeyleri asla içmiyceksın yasıtıgını yükselticeksin dedi
ve ben tüm tavsiyelerine uydum 15-20 gün içind iyileştim rennıe duo da çok iyi bir ilaçtır
ayrıca ama sadece ilaç fayda etmez bahsettiğim kurallarada uyman lazım
ayrıca hamilelikte mide bulantısı öğürme vs vs şeylerde yaşandıgı için reflü geçse
bile geçmedi sanılabilir benım 2 yıllık reflu rahatsızlıgım 15 günde iyileştiyse sizin hamilelik
reflüsü daha çabuk geçer inşallah
bu arada lcw hakkındakı pek çok haber karalama kampanyasıdır diye düşünüyroum
gercekten dediiniz gibi olsa bu kadar yayılması ve isim yapması mumkun olur muydu
veya bunu lcw yapıyosa diğerleride yapıyordur çünkü lcw nin fiyatları ne diğerlerinden
fazla ne de eksık genelde aynı hani sürümden fln da kaznamıyorlar yani bir arada pkk nın
firması demıslerdi ama lcw tüm sorulara web sitesınde cevap verıyo :) bilginize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?